En skøn og fræk dag på stranden

SPAR MANGE PENGE

Klokken er kun lige rundet 10 om formiddagen, og temperaturen har allerede rundet de 25 grader. Solen skinner fra en skyfri himmel og der er kun 1 time til, at vi skal mødes på stranden. 

Vi havde indtil nu, kun skrevet sammen på nettet, så vi har begge en masse sommerfugle i maven. Vi har valgt en strand, som ikke er så besøgt, og som også har en masse klitter og dejligt fint sand. Vi har aftalt, at vi i starten skal ligge med lidt afstand, og her skal vi skrive sammen over sms.

Jeg ankommer først på det sted vi har aftalt. Jeg lægger mit store håndklæde ud og slår min parasol ud, det er nemlig dit kendetegn, så du kan finde mig. Jeg lægger mig og nyder solen, og kort tid efter kan jeg skimte dig ude i det fjerne. Det sætter for alvor gang i sommerfuglene, men hvor jeg dog glæder mig til at se dig. Du slår dig ned ca. 20 meter fra mig. 
Du har en let sommerkjole på, og indenunder har du en badedragt på, som vi havde aftalt på et tidligere tidspunkt. 
Vi smiler til hinanden, mens vi forsøger at få en øjenkontakt, selvom der er lidt afstand. Den næste halve time går med, at vi sender hinanden sms’er, som både er komplimenter, frække beskeder og om hvad vi ellers har på hjertet. Jeg skriver til dig, om vi ikke skal finde en ugenert plads oppe i klitterne, hvor vi kan være helt uforstyrret. Du svarer prompte: “Endelig spørger du”. Vi pakker hver vores ting sammen og for første gang, går vi nu sammen afsted, for at finde et egnet sted. Der går ikke længe før vi finder et hyggeligt sted og vi får hurtigt pakket ud og vi slår vores tæpper ud, så de danner ét stort tæppe.

“Hvor ser du dejlig ud i den badedragt”, udbryder jeg spontant, og du svarer igen, at du også er godt tilfreds med, at se mig i badebukser. Vi lægger os begge på ryggen og nyder solens varme stråler. 
Forsigtigt lægger jeg min hånd på dit lår og jeg spørger om det er ok. Du nikker. Her ligger vi, og stille og roligt kæler jeg dig op ad dine lår og inderlår. Efter lidt tid lader jeg hånden køre blidt fra dit lår op over din mis, som kun meget blidt får et strejf, da hånden glider forbi. Hånden er på din mave, hvilket jeg ikke er i tvivl om, at du kan lide, da jeg kan se dine brystvorter blive godt stive, indenunder din badedragt. Din ene hånd finder også frem til min krop, og den går også forsigtig på opdagelse. Her ligger vi længe, uden at sige noget til hinanden, men hvor vi begge nyder hinandens kælen og kærtegn.
Efter lidt tid, spreder du dine ben og du inviterer til, at jeg lægger mig oven på dig. Her ligger vi i missionærstillingen, og så kan du tydeligt mærke gennem mine badebukser og din badedragt, at jeg har en hård og dunkende pik.

SEX I DAG?

Du nyder gnidningen, og du kan mærke, at du er blevet rigtig godt våd, hvilket også kan ses som en dejlig stor våd plet på din badedragt. Jeg beder dig om, at stille dig på alle fire, og jeg sætter mig bag dig. Jeg kysser dig på ballerne, mens mine hænder kærtegner din ryg. Jeg flytter lidt af din badedragt ud til siden, så jeg se din smukke mis. Din hud dufter dejligt af sommer, og du kommer med et lille støn, da tungespidsen rammer din mis. Jeg starter med at kærtegne din mis stille og roligt med tungen og mine læber. Efter lidt tid, presser jeg tungen godt i dig og dine støn tager til. Det tænder mig at slikke, så jeg får også hurtigt igen en hård pik. Det går ikke længe, så kommer du med et højt støn, og jeg kan mærke dine sammentrækninger under din orgasme, klemme om min tunge. Efter et par minutter, hvor jeg stadig slikker dig efter din første orgasme, fører jeg min pik op til din mis. Jeg lader pikken køre langs din våde revne.

Hvor ser det frækt ud, og pikken glimter af dine safter. Du laver lige et vrik med numsen, og jeg glider op i dig. Jeg tager fat om dine hofter, mens jeg nu tager dig bagfra.

Du nyder at mærke min pik kærtegne dig, mens du har kig ud over stranden og vandet. Du går hurtigere og hurtigere og du svæver igen på lyserøde skyer. Du er helt vild med, at jeg forstår at kærtegne din krop, ikke bare med pikken, men også på den måde jeg bruger mine hænder på hele din krop. For at jeg ikke skal sprøjte mit varme sprøjt op i dig, trækker jeg mig ud og beder dig om, at lægge dig på ryggen. Du har stadig badedragten på, og jeg kysser dine brystvorter, som kan ses gennem badedragten. Jeg flytter badedragten ud til siden, så dine bryster kommer ud i den friske luft. Jeg går nu i gang med at kysse, kærtegne og massere dem, som du aldrig har oplevet før. Det gør, at du bliver så tændt, som du aldrig kan huske du har været før, og du ønsker, at det aldrig skal stoppe.
Brysterne kommer igen ind under badedragten og jeg flytter nu den del, så jeg igen kan se din mis. 
Jeg fører pikken frem til din indgang, og jeg masserer både din klitoris, samt dine meget våde skamlæber med mit pikhoved. Jeg glider i bund, hvorved du kommer med et støn. Jeg tager dig hurtigere og hurtigere og du råber nærmest, at jeg ikke må stoppe, og der går ikke længe, før du får en helt fantastisk orgasme. Synet af dig i badedragten, hvor brysterne gynger frem og tilbage gør også, at jeg ikke kan holde min orgasme tilbage, og jeg trækker mig ud og kommer udover din mave og bryst. Du nyder at mærke og se min sæd rende ned af din badedragt ved din barm og mave. 

Efter vi har sundet os, går vi sammen ud og får os en lang badetur. Dette var ikke den sidste gang på den sommerdag, at vi havde sex, og finalen blev, at jeg tog dig op ad bilen. Sommeren er en dejlig tid, og det blev til en del møder.

Forfatter: massagemand

porno med danske piger