Min mor er luder del.1

I min verden er der ikke noget der hedder far.
Jeg ser mange mænd ja, men de går når de kommer, som min mor siger.

Jeg er på det her tidspunkt 14 år og går i 9. klasse. Jeg har ikke så mange veninder, pigerne i klassen er nemlig vildt snoppede og jeg synes ikke det er sjovt når de kalder min mor luder!

Jeg kunne tit høre hvad der skete inde på mors værelse og nogengange listede jeg mig hen og kiggede gennem døren, et par gange havde jeg også gemt mig der inde for bedre at kunne se og høre hvad der skete.
Jeg drømte tit om at være med, eller at ha en af hendes mænd for mig selv. Jeg legede også med mig selv sådan som jeg havde set min mor gøre når hun var sammen med sine mænd. Det var vildt dejligt. Min mor ER luder! og hun har åbent hele døgnet, alle dage. Jeg er resultatet af en kunde der betalte 15000 for at være sammen med mor uden kondom.

Hos min mor kunne du få alt… og jeg mener alt. Jeg har set hende tæske folk med bælter, brændenælder og ja ogå med et bat for det ikke skal være løgn. Jeg har også set mænd både pisse og skide min mor i munden, ja jeg kunne blive ved.

Det er helt vildt hvor perverse nogen mænd er og min mor sagde bare at hun nok allerede kunne gå på pension som 50 årig og leve resten af sit liv som hun ville.

Min mor fik orgasmer 3 – 4 gange om dagen og jeg er ikke i tvivl om at hun nød sit liv. Jeg ville være præcis som mor og var allerede klar til at begynde at øve mig.

En dag da min mor havde en kunde som jeg vidste skulle være i sm kælderen med hende i flere timer, kom der en og bankede på selv om der stod optaget. Vores kælder var 100% lydisoleret så jeg vidste at min mor ikke kunne høre det.

Jeg havde virkelig lyst til at åbne døren og byde manden velkommen, men samtidig var jeg vildt nervøs. Han stod der ude længe og var lige ved at gå da jeg efter at have tænkt nu eller aldrig, åbnede døren.

“Hej” sagde jeg iført jogging bukser og løs t-shirt “min mor er igang med en anden og der går mange timer før hun er færdig” sagde jeg “nå” sagde manden, både skuffet og meget forlegen over at stå og snakke sex med en lille pige. Jeg gik hen og stillede mig foran døren, så manden ikke kunne komme ud og spurgte så, med et lille frækt smil og lillepige blik “hvor meget vil du betale for mig”.

Han kiggede nervøst på mig “hvad mener du” sagde han. Jeg gik hen til ham og førte min hånd op til hans pik, som voksede sig stor i min lille hånd “Jeg kan da godt se du gerne vil prøve en sød lille pige” sagde jeg. “hvor meget vil du betale” sagde jeg igen, mens jeg brugte min frie hånd til at vise hans hånd vej ind på min bare overkrop, så han kunne mærke at jeg var begyndt at få bryster.

SEX I DAG?

Han trak hånden til sig og rodede febrilsk og med rystende hænder i sin pung og jakke. “jeg har 4000 alt i alt er det nok”? sagde han. Jeg svarede ikke, men førte ham ind og op ad trappen til mit og mors værelse. Vil du ind i det rigtige kunderum eller vil du med ind på mit værelse” spugte jeg og han ville tydeligvis gerne med ind på mit værelse. “der er for en time her” sagde jeg mens jeg holdt pengene frem. Jeg gjorde alt det som jeg havde set min mor gøre, ikke at hun viste mig det, men jeg kiggede som sagt i smug og sugede alt til mig.

“tag tøjet af” sagde jeg til ham da vi kom ind på mit værelse “vil du ikke nok gøre det” svarede han. “jo, men så må du lige vente lidt” sagde jeg og gik ud af værelset og løb på mors værelse ind for at hente et kondom. Da jeg kom tilbage skyndte han at rejse sig fra sengen. Jeg var henrykt over, at jeg tydeligt kunne se at jeg havde magten over en voksen mand, 45 år tror jeg.

Jeg tog min t-shirt, Jogging bukser og trusser af på vej over til ham og begyndte at åbne hans jeans. Han kørte blidt og forsigtigt en hånd igennem mit lyse hår. Han var stadig meget nervøs. “Er det din første gang” sagde jeg, han nikkede forlegent til mig og hans bukser faldt og afslørede hans pik. Den var helt normal i størrelsen og jeg kunne lugte at han havde været i bad før han kom.

Jeg tog forsigtigt hans stive pik i min hånd og udforskede den fra alle vinkler med mit hovet meget tæt på. Den føltes både blød og hård på samme tid. Så kiggede jeg op og fangede hans øjne med mine og sagde “det er også min første gang”. Med de ord åbnede jeg forsigtigt min mund og førte nervøst hans pik inden for, som jeg så tit havde set min mor gøre det.

Jeg havde kun lige fået den i munden da jeg mærkede en varm saltet væske sprøjte mod min gane. Jeg gættede mig til at det måtte være sperm, men jeg havde aldrig set de mænd mor var sammen med komme så hurtigt, selv om det gik ret hurtigt nogengange. Jeg kiggede lidt skuffet op på ham. Mors mænd går næsten altid når de er kommet og jeg havde jo kun lige nået at smage pikken. Manden forsikrede mig om at han godt kunne igen og jeg lod ham se at jeg slugte spermen (havde lidt svært ved ikke at brække mig men det gik).

“det er rigtigt at det er min første gang. Jeg har kigget på min mor uden hun ved det, hun ved heller ikke at du er her” sagde jeg mens jeg kravlede op til ham og sagde “du skal være forsigtig, ellers løber jeg ned og siger hvad du laver”.

Det lovede han mens hans hænder gik på opdagelse på min krop. Det var dejligt at mærke hans store varme hænder. Han var ikke så nervøs mere og det føltes som om hans hænder var over det hele. Han begyndte også at kysse min krop først halsen, så ned og kysse mine små følsomme bryster, så længere ned. Det føltes helt vildt godt det hele. Min fisse var driv våd og jeg ville ønske at han ville skynde sig lidt med at røre ved den, eller måske slikke den.

Jeg stønnede og var helt i en anden verden, nu var han nået under min navle og var igang med at kysse lige der hvor fissen starter. Jeg kunne slet ikke ligge stille og endelig mærkede jeg hans ru tunge blive presset hårdt mod min kilder.

Jeg stønnede højt og sagde “jaaaaa” og min krop reagerede med at prøve og presse hele hans hoved mod min kilder. Fuck det var dejligt. Han blev ved med at slikke mig og det blev mere og mere dejligt. Lige pludselig kunne kunne jeg mærke hvordan det begyndte at snurre helt inde i maven og samtidig skete det samme i hovedet og i fødderne og så bevægede det sig ind mod hinanden så hele min krop krampede sammen. Jeg kunne slet ikke sige noget, ja jeg kunne ikke engang trække vejret og så lige pludselig var det som om det hele gav slip.

Jeg rystede, skreg og hev i hans hoved samtidig. Fuck hvor var det en vild orgasme. Jeg havde da prøvet at får orgasmer mens jeg havde leget med mig selv, men aldrig nogensinde noget der mindede om denneher.

Han fjernede sig på trods af at jeg holdt ham så fast og bankede nådesløst sin pik hård og brutalt op i min fisse i et hårdt stød, mens jeg stadig kom. Smerten var mindst lige så voldsom som orgasmen var god, men orgasmen var så dejlig at jeg ikke prøvede at stoppe ham, istedet nød jeg smerten.

Han pumpede hårdt or hurtigt i min fisse og jeg nåede slet ikke at holde op med at komme før jeg kom igen, men denne orgasme var helt anderledes. og jeg kunne mærke hvordan hans pik pludselig blev større inde i mig og sprøjtede dybt op i mig. han havde ikke fået kondom på, men jeg havde heller ikke fået min menstruation endnu. Da han var færdig skyndte han sig at tage sit tøj på og gå. Jeg var klar på at prøve igen. Det var vildt dejligt og jeg havde tjent 4000 på 20 minutter.

 

Forfatter: Badass

porno med danske piger