Besat af sauna sexfantasier (min fetish)

For en del år siden, kom jeg meget på en af de større campingpladser her i landet. Vi var en gruppe på otte – ti unger, der havde kendt hinanden siden vi var ganske små, hvert år når pladsen åbnede, var vi som små kåde halve der kom på græs for første gang, magen til fester har jeg ikke set andet sted.

Det var meget sjældent, at der opstod kærligheds forhold i gruppen, jeg tror at vi alle på en eller anden måde, var lidt bange for at det skulle ødelægge det venskab vi havde.
Fem af os havde gennem vinteren gået på dykker skoler, rund omkring hvor vi nu boede, så nu skulle vi satme i vandet, hvilket naturligvis er meget koldt omkring påske.
Vi puklede alt vores udstyr ned i en campingvogn. Der var placeret tæt ved stranden og begyndte at klæde om til vores dragter.

Især en af pigerne der i flere år havde været min hemmelige kærlighed, og hvert år blev hun bare smukkere og smukkere. Så jeg havde lidt svært ved at få mine øjne fra hendes faste røv, der desværre var gemt bag syv millimeter neopren.
Nå men vi kom under vandet, og havde et fedt dyk på en gammel fiskekutter, der lå på omkring otte meter vand.
Da luften begyndte at ebbe ud var vi alligevel også ved at være godt kolde, så vi fik bakset vores udstyr op i campingvognen igen. Mens vi klædte om blev vi enige om at vi ville gå i sauna sammen.
På vejen op til saunaen mødte vi endnu en af pigerne fra slænget, og da hun hørte at vi var på vej op i saunaen stormede hun hjem for at hente håndklæder og lignende.

Hun ankom lige da vi andre var ved at gå ind i det varme rum, og lidt efter kom hun også ind.
Vi sad længe og snakkede om vores dyk, men jeg kunne ikke lade være med så ofte jeg kunne uden at vække for meget opsigt, at nyde syndet af Anette (som min hemmelig kærlighed hed), vi fyre havde badebukser på og pigerne kun bikinitrusser, så hendes skønne faste bryster med små hårde vorter var til frit udsyn.
Resten af dagen gik med det sædvanlige, ingen ting, ud over at nyde hinandens nærvær.
Dagen efter dykkede vi igen, og oppe i saunaen trak Martin to flasker Vodka op af sin taske.
”Jeg blev 19 sidste uge venner”
Vild jubel, han havde tilfældigvis også lige fem liter juice, en lille båndafspiller, og et par bånd, meget betænksom fyr.
Det tog ikke lang tid inden vi blev lidt små fulde, og på en eller anden måde, som jeg faktisk ikke kan huske kom jeg til at sidder lige under Anette, eller på den bænk der var under og foran den hun sad på.
Vodkaen havde gjort mig lidt modigere, og efter kort tid sad jeg og nulrede hendes fødder, som det var det naturligste i verden.

SEX I DAG?

Vi havde stillet temperaturen lidt ned så vi bedre kunne holde til at sidder længe inde i saunaen. Efter en halv time hoppede Allan, den sidste af os fyre op og sagde.
”Det er kraftedme sådan her man går i sauna”, og så smed han bukserne og satte sig ned igen. Martin og jeg så på hinanden grinede lidt, og så smed vi også vores bukser.
Til min store overraskelse, var Anette den første af pigerne der var med på idéen, hun var normalt lidt mere forsigtig end de to andre.

Og inden fem minutter sad vi alle nøgne og nød varmen, og jeg nulrede stadig Anettes fødder.
Pludselig kunne jeg mærke hendes ene hånd nusse mit korte nakkehår, det var skønt, Martin og Anja var også ved at pille lidt, og da Allan og Gitte før havde været sammen gik det heller ikke længe inden de fandt sammen igen.
Resten af dagen gik med at holde i hånd og små kissemisse, men enhver dag har en ende, så da det var ved at være senge tid, gik vi vær til sit, vi var der ofte med vores forældre, undtagen mig denne gang, denne weekend havde jeg vognen for mig selv.

Jeg var lige kommet i seng og lå med den stiveste pik i mands minde, over min fantasier om Anette, da det bankede på døren.
Uden for døren stod, SUPRISE, Anette. Jeg lukkede hurtig op og vi faldt i armene på hinanden.
”Kan jeg sove hos dig?”
”JA SGU!!!” tænkte jeg, men sagde.
”Øhh ja naturligvis”
Begge i ført trusser, kravlede vi under dynen, med der gik ikke lang tid inden vi kyssede og befamlede hinanden, og vore hænder kom nærmere og nærmere de hellige steder.
Jeg kyssede ned over hendes mave, jeg kunne mærke hendes muskler sitre, under mine kys og små slik, ved trussekante, begyndte jeg at trække dem af hende og hun gav mig villigt plads.
Langsomt begyndte jeg at kysse hendes inderlår og videre op, men så stoppede hun mig.
”Vil du ikke gøre noget for mig skat?”
”Jo hvad?”
”Lå du mærke til at Anja havde barberet noget af hendes kønshår væk?”
Det havde jeg faktisk ikke, jeg havde været alt for optaget at Anette, og måtte sige det havde jeg ikke lagt mærke til.
”Hun havde vist kun lidt en lille trekant her tilbage”, hun pegede lige over skamlæberne.
”Vil du gøre det ved mig?”
Det ville jeg da aldrig i livet gøre, aldrig, NOT!! nok er jeg ikke verdens klogeste mand, men lade sådan en chance fra mig, ALDRIG.

Jeg fandt min skraber frem, og noget barberskum og gik i gang, og efter et kvarters tid var det som damen, og jeg, ønskede.
Da jeg havde skyllet hende ren, forsatte jeg mit tidligere hverv. Hun begyndte ret hurtigt at vride sig og stønne, da min tunge legede med hendes glatte skamlæber og klitoris, hun stønnede mere og mere, og kværnede sine hænder rundt i mit hår.
Jeg lod tungen glide i lange blide strøg, fra klitoris til hendes lille stjerne, og tilbage igen.
En finger gled inden for i hendes sjask våde fisse, det var ikke just noget der fik hende til at slappe mere af, nu havde jeg problemer med at slikke hende.
Pludselig var det som om hun forstenede, hele hendes krop blev stiv som et bræt, det kom kun en rallende lyd fra hendes mund.
Der gik flere sekunder før hun faldt sammen i sengen, og hendes åndedræt lød som en blæsebælg.
Hun var i en helt anden verden, jeg kyssede hendes bryster ganske let, så hendes mund, for så bare at holde om hende.
Vi lå sådan ret længe og jeg var faktisk var at blunde lidt, da hendes tunge begyndte at danse hen over mine læber. Vores læber mødtes og vores tunger dansede salsa.
”Det var den vildeste orgasme jeg nogensinde har fået”, jeg kunne ikke andet en smile til hende.
”Det er en helt anden følelse når der ingen hår er, så er det huden der opfanger alle sanseindtrykkene, det er vildt fedt”, hun så mig lige ind i mine øjne.
”Må jeg også barbere dig??”
Jeg må indrømme jeg var lidt bange, men sagde alligevel, ja til hende.

Hun var ganske ferm med skraberen, og vupti, ikke et hår tilbage, omkring min ynglekæp eller nosser.
Hendes tunge legede med mine nosser og omkring roden på pikken, og tro mig det er en helt anden følelse det giver, når huden tager direkte imod i stedet for hårene, jeg blev simpelt hen så liderlig af det, at jeg ikke ænsede verden omkring mig. Og da hun tog min pik ind i munden tog det under et minut inden jeg fik fremstønnet at jeg kom.
Men hendes mund forblev lukket omkring min pik, det er vildt fedt at mærke at spermen nærmest bliver suger ud af dig, jeg kom og kom, jeg tror ikke at der siden er kommet så meget sperm i en orgasme siden.
Hun lå længe med min pik i munden, og langsomt blev den mindre, lidt efter lå vi igen og holdt om hinanden.
Hendes krop var så dejlig varm og glat, jeg kunne mærke hendes hårde brystvorter, imod min hud.

Lige siden den dag har jeg haft et nærmest sygeligt forhold til saunaer, jeg elsker at sidde i dem, man er så dejlig forfrisket bagefter.
Og det vækker så mange gode minder……

porno med danske piger