Send din partner i orgasmehimlen! (Womanizer 2)

Send din partner i orgasmehimlen! (Womanizer 2)

SPAR MANGE PENGE

En Gave til hende du holder af der sender hende i himlen igen og igen!

Womanizer Premium 2Vidste du, at 98% af kvinder oplever orgasmer med Womanizer 2?

Du vil få flere, hurtigere og kraftigere orgasmer med Womanizers produkter. Selv kvinder, som har svært ved at få orgasme, oplever vidunderlige orgasmer med Womanizer. Prøv det igen og igen!

Lad trykbølgerne stimulere dig til de mest vildeste, dybe og intense klitoris orgasmer!

Har du prøvet Womanizer Premium eller en anden Womanizer, vil du ikke gå glip af Womanizer Premium 2, som er en videreudvikling af den populære Premium. Så skynd dig at lægge den i kurven.

SEX I DAG?

Womanizer Premium 2 har smart teknologi
Ligesom Womanizer Premium har 2’eren selvfølgelig også den smarte teknologi, hvor du bliver tilfredsstillet med kontaktløse, pulserende trykbølger i stedet for direkte vibrationer på din ært.

Womanizer Premium 2 har 14 forskellige intensiteter, som du nemt skifter imellem ved at trykke på (+/-) knappen. Men den har selvfølgelig også autopilot, så den helt af sig selv kan skifte mellem de 14 intensiteter, uden du behøver gøre noget som helst.

Stimulatoren starter først, når den er i kontakt med in hud, indtil da er den i standby mode – og derfor lydløs – og den slukker selv, hvis den ikke har været i brug i 10 minutter.

GAVEN HUN ALDRIG GLEMMER!

Vandtæt og opladelig stimulator
Du kan tage Womanizer Premium 2 med i badet. Den er nemlig vandtæt, hvilket også gør den nem at rengøre i varmt vand og en neutral sæbe. Den er også opladelig, så du slipper for batteriskift. Og der medfølger selvfølgelig oplader. Derudover får du også en opbevaringspose af 100 % bomuld og et ekstra hoved med.

porno med danske piger