En tur i jacuzzi med nabopigerne

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde nikket til vores nye nabo over hækken flere gange, og vi var efterhånden nået til det stadie, hvor man vinker. Men jeg havde endnu ikke vekslet et ord med hende.

Da det endelig skete, tog hun sig ikke ud fra sin bedste side. Hun hamrede på min dør og ringede på dørklokken på samme tid, og da jeg åbnede døren stod hun med et vildt udtryk i øjnene, håret strittende ud i alle retninger og i en drivvåd bluse.

– Har du sådan en tang, som man bruger til vandrør, du ved? sagde hun forpustet og uden yderligere indledning.

Samtidig lavede hun nogle besynderlige vridende bevægelser med hænderne, som om hun vred halsen om på en høne.

Jeg gættede på, at hun havde brug for en svensknøgle! Mens jeg fandt den frem, trippede hun utålmodigt. Jeg bad hende fortælle mig, hvad der var sket. Der var røget et vandrør, sagde hun, og nede i kælderen stod hendes veninde og holdt på hullet! Jeg var lige ved at spørge, hvad det var for et hul, hun holdt på, men jeg tror ikke, min nye nabo var oplagt til pjank lige nu.

Jeg foreslog i stedet, at jeg gik med hende for at se, hvad jeg kunne gøre. Det tog hun taknemmeligt imod.

Nede i kælderen stod hendes veninde. Hun havde begge hænder om en sammenføjning i vandrørene, hvor vandet stod ud til alle sider. Hun lignede Paprika Steen i den her reklamefilm for forsikringer, bortset fra at hun var 10 år yngre og meget mere våd. Og at hun kun stod i trusser, mens hun havde foldet blusen op under brysterne og slået en knude på den. Der var vand overalt, og det stod allerede højt på gulvet.

Jeg kastede et hurtigt blik på situationen og gik så stille og roligt ud og lukkede for hovedhanen! Udtrykket i de to pigers ansigt var ubetaleligt, da vandtrykket lige så stille faldt, indtil vandet ikke længere stod som fra en vandpistol ud fra utætheden, men kun som en stille piblen for til sidste at stoppe helt.

Jeg vendte mig mod hende, der ejede huset. Begge pigerne kiggede på mig, som om jeg var en slags mirakelmand eller tryllekunstner.

Nå, mens så kan vi da endelig få hilst ordentligt på hinanden! Jeg hedder Steen, sagde jeg og stak næven ferm. Hun tog min hånd og sagde ”Yvonne”. Den anden pige hed Gitte. Jeg forklarede dem lidt om hovedhanen og tilbød at kontakte en ven, der er VVS’er. Han lovede at komme sidst på eftermiddagen.

– Nu skal jeg altså lige have et varmt bad, sagde Yvonne.Vandet er jo pissekoldt. Kommer du ikke over om lidt og får en kop kaffe?

Hun følte åbenbart, at hun skyldte mig et eller andet som tak.

Jeg sagde, at kaffen skulle hun ikke tænke på, men det var værre med det varme vand. For jeg havde jo lukket for vandet.

– Men I kan komme over til mig og tage et bad, foreslog jeg.

Gitte havde fuldstændig blåfrosne læber og gåsehud langt op ad både arme og lår. Hun nikkede ivrigt til Yvonne, og det endte med, at de sagde ja tak. Gitte ledte efter et håndklæde og sine bukser, så hun ikke skulle gå det lille stykke på fortovet bare i trusser, men jeg sagde, at jeg kendte en smutvej, som Yvonne sikkert ikke engang havde opdaget endnu.

Jeg tog dem ned i Yvonnes baghave, om bag rhododendron-buskene og ind gennem et lille hul i hækken, der havde været der i flere år.

– Najj, hvor smart, sagde Yvonne. Hvorfor er der et hul hér?

– Der boede en smuk, enlig kvinde før dig, sagde jeg for sjov.

Hun så ud, som om hun troede på det, og det var da meget sandsynligt, at hun slet ikke anede, at huset havde tilhørt en ældre dame, der var kommet på plejehjem. Jeg havde holdt lidt øje med hende og købt ind for hende det sidste års tid.

Da vi var kommet ind i mit hus, dryppede både pigerne og jeg på gulvet, så jeg skyndte mig at vise dem op til badeværelset på første sal. Mit badeværelse er husets stolthed. Der er både bruseniche med dyser og et spabad. Da pigerne så det store spabad, var de ikke i tvivl. De kiggede på mig.

– Må vi? spurgte Gitte.

SEX I DAG?

Jeg slog ud med hånden mod det store firepersoners badekar og sagde selvfølgelig ja. Og, tilføjede jeg, så ville jeg komme op med noget varmt at drikke til dem. Enten hørte de det ikke, eller også havde de ingen indvendinger. Jeg viste dem, hvordan karret fungerede, fandt et par håndklæder til dem og overlod dem til sig selv.

Kaffen var færdig nogenlunde samtidig med, at karret var fyldt med vand. Jeg hældte kaffe op i tre krus og hældte samtidig en stærk blommebrændevin op i små likørglas. Hvis ikke badet havde kunnet give dem varmen, skulle brændevinen nok gøre det. Den holdt 60 procent.

Det føltes åndssvagt at banke på til et rum i sit eget hjem, men det måtte jeg jo hellere gøre. De råbte ”Kom ind”, og jeg trådte som en engelsk butler ind med bakken i hænderne. De to kaffekopper satte jeg på badekarrets kant, den tredje på den lille bænk henne ved vinduet. Herfra havde jeg et godt udsyn.

Yvonne dækkede sig ærbart til med et håndklæde, som hun forsøgte at undgå, blev vådt, mens Gitte var ligeglad. Yvonne så hurtigt det håbløse i at tildække sig, mens hun stadig sad i badekarret, så hun nøjedes lidt efter med at bøje det ene ben, så jeg ikke kunne se hendes kusse.

– Kommer du ikke i? spurgte Gitte pludselig. Du blev jo også våd!

– Jeg var bange for, I aldrig ville spørge, sagde jeg, og inden Yvonne kunne nå at sige noget, havde jeg smidt tøjet, taget min kaffekop og brændevin og kravlet op i badekarret til dem.

Jeg gjorde det fuldstændig ugenert, men i en gennemtænkt balance, så jeg ikke virkede som en blotter, men så jeg samtidig fristede dem med min store pik. Min ekskone sagde engang, at man kunne slå søm i med min pik!

Det var Gitte, der hele tiden var i front og opførte sig mest udfordrende. Hun strakte på et tidspunkt benet op i luften, lod sin hånd gnide ned af underbenet og spurgte, om jeg ikke havde en barberskraber.

– Gitte, altså! skændte Yvonne.

Jeg rejste mig, svingede med pikken for næsen af Gitte og tog skraberen. Da jeg på vejen retur endnu engang svingede med pikken som et pendul lige foran hendes næse, blev fristelsen for stor for hende.

Hun stak hånden ud og tog fat om den, mens hun udstødte en brunstig lyd og ruskede den lidt. Jeg valgte at blive stående, hvor jeg var. Der var ingen grund til at sætte sig lige nu. Jeg ville se, hvad Gitte havde i posen til mig.

I første omgang havde hun en portion pikslik, og min pik blev totalt stiv på ganske få sekunder. Da jeg var helt stiv, trak hun sin mund væk og drejede mig halvt rundt, så Yvonne kunne se min gedigne manddom, der var nogenlunde på samme tykkelse som det vandrør, vi tidligere på dagen havde haft problemer med.

Yvonne tøvede. Tøvede længe. Jeg var lige ved at vende mig om igen, da hun pludselig resolut greb fat i mine hofter og lænede sig frem. Min pik forsvandt derefter ind i hendes mund. Nu kom alle de finesser, der gør, at en jacuzzi eller et spabad er sådan en fantastisk opfindelse. For der er uanede muligheder for at bolle i det.

De to piger lod sig glide ned over min pik, mens jeg sad på det lille ”trappeptrin” under vandet. Der var også plads til, at Gitte kunne sidde på kanten og læne sig tilbage mod fliserne, mens jeg slikkede hendes kusse. I hånden havde hun brændevinsglasset, øjnene var lukkede og de store, bløde bryster duvede blidt, hver gang jeg ramte plet på hendes kilder. Hun stønnede efterhånden højlydt.

Yvonne var i starten mere tilbageholdende. Men jeg lagde mærke til, at hun lå og gnubbede sin egen fisse nede under vandet, så jeg løftede hende op og satte munden til hendes rigt behårede kusse. Yvonnes krop var meget slankere end Gittes, – den havde ikke den samme frodighed, men selv om de var jævnaldrende, kunne Yvonne sagtens gå for at være ti år yngre.

Det er sjældent i disse tider at se en fisse med så meget hår; det kan jeg godt lide. Det fortalte jeg hende, mens jeg dykkede ind mellem hendes varme våde lår. Hun sagde, at det var lidt af et princip; hendes egen lille private protest mod den hårløse mode.

– Princip mig i røven, sagde Gitte, der nu lå på knæ og fulgte med i, hvordan jeg slikkede Yvonne.

Gitte var helt glatbarberet. Det var, som om ordene fik hende til at tænke på noget. Gav hende en idé.

– Har du noget fugtighedscreme eller vaseline eller sådan noget? spurgte hun.

Inden nogen af os nåede at spørge om, hvad hun skulle bruge det til, greb hun fast om min pik, der lå som en lanse op ad min mave.

– Jeg vil ha’ den her dejlige stang op i røven, sagde hun beslutsomt.

Mange piger har ment, at jeg var alt for veludrustet til, at de overhovedet turde overveje analsex med mig, og det er pisse ærgerligt, for jeg er vild med den herligt stramme følelse. Gitte så imidlertid meget målbevidst ud, og jeg skulle da ikke stå i vejen for hendes forsøg.

Hun fik en plasticflaske med fugtighedscreme. Så lukkede hun det meste af vandet ud af karret og fik mig manøvreret over på den opsats, der fungerede som en blanding af trappetrin og armlæn. Jeg så måbende til, da hun sovsede min pik ind i cremen og derefter tog en ordentlig klat på fingrene og bredte det ud over sit eget røvhul. Det var muligt, at hun kunne gøre det? tænkte jeg.

Men jo! Da hun lidt efter satte sig overskrævs på mine lår med ryggen mod mit ansigt, så jeg kunne kramme brysterne, styrede hun med højre hånd min pik direkte op mod sin anus. Hun trak benene lidt mere opad, og vupti, så var jeg inde på den anden side af den ydre ringmuskel. Resten gik næsten som en leg, men jeg kunne se Gittes ansigt i spejlet, og det var kun hendes stædighed, der fik hende til at blive ved, indtil liderlighed og lyst afløste smerten.

Nu overraskede Yvonne mig. Hvor hun hidtil havde været den mest tilbageholdende af de to, blev hun nu helt vild. Hun snurrede rundt og lagde sig med sin slanke faste røv lige ud mod mig.

– Osse mig, næsten skreg hun.

Jeg stak en finger op i hendes røv efter at have taget lidt af den overskydende creme fra min pik.

– Nej, pikken! protesterede hun. Gi’ mig pikken i røven!

Hun fjernede hidsigt min hånd fra sin røv og stak brutalt tre eller fire fingre op i sin egen tarm. Jeg kunne ikke modstå så megen ihærdighed. Så jeg løftede Gitte af og lagde mig på knæ bag Yvonne. Gitte lagde sig i spaens andet hjørne, og mens jeg legende let borede mig i bund i Yvonnes røv, gjorde Gitte sig klar til den næste omgang.

Sådan gik jeg fra røv til røv i mange minutter. Jeg ved, at Gitte kom; jeg tror ikke, at Yvonne gjorde det, men hun var hele tiden på grænsen. Jeg endte med udmattet at pumpe Yvonnes røv fuld af min sperm, inden jeg til sidst skyllede os alle tre rene med bruseren.

Jo, det var en interessant nabo, jeg havde fået. Jeg glædede mig til at lære hende nærmere at kende.

porno med danske piger