Videospørgsmål til piger: Onanere du? og hvor ofte?

Videospørgsmål til piger: Onanere du? og hvor ofte?

SPAR MANGE PENGE

Hvor meget og hvor ofte onanerer piger? og er der forskel på om de er single, gift eller i fast forhold?

Piger svare på intime og private spørgsmål!

Piger og deres onani har altid været et mysterium, da de ikke selv som mange fyre råber op om hvor meget de onanere. Men er der forskel på hvor meget piger VS drenge leger med sig selv?

Nogle gør det flere gange om ugen, andre måske et par gange om måneden. Og så er der nogen, der aldrig kunne komme i tanke om at onanere. De fleste gør det alene, men nogen onanerer to eller flere sammen. Hvis piger onanerer sammen, behøver det ikke fortælle noget om, hvilket køn man er til eller hvad slags  seksualitet, man har. Piger/kvinder onanerer af samme grunde som drenge/mænd onanerer – fordi de har lyst og det er rart.

Se videoerne og blive klogere på pigernes onanivaner.

Vi præsentere nu svaret på et af universets store spørgsmål: Hvor ofte onanerer piger, når de ikke er i et forhold eller har kæreste/gift.

SEX I DAG?

30 % AF KVINDER MELLEM 18-74 ÅR ONANERER FLERE GANGE OM UGEN. (DET SAMME GØR 68 % AF MÆNDENE I SAMME ALDER)21 % AF KVINDER MELLEM 18-74 ÅR BRUGER SEXLEGETØJ TIL ONANI.15 %
AF DANSKERE I ALDEREN 15-74 ÅR HAR ALDRIG PRØVET AT ONANERE.

Fordele ved onani

Der har eksisteret mange myter om onani var farligt eller usundt, men sandheden er, at det er både ufarligt og sundt at onanere. Man bliver altså ikke blind, sindssyg eller andet, fordi man onanerer. Kroppen bliver heller ikke ødelagt af det eller holder op med at vokse.

Når man onanerer og får orgasme frigøres en række hormoner, heriblandt et glædeshormon. Dit humør stiger, og du bliver altså et gladere menneske. Onani er også en god måde at komme til at slappe af på, fordi det både letter stress og muskelspændinger. Blodtrykket bliver også lavere.

Når eller hvis man har fået orgasme, er der mange, der føler sig trætte. Grunden er, at musklerne umiddelbart efter udløsning tømmes for stoffet glykogen, og det gør dig fysisk træt. Det kan også gøre, at man føler sig lidt tom eller trist. En anden stor fordel ved onani er, at man lærer sin krop at kende og derfor ved, hvor man kan lide at blive rørt ved og hvordan.

ANDRE ORD FOR PIGERS/KVINDERS ONANI: LEGE MED SIG SELV, MASTURBERE, SELVTILFREDSSTILLELSE, SOLOSEX, AUTOEROTIK.

 

porno med danske piger