9 ud af 10 betragter sex som essentielt for deres parforhold

9 ud af 10 betragter sex som essentielt for deres parforhold

SPAR MANGE PENGE

Sex er en nødvendighed for par.

Seksualliv har ingen alder, og er vigtigt for at være sammen.

Seksualitet spiller en stor og positiv rolle i langt de fleste menneskers tilværelse. Et meningsfuldt og berigende intimt liv giver overskud og livsglæde, og i en nyere dansk undersøgelse fortalte ni ud af ti 15-95-årige, at de betragtede et godt sexliv som vigtigt eller særdeles vigtigt. Det slår en stor undersøgelse fast lavet af Projekt SEXUS. Projektet skal tage temperaturen på den danske befolknings seksuelle holdninger og adfærd samt se nærmere på samspillet mellem livsstil, trivsel, sundhed og seksualitet.

For nogle mennesker er nærhed og blide kærtegn det mest seksuelle i verden, for andre giver det sommerfugle i maven at eksperimentere og afprøve grænser. Desuden kan ens seksuelle lyster og behov forandre sig. Fra situation til situation. Fra én livsfase til den næste.

Se hvor mange der lever i et sexløst forhold, og hvad de kan gøre ved det?

At kysse, holde i hånd eller ligge tæt kan være stærke erotiske oplevelser. Det samme kan onani eller samleje med et andet menneske. Seksualitet kan volde hovedbrud, seksualiteten er en vigtig ”trivselsfaktor”, men som alle ved, kan den også volde hovedbrud, ærgrelser og stress. Hvis man eksempelvis ikke kan få dækket sine behov, eller hvis man ikke kan finde den rigtige partner.

SEX I DAG?

Husk at holde sexlivet ved lige… hele livet!

Sådan holder du gang i dit sexliv med din partner

Når man er i de helt tidlige stadier af parforholdet, er der ikke noget bedre end at kunne bruge en hel dag i sengen, hvor den ene frække oplevelse afløser den anden. Alt ved ens partner er nyt og spændende, og man har lyst til at bruge alt sin tid på at udforske hver en centimeter af personens sexede krop. Man er nærmest som to kaniner, der ikke laver andet end at rulle rundt i sengen og humpe løs. Men hvad gør man så, når den første flamme er ved at være brændt ud, og man ikke ved, hvordan man skal få den til at ulme igen? Sexlegetøj er svaret!

Åben op for jeres frække fantasier

Ofte er den manglende gnist i parforholdet et spørgsmål om, at man er begyndt at kede sig lidt, når først man skal have gang i lagengymnastikken. Det er altid de samme stillinger, det er altid på samme måde, og så tager det heller ikke særligt lang tid. I løbet af årene har man fundet ud af, hvad det er der fungerer for en hver især, og man er måske ikke helt så god til at eksperimentere med nye ting.

Det kan være rigtig svært at åbne op omkring de fantasier, man har, fordi man måske ikke helt ved, hvordan de vil blive taget i mod. Ved at introducere sexlegetøj til ligningen, vil man kunne få åbnet op for nogle af de vigtige snakke om, hvad det er man tænder på, og hvad det er, man måske kunne have lyst til at give sig i kast med.

Find den udfordring eller sexleg i har brug for, til at holde gnisten i live i mange år

Artikler og guides til at forny jeres sexliv:

Sex er den bedste medicin til et længere og bedre liv.

Gå på jagt efter de mange følsomme punkter på kroppen (GUIDE)

Opdaterer dit sexliv efter de 50, 60, 70, 80, 90 eller 100!

Test, anmeldelse og orgasmegaranti med Womanizer Premium

Analguide til din første gang med numsesex (bonusvideo)

Nysgerrig på bondage? Sådan kommer du igang med BDSM

Guide til din eller jeres første trekant med mand eller kvinde!

Sexpakker til en hed affære med din partner (Bedst i test)

porno med danske piger