Kendte tv stjernes #1 valg af sexlegetøj (Star-dildo)

Kendte tv stjernes #1 valg af sexlegetøj (Star-dildo)

SPAR MANGE PENGE

Berømtheders mest populære dildoer og sextoy.

Kendte fortæller om deres onani debut og den første gang med sexlegetøj.

Stjerner som Khloé Kardashian og Lady Gaga holder ikke detaljer tilbage, når det kommer til deres sexliv! Fra vibratorer til piske, disse og flere berømtheder har indrømmet, at de elsker deres sexlegetøj.

Vi er forbi de dage, hvor man ikke snakker om sine onanivaner og yndlings sexlegetøj –  uanset om du er småborgerlig og småfattig eller berømt smuk tvstjerne, der elsker luksus og rigdom.

THE BIG O

Kendt eller ej – Det ser ud til, at vi alle kan drage fordel af et stykke legetøj. Uanset om de er guldbelagte eller af gummi, har de et universelt formål – at få orgasme.

Eva Longoria – rabbit Vibrator

The Desperate Housewives-stjernen sagde i et interview med Self, at hun ville ønske, hun opdagede sexlegetøj for mange år siden, og at hun først begyndte at nyde sex, efter hun begyndte at onanere.

Hun fik først sin første vibrator i en alder af 27 og indrømmede, at hun ikke var særlig seksuel, før hun lærte at nyde sig selv først.

Hendes yndlingslegetøj  er en trofast Rabbit Vibrator, som hun nyder så meget, at hun gav en til alle sine venner i fødselsdagsgave. ‘De skriger af glæde, når de pakker det ud!’ Når alt kommer til alt, er der en bedre gave end en orgasme?

Lady Gaga – pink Bullet Vibrator

Lady Gaga kæmpede for at beholde sit Poker Face, da hun fik en pink Bullet Vibrator af sine dansere til sin 28-års fødselsdag ved en backstage-fest efter sit show i Roseland Ballroom i New York City.

SEX I DAG?

Sangerinden indrømmede senere, at hun er single, arbejdsnarkoman, og at det kan blive meget ensomt. Hendes tidsplan giver hende meget lille chance for at finde en ny mand, men hun har fundet andre måder at lindre nogle spændinger, der følger med at være single kvinde.

“Jeg er god. Mig og min vibrator er meget glade!” tilføjede hun.

Rihanna – håndjern og en lilla Rabbit

Den selverklærede “Eneste pige i verden” gik efter sigende på lidt af et forbrugstogt i en eksklusiv sexbutik i Paris og købte voksenlegetøj for mere end $1.500 (ca. R22.500).

Ifølge en kilde varede indkøbssessionen kun 5 minutter, og hun vidste præcis, hvad hun ville have, og hun afslog enhver hjælp, der blev tilbudt, når hun skulle udvælge varer. Andre kunder i butikken siger, at hun smilede fra øre til øre, da hun forlod butikken og så ud til at have travlt med at komme tilbage til sit hotel.

Hendes valg af legetøj? Lingeri, duftlys, bløde håndjern og en lilla Rabbit Vibrator, tilsyneladende. Det var ikke første gang, hun er blevet set på indkøb efter voksenlegetøj, og besøgte voksenbutikker i Paris, Sydney og endda Ottawa, Canada med sin eks, Drake.

Miley Cyrus – fisting hånd-dildo

Dronningen af ​​overdeling har aldrig været en, der vigede tilbage fra kontroverser. Mens hun er kendt for at fortælle om sin kærlighed til sexlegetøj, rykkede hun grænserne lidt, da hun postede et par billeder af sig selv på et fly med sit nye yndlingslegetøj på Twitter. Det hedder The Hand of Adonis, et unikt silikonelegetøj, der ikke er for sarte sjæle.

Med en længde på over 40 cm er den formet som en arm med en ultrarealistisk andenæb-positioneret hånd for enden, og den er beregnet til en, der er interesseret i fisting.

Ifølge producenten er legetøjet “meget stort, ret tungt og ikke egnet til begyndere. Men hvis du foretrækker større legetøj, vil du elske det” – hver til sin Miley og tak for deling.

Beyonce og Jay-Z – forgyldt vibrator

Som underholdningens ubestridte powerpar kan Beyonce og Jay-Z også godt lide at holde tingene friske i soveværelset, og hvis man kan tro kilder tæt på dem, bruger de sindssygt mange penge på sexlegetøj.

Selvom de kan lide at eksperimentere med nyt og anderledes legetøj, glidecremer og lingeri, er det aldrig noget nasty eller for ekstremt.

Når du er så berømt, fortjener din vagina kun det bedste! Jay-Z beviste dette, da han angiveligt købte en forgyldt vibrator til $15.000 fra LELOs Luxe-kollektion til hendes fødselsdag, kendt for at være noget af det dyreste og mest luksuriøse sexlegetøj i verden.

porno med danske piger