Til fest med bar røv under kilten

SPAR MANGE PENGE

Hun havde taget skoene af under bordet, og lod sin fod gå på opdagelse mellem mine lår. Jeg spredte benene lidt så der var fri adgang og prøvede at lade som ingenting, mens hendes fod…

Min kæreste og jeg diskuterede meget indgående, hvad vi skulle tage på til festen, og min kæreste overtalte mig til, at vi begge skulle komme i kilt, og på ægte skotsk. Vi legede med tanken om, hvilke muligheder der er med en kilt, og jeg lovede min kæreste, at jeg ville tænke over om jeg ville gå med bar røv under kilten Hun havde fundet et rigtigt tartanmønster i noget meget kraftigt stof, og resultatet blev meget vellykket. Da vi var klædt om til festen og skulle til at gå, stod vi et øjeblik i gangen, og min kæreste spurgte frækt, om hun måtte se, hvad kilten gemte, og uden videre løftede hun op i den, og afslørede, at jeg ikke havde noget på under. “Hvad med dig, – lad os lige se!, – sagde jeg, – hun lod min kilt falde på plads og løftede op i sin egen, så jeg ved selvsyn kunne se, at hun heller ikke havde noget under sin kilt. Da vi ankom til festen gik det op for mig, at jeg var den eneste mand der kom i kilt, – alle de andre mænd var mere eller mindre opfindsomt udklædt, mens alle pigerne havde enten kilt eller kjole på. Vi stod ude i haven og fik en velkomstdrink, og en af mine gamle venner spurgte mig, om det var rigtigt, at jeg gik rundt på “ægte skotsk”, som hans kone havde påstået. “Selvfølgelig er jeg da reglementeret påklædt”, svarede jeg, og tænkte ved mig selv, at det helt sikkert ville blive en interessant aften. Min kæreste kom hen til mig og jeg fortalte hende, hvad min gamle ven havde spurgt om. Min kæreste hviskede til mig, at pigernes store diskussionsemne var, om der var noget under kilten og hendes øjne strålede, da hun sagde, at det selvfølgeligt var “ægte skotsk”.

Jeg smilede tilbage, og vendte mig for at gå ind i gæsteværelset, som denne aften var garderobe Da jeg kom ind i gæsteværelset, var en af pigerne, Hanne, ved at finde noget i sin taske. Jeg stod lidt og lod som ingenting, da hun spurgte om, om der var noget jeg manglede??. Jeg rystede på hovedet, og sagde, at jeg bare skulle lægge noget ned i min kærestes taske, og spurgte, om hun vidste hvor den stod ??. Hanne pegede hen på vores taske, og rejse sig for at gå ud til selskabet. Jeg vendte ryggen til døren, og da jeg var alene på værelset, ville jeg benytte lejligheden til at rette kilten i livet, og løftede op i siden af den. I det samme hørte jeg noget bag mig. Det var Hanne, der kom ind af døren igen. “Jeg glemt noget”- sagde hun, og stoppede op, da hun så, hvad jeg var igang med. Hun så nysgerrigt og lidt rødmende på mig. “Er det rigtigt, – Har du ikke noget på underneden”. Jeg spekulerede på, hvad jeg skulle sige. Med ryggen til Hanne, løftede jeg kilten netop så meget, at hun kunne se, at jeg ikke havde noget under, og med et smil sagde jeg til hende, om ikke hun havde lyst til at gøre som mig. Hun så lidt forvirret ud og jeg sagde, at når jeg kunne gå helt åbenlyst uden bukser, kunne hun vel gøre som det samme, – og det kunne hun godt se det rigtige i. ” Så skal du vende ryggen til, mens jeg tager dem af”, sagde hun. Jeg vendte ryggen til hende et øjeblik, og da jeg igen vendte mig, stod hun med sine trusser i hånden og skulle til at lægge dem ned i sin taske. Hun smilede, og vi fulgtes ind til selskabet. Da vi kom ind til selskabet, spurgte min kæreste, hvor jeg blev af, og jeg fortalte hende, at jeg havde overtalt Hanne til at til at gå uden trusser. “Hvad tror du hendes fyr siger”, sagde hun. “Han bliver ellevild min skat”, sagde jeg. Vi valgte borddamer på den måde, at pigernes navne var skrevet på en seddel, som derefter var lagt i et kondom, som var pustet lidt op. Kondomet var derefter sat fast med en stump tape på garageporten, og vi skulle så kaste en dartpil mod kondomerne, til man ramte en . Jeg fik Lene til bords, – en meget køn og indtagende pige, og da hun hørte, hun skulle være min borddame, kom hun hen og tog min arm. Mens vi stod og ventede på, at alle skulle få drukket ud og få fundet deres borddamer, hviskede Lene til mig, at det var første gang hun havde en bordherre, der gik til fest uden trusser..
“Nå”, sagde jeg, – “rygtet løber hurtigt”.. “Hvad mener du”, spurgte Lene.
“Ja, – Hanne opdagede det, da jeg bukkede mig ned for at lægge noget i vores taske inde i gæsteværelset”, sagde jeg. “Lækkert”- svarede Lene med et stort smil, – “Det er ikke kun mig der går til fest uden trusser”, sagde hun og gav min arm et stort klem. Det blev en livlig middag, og både min borddame Lene og Helle, som sad til den anden side blev mere og mere pjattede og frie efterhånden som middagen skred frem, og de var enige om, at de aldrig kunne få deres fyre til at komme i kilt, og slet ikke, hvis de også skulle gå uden bukser. Jeg mærkede Helles fod mellem mine ben. Hun havde taget skoene af under bordet, og lod sin fod gå på opdagelse mellem mine lår. Jeg spredte benene lidt så der var fri adgang og prøvede at lade som ingenting , mens hendes fod langsomt gled op langs mit inderlår. Hendes tæer var nået op til mine nosser og kørte nu op mod min pik, og jeg kunne se, at det rykkede i hende, da hun mærkede jeg virkelig ikke havde noget på under kilten. Lene så på mig, og jeg hviskede til hende, at Helle lige havde opdaget, at jeg var “reglementeret” påklædt. Lene lænede sig over bordet mod Helle, og spurgte hende med et hemmelighedsfuldt smil, om hun ville være med i “FUT-klubben”.

SEX I DAG?

Helle så spørgende på Lene, og spurgte, hvad det var for en klub, og Lene sagde, ” F står for Fest, U betyder Uden, – og T, – betyder, – prøv at gætte”.

Helle rødmede og så fra Lene til mig. “Er du medlem”, spurgte hun og så på Lene. Lene nikkede, og Helle sad lidt og så frem for sig, så lyste hun op i et smil og begyndte umærkeligt at vrikke trusserne af og sparkede dem ind under bordet. Helle’s bordherre havde travlt med at sidde og diskuter fodbold, så han havde ikke opdaget hvad der foregik. Jeg så hen mod min kæreste, – hun smilede og gjorde umærkeligt tegn til mig med et lille nik mod min borddame, og jeg nikkede og gjorde tegn over mod Helle. Min kæreste sagde et lydløst “bravo”, og vi skålede med hinanden. Som det er kutyme, er den første dans forbeholdt ens borddame, og jeg spurgte Lene, om vi skulle danse. Stuen var blevet ryddet, så der var masser af plads at danse på. Efter et par danse, var det på tide at få lidt at drikke, og vi søgte hen til bordet med drikkevarer.

Der stod et par af pigerne og snakkede sammen. De fleste af mændene var “sivet” ud på terrassen for at få en øl, så jeg befandt mig alene sammen med en flok af vennernes koner og kærester, og jeg hørte min kæreste sige henvendt til Linda, ” Det er rigtigt nok, – vi har ikke noget under kilten. Linda så chokeret ud, og min kæreste spurgte de andre piger, hvad de havde på. Bettina rødmede og kiggede ned, og sagde så, at hendes fyr havde overtalt hende til ikke at tage trusser på, og Lene og Helle nikkede samstemmende. Linda så tvivlende ud, men inden hun nåede at sige noget, foreslog min kæreste, at de skulle gå ud og “pudre næsen”. Da de efter kom tilbage til stuen, fortalte min kæreste mig smilende, at Linda var blevet helt paf da hun så min kærestes glatbarberede kusse og hendes ringe. Det havde kun taget min kæreste et øjeblik at overtale Linda. Lyset var blevet slukket i stuen, og den var kun oplyst af nogle fyrfadslys, og min kæreste og jeg dansede en rigtig sjæler.

Jeg lod mine hænder glide ned over hendes velformede baller, og langsomt trak jeg hendes kilt op over dem, så hendes dejlige røv var blottet. Hun trykkede sig ind til mig og jeg mærkede, at hun begyndte at trække min kilt op. ” Frækkert”, hviskede jeg til hende, men hun blev ved med at trække op i kilten, og langsomt blottede hun min røv helt. På grund af mørket var der ingen der kunne se, hvad der foregik. Melodien sluttede, og vi gik hen for at få noget at drikke, og Palle kom over og spurgte min kæreste, om hun ville danse. Min kæreste foreslog, at jeg skulle danse med Linda og hviskede at jeg prøvede at gøre det samme med Linda, som jeg lige havde gjort med hende, – så ville hun danse med Palle og lade ham være lidt fræk. Jeg spurgte Linda om hun ville danse, og vi sjælede ud på dansegulvet. Vi talte lidt om det der var sket tidligere, og jeg spurgte hende, om hvad hun nu syntes. “Det er en dejlig fornemmelse, som jeg aldrig har prøvet før”, sagde hun. “Jeg har heller ikke prøvet det før, men jeg nyder det”, sagde jeg, mens jeg lagde mine hænder på Lindas baller. “Dejligt at kunne mærke dig under kjolen”, sagde jeg. Linda havde forsigtigt anbragt sin ene hånd på min hofte, og den anden på min ene balle, – uden på kilten. Jeg kiggede mig omkring, men det var næsten umuligt at se noget på grund af det sparsomme lys. Jeg tog fat i kilten bagi og løftede den op om Lindas hånd, og pludselig mærkede hun, at hun nu holdt mig direkte på den nøgne balle. “Du må gerne tage den anden hånd ind under også”, sagde jeg. Uden et ord mærkede jeg, at hun tog den anden hånd ind under kilten. Jeg havde begge mine hænder på hendes baller, og begyndte at trække hendes kjole op om livet, så hendes baller var helt blottet. Linda reagerede med et suk, og vi dansede rundt i mørket. Langsomt bevægede jeg mine hænder rundt om hendes hofter under kjolen, og langsomt lod jeg en hånd glide ned over hendes kusse. Hun var meget langhåret, og jeg hviskede til hende, at hun trængte til at få studset sin kusse. ” Ja tak, men kun hvis du vil gøre det!!” sagde hun. Stadig med hænderne oppe under hendes kjole, bevægede vi os hen mod døren. I mørket kunne jeg skimte min kæreste som dansede meget tæt med Palle, som havde begge hænder fulde. Vi gik op på første sal i det store badeværelse, og uden at låse døren, bad jeg Linda trække op i kjolen og sætte sig med spredte ben på toilettet, mens jeg fandt nogle barbergrejer. I skabet over håndvasken fandt jeg en saks og noget barbercreme og en shaver, og gik i gang med først at studse hendes kusse. Hun var drivende våd, og det var svært at holde koncentrationen med en dejlig våd og villig kusse lige for næsen. Kussen blev omhyggeligt sæbet ind, og lidt efter var hendes skamlæber helt glatte.

Jeg fandt noget lotion og et lille spejl spurgte, mens jeg holdt spejlet så hun kunne nyde synet af sin nybarberede kusse, om hun var tilfreds med resultatet. Linda så med slørede øjne, og sagde, uhm, – lækkert, har du lyst til at indvie den. Jeg stod og beundrede resultatet, og foreslog Linda at få en ring i hver af skamlæberne. Hun nikkede og sagde, hun ville overveje det. Jeg løftede op i kilten. Min pik stod som en træstamme op ad maven, og Linda gjorde store øjne, da hun så, jeg var omskåret. Forsigtigt tog hun fat i pikken for at se nærmer på den. “Jeg har aldrig set en omskåret pik i virkeligheden” , sagde hun, ” Den er lækker”. Jeg bad Linda om at føre den ind i hendes varme kusse. Hun var drivende våd, og efter nogle få stød kom hun i en voldsom orgasme. Jeg trak mig ud og lod kilten falde på plads, og vi gik tilbage til det øvrige selskab. Siden har min kæreste og jeg haft megen fornøjelse af FUT-klubben, – og Linda har fået sine ringe.

porno med danske piger