Samleje kan blive bedre med CAT + TOP5

Samleje kan blive bedre med CAT + TOP5

SPAR MANGE PENGE

Tips til mere kvalitetssex

Få gode råd til at gøre samleje med din partner bedre.

De fleste har oplevet et samleje, hvor alt er gået galt. Hun fik ikke orgasme, han kom for tidligt, og begge oplevede samlejet som dybt frustrerende.

Er der gået hverdag i den? Mange oplever, at lysten til sex forsvinder som følge af en travl hverdag. Faktisk har 63 procent* af danskerne prøvet at have manglende sexlyst – og de angiver hovedsageligt træthed og manglende overskud som årsagen.

CAT-stilling med stor orgasmegaranti

Alle kender de traditionelle samlejestillinger, for eksempel missionærstillingen, samleje bagfra, stående samleje og samleje, hvor kvinden ligger eller sidder oven på manden.

Men der findes et par andre stillinger, hvor muligheden for at begge parter bliver tilfredsstillet er større. En af stillingerne er CAT-stillingen.

Den nye stilling kaldes catstillingen, hvilket er en forkortelse af The Coital Alignment Technique, der frit oversat betyder koordinerede samlejebevægelser. Den er især beregnet på at give kvinden orgasme, mens mandens penis er inde i skeden. Meget tyder på, at CAT-stillingen øger muligheden for, at manden og kvinden får orgasme samtidig.

CAT eller coital alignment technique – en variant af den gode gamle missionærstilling, hvor mandens ud- og ind-bevægelser erstattes af et samarbejde mellem kvinde og mand, hvor han bevæger sig mere op og ned af hende, og hun også bevæger sig mod ham.

SEX I DAG?

Skru ned for sex og dyrk mere intimitet

1. Sov nøgen og tæt
Prøv at sove nøgne, mens i holder om hinanden – uden at have sex. Fysisk kontakt uden sex kan fremme lysten.

2. Slip fantasierne løs med snak, film og sexhistorier
At fantasere og tænke på sex er en nem måde at vække lysten på. Det kan skabe en god følelse og seksuel ophidselse, uden at det nødvendigvis skal føre til mere.

3. Overrask hinanden med småt 0g stort
Både hverdagen og sex bliver sjovere med over­raskelser i ny og næ. Når ting bliver til rutine, bliver de hurtigt kedelige og kan påvirke lysten til sex. Gør hverdagen sjovere for hinanden.

4. Kys mere og længere
Kys er en god måde at pirre lysten på. Kys og kram kan faktisk være mere pirrende og mere intimt end samleje.

5. Brug mere tid på forspil
Brug tid på at udforske hinandens kroppe og give din partner fysisk opmærksomhed – som ikke er samleje, men i sidst ende giver det bedre sex og støre orgasmer.

Prøv jer frem og leg

SEX MISSIONNÆRSTILLINGENAlle kvinder er imidlertid unikke, og det varierer fra tid til anden og fra kvinde til kvinde, hvad hun synes bedst om. Det kan derfor være klogt at prøve sig frem med forskellige stillinger for at udvide sine seksuelle muligheder.

En ny samlejestilling kan faktisk indebære, at en kvinde, som har svært ved at få orgasme, kan få det. Og at en mand, der har problemer med at kontrollere sin udløsning, bedre kan styre den.

Mange kvinder kan få orgasme, ved at klitoris stimuleres med hånden af enten kvinden selv eller af manden. For mange kvinder føles det imidlertid utilstrækkeligt, og de ønsker at få orgasme, mens mandens penis er inde i skeden.

porno med danske piger