En fræk tur i bio

SPAR MANGE PENGE

Hans hånd bevægede sig ned til mine ben. Han spredte dem stille og jeg lukkede øjnene. Mit åndedræt blev tungere og tungere, da han bevægede sig længere op af låret…

SEX I DAG?

Det var dagen før min 16 års fødselsdag og jeg skulle overnatte hos Louise, da mine forældre skulle gøre klar til fødselsdagen. Vi var ude og spise med hendes forældre og storebror og derefter i biffen. Det var deres gave til mig, sagde de. Martin var 17 og sad ved siden af mig i biffen. Det var en helt ny film de viste, så vi kunne ikke sidde sammen med resten, da der var pænt mange derinde. Louise og hendes forældre sad nederst og vi sad langt oppe. Inderst inde. ”Du ved godt at dette er kysseafdelingen ikke?” Spurgte Martin. Jeg kiggede bare ned i gulvet og rystede på hovedet. Jeg havde aldrig kysset eller noget som helst før, så jeg blev lidt nervøs overfor situationen men kunne mærke at jeg blev dejlig våd mellem benene. Han lagde armen om mig og smilede til mig, da forfilmen og reklamerne begyndte. Langsomt gled hans hånd med og kærtegnede mit bryst. Jeg blev stiv. Sad bare og prøvede at følge med i filmen. Han kyssede mig på halsen og hans anden hånd bevægede sig ned til mine ben. Han spredte dem stille og jeg lukkede øjnene. Mit åndedræt blev tungere og tungere, da han bevægede sig længere op af låret på mig. Han nåede til mine trusser og lod hans hånd blive der, i en gribe klog imens han kiggede mig i øjnene. Hans læber fandt frem til min mund og vi kyssede. Stille røg vores tunger ind hinandens mund og vi så slet ikke at filmen startede rigtigt nu. Lyset var dæmpet før og nu blev det helt slukket. Han nussede min stive brystvorte imens han stak sin hånd ned i mine trusser. ”hvor er du våd søde.” Hviskede han imens en finger blev stukket på. Lænede mit hoved tilbage og trak vejret dybt. Han begyndte at fingre kneppe mig og kysse mig samtidigt. Nogle gange kiggede jeg rundt men ingen så på os. Men at muligheden var der, gjorde at varmen steg mere inden i mig. Han satte farten op og jeg kunne mærke at mine ben sitrede og dirrede.  Borrede mit ansigt ned på hans skulder og stønnede stille ”århh”. Jeg kom i en dejlig orgasme derefter.  Han trak sin hånd op og satte sig tilrette i sædet. Hans arm forblev rundt om mig under hele filmen. Jeg var knald rød i hovedet da lyset blev tændt og vi mødtes med de andre udenfor. Louise gik hen og tog mig i armen og vi gik hen i bilen. ”hvor er du rød i hovedet.” Sagde hun. Jeg nikkede bare og forklarede at der var varmt derinde. Lige inden at jeg satte mig ind i bilen, kom en mand forbi mig og sagde stille ”Sikke en flot mis du har.” Jeg genkendte ham som manden foran os! Martin kom hen til mig og vi sad sammen i bilen. Han hviskede: ”Det var så min gave til dig.”

Ugen efter fik forældrene et fedt job i USA og de flyttede alle fire. Jeg har ikke set eller snakket med dem eller manden fra biografen siden. Men tænker på dem HVER gang at det er min fødselsdag.

porno med danske piger