Lær at give Fissemassage og Pikmassage

Lær at give Fissemassage og Pikmassage

SPAR MANGE PENGE

Guide  til at give det bedste intimmassage til manden pik og kvindes fisse.

De fleste har prøvet at forkæle sig selv eller sin partner med lidt massageolie under fælles onani eller som forespil. Vil du give din kæreste, mand eller kone en ekstra lækker massage, så følg denne guide til penismassage og vaginamassage og få din partner i ekstase og ekstraordinære store orgasmer.

Pikmassage også kaldt Pik-Yoga og Lingam Massage

Pik og nossemassage giver vildere sprøjte udløsningStor nydelse for manden, og bestemt også til stor nydelse for partneren. Her en guide jer til, i hvordan I kan gå på opdagelse i pikmassage- og pikyoga teknikkerne.

Det er vigtigt, at sætte scenen inden du vil give din partner pikmassage og pikyoga. Sørg for at rummet er godt varmt. Sæt noget dejligt musik på. Tænd stearinlys og varm noget Olie eller Glidecreme op til kropstemperatur – ikke for koldt og ikke for varmt. Jeg anbefaler, at man anvender et underlag, der kan tåle olie og glidecreme. Beskyt med et Lak Lagen. Tænk på at beskytte det underlag, du lægger ham på – det er super ærgerligt, at få plamager på en dyr sofa. Det er også ærgerligt, at miste fokus fra det, I gør, hvis du pludselig bliver bange for om sofaen eller det fine sengetøj ødelægges. Når alt er klart, så har du selvfølgelig tjekket dine negle (ingen skarpe kanter) og ringe, ure og andre smykker er taget af.

Bed ham om at lægge sig på ryggen. Sæt dig ved siden af ham, så du kan se ham ind i øjnene. Aftal, hvordan han vil give udtryk for, hvad han gerne vil have mere af. Det kan være ved at sætte lyd på sin nydelse. Aftal også, hvordan han vil give udtryk for, at grænsen er nået. Find derefter din helt egen måde, eller følg denne anvisning.

Hæld rigelige mængder tempereret glidemiddel ned over hans pik og nosser. Start med at massere stille og roligt. Brug malkende bevægelser, dvs. bevægelser væk fra kroppen i stedet for at skubbe pikken ind i kroppen. Drej rundt, træk, kys, brug begge hænder. Du kan kæle, nusse, klemme, ryste, banke let. Tænk yoga ind i det du gør. Yoga er langsomme lange øvelser. Tag fat om pikkens skaft og træk ned til højre ben – ned langs låret. Træk indtil din partner siger stop (bliv ikke overrasket over, at du kan trække rigtig meget og rigtig længe, før det sker). Træk på samme måde op til højre, op til venstre, ned til venstre, lige ned, lige op. På den måde får du strakt den del af pikken som ligger skjult inde i kroppen. Massér pikken som før beskrevet og skift til yoga igen. Massér også nede i mellemkødet – mellem nosserne og numsehullet – mærk, hvor spændt området er. Hvis området er ømt, er det fordi, der er muskelinfiltrationer i området. De skal masseres og nusses væk. Massér nosserne forsigtigt og følsomt.

SEX I DAG?

Vær opmærksom på nydelyde og tilpas det du gør ved manden. Nosserne er ekstremt følsomme hos mange mænd. Så vær blid! Prøv dig frem med at massere hans numsehul. Åbningen kan faktisk ”invitere” til mere. Læg mærke til hans reaktioner og brug dem til at vise dig vej. Se, hvad der sker, når du kæler for pikken og resten af området. Husk, at bruge rigelige mængder tempereret glidecreme eller olie og følg nydelydene. Prostatamassage er oplagt at flette ind i denne leg. Se artiklen ”Mandens G-punkt – hans prostata” for guide hertil.

Manden kan sagtens opleve at rejsningen falder, når han får pikmassage og pikyoga, det er helt normalt. Grunden til dette er, at han nyder og tager imod. Hvis det er sådan din partner reagerer, så skal du også bare nyde.

Fissemassage også kaldt Fisse Yoga og Yoni-Massage

indvendig Skedemassage giver bedre større orgasmerDer er stor forskel på at massere / kæle for kvindens kønsdele og at fingerkneppe hende. Begge dele kan være rigtig rart for kvinden. I denne artikel er fokus på massagen.
Det er en god ide, at gå på opdagelse i kvindens køn og finde nye måder at give hende nydelse. Mange ved slet ikke, at klitoris har lange ben, som når helt ned omkring numsehullet. Det er kun klitorishovedet, der ses under forhuden, men det er kun en meget lille del af klitoris. Det lille hoved får til gengæld ofte alt for stor og voldsom opmærksomhed, hvilket ikke altid er så rart for kvinden. I stedet er det godt at gå på opdagelse og opdage.

Når manden vil give sin kvinde massage, er det vigtigt, at han sætter scenen, inden de går i gang. Sørg for at rummet er godt varmt og sæt noget dejligt musik på. Tænd nogle stearinlys og varm noget olie op til kropstemperatur – ikke for koldt og ikke for varmt. Jeg anbefaler også, at man anvender et underlag, der kan tåle en masse olie. Tænk på, at beskytte det underlag du lægger hende på. Det er super ærgerligt, at få olieplamager på en dyr sofa. Eller at miste fokus fra det I gør, fordi en af jer pludselig bliver bange for om sofaen eller det fine sengetøj ødelægges af olien. I kan benytte jer af et Lak lagen.

Når alt er klart, så har du selvfølgelig tjekket dine negle (ingen skarpe kanter). Ringe, ure og andre smykker er taget af. Det er enormt vigtigt, at neglene er bløde og uden kanter – kvinden er meget følsom overfor skarpe kanter på kønsdelene. Hvis der er bare det mindste, der er ubehageligt, så slukker gnisten, og du kan starte forfra. Så brug lidt tid med en neglefil.

Bed hende om at lægge sig på ryggen. Placér dig, enten mellem hendes ben eller ved siden af hende, så du kan se hendes reaktion og hendes øjne. Aftal, hvordan hun vil give udtryk for, hvad hun gerne vil have mere af. Det kan være ved at sætte lyd på sin nydelse. Aftal også, hvordan hun vil give udtryk for, at grænsen er nået. Det er bedst at undgå at korrigere hinanden, mens legen står på. Find din egen helt særlige måde, eller følg denne anvisning

Brug rigeligt med tempereret Olie eller Glidecreme ned over hendes køn og gå stille og roligt i gang med at opdage. Brug forskellige teknikker: stryg let over kønslæberne, træk lidt i dem, klem lidt, tryk lidt. Brug eventuelt en vibrator til at massere med – en Dildo Vibrator, en Klitorisvibrator, en G-punkts Vibrator eller en anden form for Vibrator. Se på hende! Se hvordan hun reagerer! Gå uden om klitorishovedet, når du masserer eller bruger vibratoren. Sæt i stedet fokus på siderne af klitorishovedet, og variér dine bevægelser. Klitorishovedet er enormt følsomt, og gevinsten du får ved at arbejde udenom klitoris hovedet, er ofte ret stor. Massér kønsåbningen med en enkelt finger, senere kan du sagtens bruge to fingre. Du kan også bruge en vibrator eller en dildo. Kvindens numsehul er lige så følsomt som mandens, og mange kvinder nyder at blive penetreret analt. Der findes et utal af forskellig slags Anal sexlegetøj.

Gå langsomt frem! Brug rigeligt med olie eller glidecreme. Kvindens lyde og ansigtsudtryk skal nok guide dig, så stol på dem. Prøv måske med en Dobbelt dildo, eller slut af med at give kvinden en oplevelse i begge huller – dig i det ene og en dildo i det andet.

porno med danske piger