I dag er det arbejd nøgen på jobbet dag – VIDEO

I dag er det arbejd nøgen på jobbet dag – VIDEO

SPAR MANGE PENGE

Sådan holder du “Working Naked Day”.

Hvis du ikke allerede arbejder hjemmefra pga. Corona restriktioner? Så spørg din arbejdsgiver om du kan arbejde hjemmefra i dag.

Nøgentrenden hitter især blandt folk, der har arbejdsplads hjemme.12 procent af mænd med hjemmejob og 7 procent af de kvindelige ditto svarer, at de slet ikke har tøj på, når de placerer bagdelen på kontorstolen foran skærmen.

SEX I DAG?

Hvis du beslutter at arbejde nøgen og holder “nøgen dag”, skal du nok sørge for, at du ikke har nogen officielle telekonferencer med kollegaerne. Smid tøjet og nyd dagen som du er skabt uden tøj på og lev livet nøgen så ofte du kan.

Arbejder nøgen hjemmefra

Vidste du at forskning har vist, at de, der arbejder fra hjemmekontorer, har en tendens til at være mere produktive og gladere end dem, der er tvunget til at komme på arbejde hver dag?

Danske Celine pornfilm fra kontoretSEX PÅ KONTORET

Sekretæren Celine bliver liderlig på jobbet, og har heldigvis taget sit massageapparat med, så da hun tror hun er alene begynder hun at forkæle sin mis… men snart kommer en venlig kollega ind og hjælper hende! Se mere med Danske Celine

porno med danske piger