En sejltur med fræk blind passager

SPAR MANGE PENGE

Lust At SeaSolen står højt på himlen. Vi har nydt en god frokost. Vi sejler med fin vind i sejlene. Du har gjort dig det mageligt på dækket oppe omkring masten. Du ligger der og ser dejlig ud, kun iført din bikini. Efter noget tid, gætter jeg på at du er faldet hen, og mens jeg står ved rorpinden, betragter jeg det smukke syn af dig. Jeg fantaserer lidt om hvad jeg ville gøre ved dig, hvis vi havde sex netop nu. Det tænder mig, og min pik komme i bevægelse. Jeg hiver den frem og spiller lidt på den mens jeg fortsat nyder at se på dig. Der er ikke mange både i nærheden, så jeg beslutter at sætte selvpiloten i gang.

Jeg går under dæk og finder noget kold champagne og nogle jordbær frem. Jeg går op til dig og sidder mig foran dig og hælder et glas champagne op imens jeg sidder og tænker hvad jeg nu bør gøre.

SEX I DAG?

Jeg besluttet mig for, at jeg forsigtigt vil binde dine hænder fast til masten, men uden du vågner. Herefter tager jeg din bikini af. Hælder lidt champagne omkring din mund og du vågner straks, lidt forvirret, men opfatter hurtigt hvad der er ved at ske. Jeg kysser dig blidt og vi deler på romantisk vis et jordbær som var vi lady og vagabonden. Derefter hælder jeg lidt champagne over dine bryster, ned over maven. Jeg kysser din hals, slikker safterne af champagnen på din krop og lader derefter min tunge lege med dine brystvorter som jeg også bider let i. Jeg tager mine shorts af og blotter mit stive lem, som du gerne vil have jeg lader dig slikke. Men nej, du må vente. Først kysser jeg dig videre og langsomt nærmere jeg din våde kusse som jeg slikker. Jeg spreder dine yderste skamlæber og slikker på de inderste mens jeg nulre din klit. Jeg bider let i den og borer derefter min tunge op i dig. Mine hænder masserer dine dejlige bryster imens. Du vrider dig og vil gerne have båndet løsnet så dine hænder kommer fri. Det gør jeg ikke i stedet for kalder jeg på min “blinde passagere.” Inden denne person kommer op, giver jeg dig et bind for øjnene.

Vi binder dine hænder op. Den anden person giver dig et langt vådt tungekys, imens jeg langsom lader min stive pik trænge op i dig.
Kysset du får gør dig mistænkelig og du tager tørklædet af øjnene. Rigtig gættet. Foran dig står en sød lyshåret pige med de flotteste øjne og kigger dig dybt ind i dine øjne som blinker lidt mod det skarpe sollys. Hun sidder sig på hug og begynder at lege med dine bryster. Selv har hun faste bryster og du bemærker hendes stive brystvorter. Imens hun kærtegner dig lader du dine fingre finde vej til hende kusse som du leger lidt med, alt imens jeg fylder dig mere og mere ud. Jeg banker min pik hurtigere og hurtigere op i dig.

Da vinden er begyndt at dreje er jeg nød til at forlade jer piger for et øjeblik. Jeg overtager igen kommandoen over sejladsen, mens i to piger hygger videre. Jeg finder snart en strand med masser af sandbund. Pudsigt nok er der ingen mennesker at se på stranden, så jeg får hurtigt ribbet sejlene og smidt anker.

Lidt efter hopper vi alle tre i vandet og svømme ind i vandkanten. Her finder du plads over mig og rider på min pik. Du læner dig forover så jeg lige kan nå at bide lidt i din strittende brystvorter, imens du slikker kusse på vores nye veninde…..

porno med danske piger