En hyggelig skovtur ender frækt

Det er en rigtig dejlig varm formiddag i juli måned, og det er den første gang vil skal mødes, efter at vi i længere tid har skrevet sammen, samt ringet sammen et par gange. 

Vi har aftalt, at vi skal mødes på en station lidt uden for Storkøbenhavn, og derfra skal vi cykle ud til en nærliggende skov, hvor vi vil holde en hyggelig skovtur. 

Kl. er 10:30 og jeg står på stationen og venter på, at dit tog kommer. 
Jeg kan se toget køre ind på stationen og jeg får en heftig hjertebanken, men det er ok, og jeg tænker du har det på samme måde. Toget stopper og dørene går op, og der er ganske få med toget, så vi får hurtigt øje på hinanden. Vi ved ikke helt, om vi skal give en krammer eller give hånd, så det ender med et lille forsigtigt kram. Det er dejligt at se dig i ægte live og hvor ser du godt ud. Du har en sød sommerkjole på, som passer dejligt til din krop. Kjolen er lidt nedringet, hvilket du ved jeg sætter meget pris på. Du har også haft indflydelse på mit tøj, så jeg har taget et par pæne shorts på, samt en pæn t-shirt, som også passer godt til min overkrop. 

Vi pakker cyklerne og vi cykler ud mod det område, som vi allerede havde udset os. I starten er vi begge en smule generte og spændte, men hurtigt er stemningen afslappet og vi får snakket om en masse ting, mens vi cykler. Vi kommer frem til udkanten af skoven og vi får stillet vores cykler, og herefter traver vi afsted med madkurven og tæpper m.m. Vi går afsted gennem den dejlige grønne skov, og mens vi går, har vi flere gange en dejlig øjenkontakt, som ender ud med vi begge griner, og jeg elsker dit dejlige grin. 

SEX I DAG?

Efter lidt tid, finder vi et sted, hvor skovbunden er lidt blød og hvor solens stråler kan skinne uhindret ned på skovbunden. Tæt på stedet ligger også en lille skovsø. Vi pakker tæppet ud og får stillet alle tingene frem. Jeg trækker hvidvinen op og serverer at glas til dig. Vi skåler, mens vi ser hinanden dybt i øjnene, hvilket igen giver os begge en forøget hjertebanken. 
Vi går i gang med spise den dejlige mad og nyder den kølige hvidvin. På et tidspunkt skal du have lidt mere salat og du ender med at stille dig på alle fire for at nå skålen, og med den position, så jeg får et kig til dine dejlige kavalergang. Mens du står i den position, tager jeg chancen og giver dig et forsigtigt kindkys og du er hurtig til at give et retur. Vi kan begge mærke hvidvinen lidt, hvilket bestemt ikke gør stemningen dårligere. Mens vi snakker, sidder du sådan, at jeg har frit udsyn op under din sommerkjole og jeg kan se din trusse. Det er du godt klar over, men du nyder bare og synes det er frækt, at du ved jeg synes det er et frækt syn for mig. Vi er færdige med at spise og pakker maden sammen, så vi har mere plads på tæppet og der går heller ikke længe, så er vi rykket tættere på hinanden.

Vi sidder og snakker og forsigtigt lægger jeg en hånd dit lår, hvilket jeg kan fornemme, giver dig en varm og dejlig følelse, som spreder sig hele din krop. Vores snak glider stille og roligt over i en lidt erotisk afdeling, hvor vi snakker om berøring, nærhed og hvad vi ellers kan lide. 
Du lægger dig ned på ryggen, mens jeg stadig sidder ved din side. Du signalerer, at du vil kysses og den fanger jeg hurtigt. Stille og roligt mødes vores læber og inden længe, mødes vores tunger også. Hos os begge kan det høres på vejrtrækningen, at det intense kys sætter gang i hele kroppen. Mens vi kysser lader jeg en hånd glide ned over dit bryst og mave, og til sidst lader jeg hånden kærtegne dine inderlår. Din ene hånd har fundet frem til en nu snart ret velvoksen bule, som dog stadig bliver holdt på plads af et par stramme tights og shorts. Nu er det min tur til at ligge på ryggen og du kravler oven på mig og vi indleder et nyt heftigt kys. 

Mens vi ligger og kysser, får du listet mine shorts af og du kan se en velvoksen bule, som du også kan mærke da vi ligger og kysser videre. Jeg lader en hånd glide ned over din ryg og til sidst ned over dine baller. Du har en g- streng på, så jeg har dejlig adgang til dine dejlige hud og den bliver kærtegnet efter alle kunstens regler. Du hiver lidt op i sommerkjolen, så det nu kun er dine trusser og mine tights, der adskiller vores kroppe. 
Efter lidt tid, beder jeg dig lægge dig om på ryggen. Du ligger der og ser helt fantastisk ud og jeg kan fornemme, at du har fået stive brystvorter, som din sommerkjole ikke længere kan skjule.
Jeg starter med at kysse dine fødder forsigtigt og jeg arbejder mig stille og roligt op ad dine ben, med talrige kys og kærtegn. Du sætter dig kort op og tager sommerkjolen af, og jeg tænker; “wauw, hvor er du skøn”. Du siger til mig, at jeg også skal tage mine tights af, hvilket jeg med glæde gør. Du nyder synet af min stive pik, som stritter af lyst mod dig. Jeg går igen i gang med kys og er nået op til dine inderlår, som jeg nu kysser intenst, mens du forsigtigt spreder dine ben lidt. Jeg når op til din trusse og kysser dig rundt i trussens kant. Jeg kan se på trussen, at du er blevet meget våd, hvilket også giver en dejlig duft. Jeg kysser dig uden på trussen og du kommer med et forsigtigt blidt støn. Jeg tager trussen til siden og ser for første gang, du smukke mis. 
Jeg tager trussen helt af dig, spreder din ben og lægger mig sådan, at jeg kan slikke og udforske dig, længe og intenst. Jeg starter med at lade min tunge køre langs dine våde skamlæber, hvilket jeg kan fornemme på din vejrtrækning, tænder dig meget. Tungen finder frem til din klitoris, som jeg lader tungen danse godt på, hvilket gør, at du ligger mere og mere uroligt. Jeg lader tungen glide ned gennem dine våde revne og roligt og sikkert, fører jeg tungen længere og længere op i dig. Samtidigt bruger jeg hænderne andre steder på din krop, så du dermed føler, at hele din krop bliver stimuleret. Min tunge er godt oppe i dig, og jeg vrikker godt med tungespidsen oppe i dig, og du får flere gange sagt mellem dine støn, at jeg ikke må stoppe, hvilket jeg heller ikke gør. 
Der går ikke længe inden, jeg kan se og mærke, at du får en skøn orgasme, hvilket tænder mig helt vildt. Efter du er kommet, lægger du dig også om på ryggen, og der ligger vi og kigger op i trækronerne. Hvor er det skønt. Jeg hvisker efter lidt tid, at jeg ikke er færdig med at slikke dig, så jeg siger til dig, at du skal sætte dig på mit ansigt. Roligt sætter du dig på mit ansigt og hurtigt er mine tunge godt oppe i dig. Samtidigt tager du et fast greb om min pik og kærtegner den. 
Det ender med, at vi længe ligger en skøn 69-er, hvor vi nyder hinandens kærtegn. Efter noget tid siger du til mig, at du vil mærke min pik oppe i dig. Du lægger dig på ryggen og spreder dine ben. “Hvilket dejligt syn”, tænker jeg. Jeg tager fat om min pik og fører den til din våde mis. 
Jeg masserer og pirrer din våde indgang med min pik, hvilket tænder dig helt vildt. Jeg glider lige 1-2 cm, sådan at mit pikhoved lige kommer indenfor, så trækker jeg mig ud igen. Og hvor ser det frækt ud, at mit pikhoved glimter af dine safter. Til sidst, glider jeg helt i bund, og hvor er det skønt at mærke din mis klemme om min pik. Stille og roligt stiger tempoet, og nu kommer der også gode klaske lyde, hver gang mine glatte kugler rammer din mis, og inden længe får du en skøn orgasme igen. Synet af dig som ligger der, med en barm der gynger frem og tilbage i takt med, at jeg glider ind og ud af dig gør, at jeg kan mærke min orgasme nærmer sig. Der er ingen vej tilbage, og jeg når lige at trække mig ud, hvorefter jeg sprøjter ud over din mave og bryster, og der kommer meget sprøjt. Det ser frækt ud som du ligger der, godt sprøjtet til. Vi går ned til den lille skovsø, hvor vi vasker hinandens kroppe, og det bliver også igen til nogle intense kys. 

Timerne er gået alt for hurtigt, at vi skal op af den lille sø, og til at have pakket tingene sammen. Mens vi pakker sammen, snakker vi om alle vores tanker og fantasier vi kunne udleve i skoven, fx. at elske op ad af træ, samt på den lille søbred osv. 
På cykelturen hjem, snakker vi igen og alt muligt, og inden vi kommer ind, hvor der er alt for mange mennesker, slutter vi af med et intenst kys, samt hinandens ord på, at vi snart skal mødes igen. Du hopper på toget, og så er en dejlig intens og fræk oplevelse vel overstået. 

Forfatter: massagemand

porno med danske piger