En skolelæreindens våde drøm om unge mænd

Jeg arbejder som engelsklærer på et gymnasium på Sjælland og det er ikke altid lige nemt at håndtere de unge i den alder, der er halvt børn og halvt voksne. Alligevel er der mange af dem der er indstillet på at få noget ud af undervisningen.

I en af mine klasser er den en ung mand, der har lidt svært ved at følge med. Han er en urolig og rastløs fyr, men er for det meste opmærksom, og når han taler engelsk er det med amerikansk accent, som han efterligner fra amerikanske tv-serier. Han er ret høj af sin alder, og med sit mørke og krøllede hår lignede han Ringo Star, som jeg husker ham fra de glade Beatlesdage.

Han er ret populær blandt pigerne i klassen, men er alligevel ikke min type. Ofte har jeg måttet irettesætte ham og også skældt ham ud i resten af klassens påhør, når han er gået over stregen. Det mærkelige er, at jeg ofte tænker på ham – selv når jeg har fri. Og i den seneste tid er jeg begyndt at have seksuelle fantasier om netop ham.

Forleden drømte jeg, at han tog med mig hjem for at diskutere en engelsk stil, han skulle aflevere senere på ugen. Henne i klassen plejer han at være ret kæphøj og pralende overfor pigerne, men hjemme hos mig var han genert og virkede uerfaren, da han var på tomandshånd med en kvinde, der er dobbelt så gammel som ham selv. Da vi kom hjem til mig, tog jeg mit tøj af og slog min morgenkåbe omkring mig, inden jeg slog mig ned i sofaen til ham, hvor vi begyndte at snakke om hans forestående stil.

SEX I DAG?

Mens vi snakkede lod jeg morgenkåben glide lidt til side, så han kunne få et glimt af min nøgne krop, og reaktionen udeblev bestemt ikke. Han virkede enormt ophidset, og da jeg i det samme lagde en hånd på hans skød, mærkede jeg straks hans enorme rejsning i bukserne. – Uha, det er da vist en værre én, du der skjuler i bukserne. Kom og lad mig se, hvad vi kan gøre ved den, sagde jeg, mens jeg knappede hans bukser op.

Da han var befriet for sine bukser, lagde jeg ham over mine knæ, og mens jeg pirrede hans stramme numse mærkede jeg hans stive pik mod mine lår. Det bevirkede, at jeg blev endnu mere våd i kussen. Jeg hev ham nu op igen så han lå på knæ foran mig og idet jeg spredte mine ben, fik han frit udsyn til min dampende kusse.

Med hænderne om hans nakke førte jeg hans ansigt hen til kussen, som han villigt begyndte at slikke som en erfaren mand. Jeg fik flere superskønne orgasmer, og mine kussesafter nærmest væltede ind i hans mund. Bagefter bad jeg ham rejse sig, så jeg kunne få hans dunkende drengepik i munden. Jeg kunne mærke, at han var tæt på at komme – jeg behøvede blot at suge nogle enkelte gange mere, inden han sprøjtede med en utrolig kraft i min mund.

Jeg har haft flere lignende sexfantasier om helt unge drenge, og selv om jeg ved, det er ulovligt at dyrke sex mellem lærer og elev, bliver mine fantasier ved med at kredse om unge, virile drengepikke.

Men på den anden side, når man kan vise den slags på film, så kan jeg vel også have lov at have mine “uskyldige” drømme for mig selv… og med tiden vove mig til, at forføre en ung elev.

porno med danske piger