Dit sexlegetøj er fundet ved et uheld af…(historier & billede)

Dit sexlegetøj er fundet ved et uheld af…(historier & billede)

SPAR MANGE PENGE

Når ens sexlegetøj bliver fundet og set af famile, venner eller fremmede!

Billederne i bunden af siden afsløre både de billeder af piger der har glemt at gemme deres dildo, men også fotos taget af mekanikeren der åbnede handskerummet, VVS eren der så mere end tiltænkt da han skulle orden bruseren og dem som ved et uheld kommer til at tabe eller vise deres sexlegetøj foran fremmed mennesker.

De fleste har et eller flere stykker sexlegetøj hjemme i gennemeren, gemt i en skuffe bag undertøjet eller under sokkerne. Det er helt normalt og alligevel er det ikke noget mange snakker om, og slet ikke noget man vil have nogle skal se, uanset om et kun er et par plys håndjern eller den helt store vibrator dildo med sugekop.

Ååååhhh.. Nej – Det var det værste der kunne ske!

For de fleste kan de næsten ikke komme i tanke om noget, der kan være meget mere pinligt, det at nogle ser ens hemmelige dildo eller sexlegetøj, der kan fortælle end del om ejermanden/kvinden, de fleste har det tros alt bedst med at deres sekselle lyster ikke bliver eksponeret til venner, famile eller for den sags skyld fremmed, da man hurtigt kan blive sat i en bås som en liderlige skøge, der kunne få nogle til at tro man er let på tråden og bare vil have sex med alle.

PINLIGE BERETNINGER OM DEM SOM IKKE NÅEDE AT GEMME DERES DILDO I TIDE!

Glemte dildo på natbordet

Denne indiske skønhedsdronning ved navn Neha Sharma er en indisk skuespillerinde og model. Hun bør være mere forsigtig i fremtiden, før hun poster selfies på de sociale medier. Nogle havde nemlig de skarpe briller på og så hvad der var i baggrunden på billedet, en ret stor dildo stod klar parat til sjov på natbordet.

SEX I DAG?

SuperModel med dildo

Hendes Mr. big blev opdaget

Jem Calvert fra Belfast havde haft ringet til en handyman for at reparere hendes toilet, men havde glemt at fjerne hendes bedste ven Mr. Dildo fra badeværelsesvæggen, hvor han hang stor og flot med sugekop på væggen, nok til handymandens store overraskelse og sikkert også et lumsk smil.

Flere pinlige historier om dildoer der ved en fejl bliver opdaget

NYINDFLYTTER
Dem der boede i vores hus før os, gemte i hvert fald deres STORE sorte dildo på øverste hylde i tøjskabet , jeg var alene hjemme da jeg skulle lægge min mands tøj på plads efter indflytningen og eftersom jeg er hobbitstørrelse, kunne jeg ikke se op på hylde, selvom jeg stod på en stol, så jeg rakte op og kunne mærke noget uuuuuunderligt noget der lå på øverste hylde. og frem dukkede en stor sort dildo – som vel at mærke IKKE var blevet vasket siden sidst den havde været på kanalrundfart..!

LEJER MED SEXLEGETØJ
For et par år siden fremlejede jeg min lejlighed i en kort periode. Den var møbleret, så lejeren skulle blot medbringe sine personlige ejendele – og det gjorde hun så. Jeg modtog lejligheden i fin stand, da jeg flyttede tilbage, og alt så pænt og nydeligt ud. Efter en uges tid holdt jeg en lille fest for nogle af mine venner og bekendte. Der blev drukket tæt, og der var gang i den. Også i sofaen, hvor der lige pludselig sprang et monster af en dildo frem fra hynderne. Jeg benægtede, at det skulle være mit sexlegetøj, men ingen troede mig. Og nej – den var ikke en gang ren. Den dag i dag er jeg stadig kendt som “Dildo Dorte” på grund af det sexlegetøj.

FLYTTEMÆNDENE
Da jeg skulle flytte sidste gang, havde jeg valgt at betale mig fra det og fik et flyttefirma til at gøre det. Flyttemændene puklede og slæbte kasser ned i et højt tempo. På et tidspunkt gik jeg bag en af flyttemændene, som bar en stor hvid papkasse. Pludselig gik bunden ud af kassen og ud vælter mit største stykke sexlegetøj, min sexmaskine: Sådan en stor rød og hvid sag med vinger på siden og – ikke mindst – æsken med alle de forskellige dildo-aggregater, man nu engang kan skrue på sådan et stykke sexlegetøj.

Det var bare ikke muligt – på nogen mulig måde – at skjule, hvad indholdet her handlede om. Jeg blev totalt rød i hovedet og prøvede desperat at samle dildoerne op og gemme dem i min striktrøje og mumlede noget om, at “bare den nu ikke var gået i stykker”… Heldigvis var flyttemændene ret professionelle og cool, så i løbet af nul-komma-fem havde de lige lempet mit sexlegetøj tilbage i den hvide kasse, samlet en rigtig flyttekasse (med solid bund!), som de satte kassen ned i og gav mig mulighed for liiiige at smutte æsken med dildoer ned også – uden de kiggede. Og resten af flytningen gik glat. Men jeg har da sikkert bidraget med en god historie om mit sexlegetøj til de kommende frokoster i firmaet.

MØGUNGER
Jeg gemte det engang i min natbordsskuffe, så var det jo nemt at få fat i. MEN ……. en dag havde jeg besøg, og min nevø på 5 år kom så pludselig ind i stuen med et par plysomviklede håndjern. Min bror, hans kone og jeg grinede, den lille rod havde åbnet min natbordsskuffe. Godt han ikke valgte noget andet, for hvad havde forældrene sagt hvis han var kommet ind i stuen med en stor sort gummi dildo.

LEGEAFTALEN
Jeg skulle hente min 8-årige datter, som var hjemme og lege hos en klassekammerat. Jeg stod og hyggesnakkede lidt med kammeratens mor, som sagde: “pigerne er ovenpå, vi kan da lige gå op og se, hvad de laver.” Det gjorde vi så. “Vi leger frisør!” sagde pigerne, som sad i forældrenes soveværelse. Den ene pige krøllede hår på den anden – med en vibrator/dildo de havde fundet i en natbordsskuffe. Kammeratens mor blev meget flov, og skyndte sig at tage sit sexlegetøj fra pigerne og gemme det væk. Jeg kiggede ned i gulvet og var for pinligt berørt til at sige noget.

Billeder med piger, der har glemt at skjule deres sexlegetøj og dem som fandt andres dildoer ved en tilfældighed.

porno med danske piger