Et dejligt onani problem del.3

SPAR MANGE PENGE

Boller du med din mor, Thomas? Thomas stirrede bare på hende. Tina flyttede sin stol lidt nærmere til Thomas. “Det er helt okay med mig hvis du gør det, Thomas. Mor-søn incest er…

“Hvor længe har du fantaseret om et seksuelt forhold med din mor, Thomas?”, Spurgte Tina.

“Er det hvad hun fortalte dig?” Thomas løftede øjenbrynene. “At jeg fantaserede om det?”

“Er der da andet jeg bør vide?”

Thomas tøvede. “Nej, nej, overhovedet ikke. Det er alt hvad der er i det. Jeg har fantaseret meget om det på det seneste!” Thomas smilede let.

Tina flyttede sig lidt forlegent på stolen, og bankede meditativt blyanten mod sin notesblok. Hun huskede da Thomas’s mor havde ringet. Lenes nærmest vanvittige stemme da hun nærmest tiggede hende om at arrangere et møde med Thomas.

Thomas havde følt sig en smule trykket da han, hjemme ved Tina, var blevet ført ind i baglokale der udgjorde det for Tinas arbejdslokale.

Tina sad netop og overvejede den lystige tone, hvormed Thomas havde sagt fantasi, og overvejede om Thomas allerede havde bollet sin mor. Det var en mulig, og det ville ikke røre Tina det mindste hvis det var sandt. Tina hjalp ofte drenge, på anledning af skolebestyrelsens ønske, der havde det lidt svært i skolen. Hvad skolebestyrelsen ikke vidste, var at hun hjalp dem ved at bolle med dem. Den eneste grund til at hun arbejde som rådgiver, var at hun fik chancen til at kneppe med en masse fyre på Thomas’s alder.

Tina var 36, men så ud til at være mindst 4 år yngre. Hun var lille med mørkebrunt hår, en ungpige krop der i høj grad blev domineret af de enorme bryster. Tina havde giftet sig da hun var meget ung. Hun havde fået en dreng, Brian, som snart fyldte 16. hun var blevet skilt fra sin mand for tre år siden. Hun levede af de hustrubidrag han gav dem, og den smule hun tjente som rådgiver.

Det ironiske var at Tinas mand havde ladet sig skille fra hende, pga. hendes enorme sexbehov, især overfor drenge på Thomas’s alder. En ung pik, synes Tina, kunne blive meget hårdere og sprøjte langt mere varm, velsmagende sperm ud end de lidt ældre.

Unge drenge kneppede altid hårdt og hurtigt, hvilket var lige netop hvad Tina kunne lide. Desuden kunne de bolle hele natten uden at blive trætte. Endnu et plus til de unge!

Tina havde forført mange unge drenge, der var blevet sendt til hende af skolebestyrelsen. Den bedste kur mod mange af de unge drenges problemer var en god gammeldags omgang lagengymnastik, eller et godt blowjob, mente hun. Tina var altid ivrig for at hjælpe disse unge drenge, især hvis deres pikke var lange og tykke. Bulen i Thomas’s bukser indikerede at hans var lang og tyk.

Tina havde altid haft en uforklarlig trang til at sutte store, fede pikke, til de kom i hendes mund. Tinas mand havde været godt udrustet, og det havde været det kunstige lim i deres ægteskab. Hendes natlige sutteture havde bundet dem sammen.

Nu følte Tina sig frygteligt ophidset over den blotte tanke om at Thomas havde kneppet sin egen mor. De mest intense fantasier hun havde, var undertrykt af religiøs overbevisning, handlede om at lære hendes egen søn alt om sex.

“Det kan godt være det bare er mig der har misset pointen, Thomas, men da jeg snakkede med din mor tidligere i dag, fik jeg indtrykket at du forsøgte at få disse fantasier ført ud i livet. At du allerede havde forsøgt at etablere et seksuelt forhold med din mor. Nu får jeg fornemmelsen af at du allerede er gået langt længere end de mor indikerede. Er det sandt?”

“Hvis hun sagde det.”, sagde Thomas mens han trak på skuldrene.

“Boller du med din mor, Thomas?”

Thomas stirrede bare på hende. Tina flyttede sin stol lidt nærmere til Thomas.

“Det er helt okay med mig hvis du gør det, Thomas. Mor-søn incest er langt mere fremherskende end de fleste mennesker tror. En pik, som din, på en ung dreng, kan sagtens blive hård adskillige gange om dagen, med kun ringe provokation. Drenge på din alder kan være meget seksuelt aggressive og det er kun naturligt at de lægger an på ledige kvinder. Jeg vil gerne gøre det klart, Thomas, at en enhver indrømmelse du kommer med her, forlader ikke lokalet. Fortæl mig nu sandheden. Du har kneppet din mor, ikke sandt?”

Thomas tøvede et kort øjeblik.

“Jo, det har jeg.” Han lyste op i et smil.

“Hvem startede den seksuelle kontakt?”, spurgte Tina, mens hun mærkede hvordan hendes fisse blev varm og våd.

“Det gjorde jeg. Min mor tror at det var hende, det var derfor hun sendte mig herhen.”

“Hvorfor ønskede du at kneppe din mor, Thomas? Var du bare så liderlig at enhver fisse ville have været fint, eller var det en dyb trang til netop hende?”, spurgte Thomas, mens hun automatisk begyndte at glide lidt frem og tilbage på stolen.

“Begge dele, tror jeg.”, svarede Thomas ærligt.

“Vil du sige at du har et stort behov for sex?” Tina tog blyanten og lod som om hun tog noter.

“Meget stort.”, smilede Thomas.

“Onanerer du meget, Thomas? Hvor mange gange om dagen gør du det?”

“Fem eller seks.” Thomas svarede uden omsvøb. Han følte hans pik der begyndte at røre lidt på sig.

“Det var mange. Skyder du altid en stor ladning af, eller er det nogen gange små portioner?”

“Som regel store ladninger.”

Tina kunne mærke hendes fisse banke. Hun stirrede på drengens skridt. Hun så at den uartige samtale, som forventet, havde givet ham en enorm ståpik.

“Jeg kan ikke undgå at se at du har fået en ordentlig stådreng på. Sker det tit?”

“Ja.”

“Det føles godt når din pik er helt hård og stiv, gør det ikke?”

Tina lagde blyanten fra sig.

“Thomas, nu vil jeg be’ dig gøre mig en stor tjeneste. Jeg vil gerne ha’ at du rejser dig op og smider bukserne og viser mig din ståpik. Jeg tror min rådgivning til dig vil være langt mere værdifuld for dig, hvis jeg undersøger din pik. Der kan jo være noget galt med den.

Thomas rejste sig og så kort på den storbarmede brunette. Knappede sin bukser op og trak både dem og hans boxershorts af.

“Uh, Thomas. Den er godt nok stor.”

Pikken var enorm. Den stod ud mellem kønshårene som et baseballbat. Lang og tyk mens den pulserede op og ned. Tina kunne mærke hvordan hendes mund løb i vand, mens hun stirrede lystent på den enorme pik.

SEX I DAG?

“Den må jeg vist hellere se nærmere på, Thomas.”

Hun rejste sig op, mærkede hvordan hendes fisse begyndte at pulsere idet hun rejste sig, for derefter at sætte sig på knæ foran sin unge klient.

Hun undertrykte et suk som hun sad ansigt til ansigt med den massive stav. Hun gav det blåviolette hoved et lille klem, og lod fingrene glide ned over hans kødfyldte lem. Pikken vippede og pulserede foran hendes ansigt.

“Den ser fuldstændig sund ud.”, sagde hun åndeløst.

“Føles det godt når jeg rører ved din pik på den her måde?”, fortsatte hun.

“Ja for helvede!”, stønnede Thomas.

Tina knyttede hånden om roden af hans pik, og begyndte langsomt at gnide frem og tilbage. Hun kiggede på hans spermkanal der skiftevis åbnede og lukkede sig omkring et par dråber pre-sperm.

“Føles det her bedre, Thomas? Er det sådan du gør når du river den af derhjemme?”, fortsatte hun skamløst.

“Jeg tror det ville føles meget bedre hvis du tog den i munden, Tina!”, stønnede Thomas ubehersket.

“Det er jeg vel nødt til for at undersøge den nærmere.”, hviskede Tina svagt.

Hun trak langsomt forhuden tilbage og pressede så langsomt sine varme læber ned over hans manddom.

Hans pik smagte vidunderligt, og det gjorde den smule sperm der allerede var kommet ud også. Tina kunne allerede nu se for sig, hvordan det ville se ud når hun slugte hele hans enorme ladning af sperm der snart ville vælte ind i hendes mund. Hun lukkede øjnene og koncentrerede sig om smagen og velbehaget af blowjobbet. Gradvist skilte hun sine læber og lod derved mere og mere af pikken glide ind i hendes varme mund.

Thomas kiggede ned og beundrede sceneriet af brunetten der netop nu var ved at sluge hans pik. Tina stoppede da hendes læber ikke kunne strækkes mere, hun suttede hårdt og trak langsomt hovedet til sig igen for blot at skyde det frem en gang til. Hun vidste hvor meget en ung dreng elskede et hårdt, vådt og varmt blowjob. Thomas skælvede af nydelse og holdt hendes hoved fast med begge hænder.

“Hårdt!”, stønnede han. “Sut hårdere endnu!”

Tina forestillede sig Thomas’s mor på knæ foran Thomas, netop som hun selv var nu, mens hun suttede sin søns hårde lem. Billedet virkede meget ophidsende på hende. Hun måtte huske at spørge nærmere til detaljerne omkring Thomas’s knepperi af sin mor.

Endnu en gang skød tanken om at give hendes egen søn, Brian, et blowjob gennem hendes hoved. Det var hendes mest forbudte fantasi, men samtidig også den mest ophidsende som hun sad her. Hun rødmede svagt ved tanken om den ladning hun snart ville få i munden.

“Hårdere!”, stønnede Thomas. “Oh fuck, du sutter så godt!”

Tina begyndte at rive pikken af samtidig med at hun suttede af alle kræfter. Lyden af blowjobbet blev gradvist højere og fyldte langsomt lokalet.

Efter et næsten 5 minutters hårdt blowjob var Thomas’s pik hård som jern.

“Jeg kommer! Jeg kommer nu!” Stønnede Thomas højt.

En enorm gejser af varm sperm sprøjtede ind i Tinas mund. Tina klynkede svagt og slugte alt sperm. Hun trak vejret tungt gennem næsen mens den varme sperm væltede ind i hendes mund. Endelig stilnede orgasmen af. Tina tog pikken ud af hendes mund.

“Ja, Thomas,”, sagde Tina. “Du havde ret i at du altid skyder en stor ladning af. Jeg kan ikke undgå at se at den stadig er stiv. Er du tit nødt til at komme to gange i træk, for at få den smertefulde stivhed ud af din store pik?”, stønnede hun.

“Ja.”, pustede Thomas. “Nogle gange mere end det!”

“Så lad os da hellere prøve en anden form for terapi. Du kan bolle min mis lige her på gulvet hvis du har lyst, og så kan du tænke på din mor, mens du gør det. Lyder det ikke som en god ide, Thomas?”, sagde Tina.

“Jo for helvede!”, sagde Thomas højt.

“Okay, så lad mig lige smide tøjet. Den lystige brunette rejste sig op uden at fjerne øjnene fra hans enorme pik. Hurtigt smed hun tøjet, afventede den effekt som hendes smukke krop ville ha’ på Thomas’s enorme pik.

Thomas stønnede svagt, mens han stirrede på hendes vidunderlige krop. Tina var stolt af hendes krop. Hun var lille over det hele undtagen hendes bryster, som var store og faste. Hvis ikke hun havde været terapeut ville hun have brugt langt mere tid på at forføre mænd. Hun elskede at løbe ærinder i en stram, hvid T-shirt uden at tage bh på, mens mænd så på hendes overdådige bryster, som bølgede og hoppede som hun gik.

Thomas stirrede forelsket på hendes store bryster. Tina lagde sig strakt ned på gulvtæppet og flyttede sin dejlige røv til en god bolleposition. Hun stirrede stadig på hans store kæp og spredte villigt benene og afslørede hendes allerede våde fisse.

“Kom bare Thomas. Kom herover og knep min våde fisse!”, stønnede Tina uhæmmet.

Thomas faldt på knæ over hende. Hans mammutepik vippede svagt over hendes mave. Han tog pikken i hånden og pressede sig ind i hendes stramme fisse. Tina kiggede ned, ivrig for at se hans blåhovede pik bore sig ind i hende.

“Er min kusse stram nok, Thomas. Kan du lide at kneppe min fisse lige så meget som når du knepper din mor?”, stønnede Tina højt.

Thomas svarede ikke. Han svævede på strakte arme over hende, hans knæ var spredte mellem hendes ben og hans røvballer bevægede sig hver gang han stødte sin lange pik ind i hendes stramme fisse. Den store pik spændte hende til det yderste. Tina gispede af nydelse, hver gang han stødte ind i hende. Hun begyndte at vrikke og støde imod sin unge klient for at hjælpe ham i bund.

“Åhhh….det er så dejligt, Thomas. Dybere…stød til!”, stønnede Tina, sanseløs af nydelse.

“Knep mig ligesom du knepper din mor. Jeg har også brug for et godt, hårdt knald!”, fortsatte hun.

Thomas lagde sig fladt ovenpå hende og maste hendes patter med hans brystkasse. Så begyndte han at kneppe, hårdt og hurtigt og ved hvert stød blev hendes lille, rødmende røv stødt mod gulvet.

“Er det sådan du knepper din mor, Thomas? Ugghhhh! “Åhhh…knep min våde kusse, det er så dejligt!”, gispede Tina sanseløs af nydelse.

Hun løftede hendes ben så højt som hun kunne og støttede sin ankler mod hans stærke skuldre. Hun åbenbarede fuldstændigt sit lyserøde hul for hans enorme pæl.

Thomas lavede en utydelig grimasse, mens han bollede hendes våde indre. Hurtigere og hurtigere hamrede han sin pik ind i hendes stramme kusse.

“Du kan godt lide at kneppe, kan du ikke Thomas? Uggh! Det er derfor du knepper din mor, er det ikke? Du vil bare have en dejlig, stram fisse som du kan bolle, er det ikke rigtigt?”

Thomas svarede stadig ikke. Han gryntede svagt for hvert dybe stød. Tina vrikkede og trykkede imod hvert af hans stød for at opnå så meget nydelse som muligt.

“Har du en liderlig mor, Thomas? Er hun ligeså vild med at kneppe dig som jeg er? Åååhhhh….bliv ved! Det er dejligt at ha’…uggghhh….at ha’ en mor som er vild med kneppe dig, er det ikke? Du behøver ikke at skulle finde en villig pige når din pik bliver hård, du kan bare blive hjemme og bolle din egen mor, ikke?!”

Tina bukkede sig sammen om pikken og strammede fissemusklerne i et forsøg på at malke ham ud. Thomas bollede så hårdt han kunne. Han lå fladt på hende og stønnede hæst ned over hendes hals, vanvittigt tændt på hendes stramme fisse, men også de obskøne ting hun sagde om ham og hans mor.

Tina kunne mærke at orgasmen var tæt på, og hun indså at det var på tide at holde op med at drille Thomas med hans mor, og i stedet koncentrere sig om sin egen orgasme.

“Åhhh….min kusse er så våd! Knep mig! Knep mig hårdere endnu!

Thomas stødte af alle kræfter, hamrede sine hofter ned mod hendes skød.

Tina hoppede som en vanvittig for at møde hans stød. Hendes tunge bryster gyngede under hans brystkasse.

“Åhhh….jeg kommer, Thomas! Jeg kommer nu! Knep mig nu!”, stønnede hun da orgasmen rullede ind over hendes krop.

Orgasmen var lang og hård. Den dundrede gennem hendes nøgne krop, og fik hendes fissemuskler til at trække sig hårdt sammen omkring hans enorme, stive pik. Thomas blev ved at kneppe så hårdt han overhovedet kunne. Pludselig hamrede han den helt i bund, og lod den blive der. Tina vidste at nu kom han også.

“Åhh for helvede, nu kommer jeg!”, gispede Thomas højt.

En hård stråle af sperm sprøjtede ud af hans stive pik og dybt ind i hendes fisse. Tina rystede af nydelse. Hun kunne mærke spermen der væltede ind i hende.

“Det er god, Thomas! Skyd det hele ind i mig!, stønnede Tina.

Endelig var han færdig, og han trillede ned af hendes krop. Pikken røg ud af kussen med et lille pop.

Tinas fisse var stadig drivvåd og hævet. En stor dråbe sæd løb ud af hendes behårede revne, og ned på tæppet.

“Thomas, du efterlod et frygteligt svineri dernede. Har din mor ikke lært dig at gøre rent efter dig?”, sagde hun.

Thomas stirrede på hendes da hun endnu en gang spredte sin ben vidt fra hinanden. Hun stak en finger dybt ind i hendes liderlige fisse.

“Jeg kan ikke tage mine trusser på igen, når jeg er fyldt op med sperm. Du er nødt til at gøre rent efter dig!”, stønnede hun.

Thomas stirrede stadig vantro på hende, chokeret over at en “fin dame” som hende kunne finde på at bede ham om sådan noget. Tanken tændte ham. Så smilede han og lagde sig fladt, på maven, mellem hendes spredte ben. Tina stirrede ivrigt på ham da han stak tungen ud og begyndte at slikke hendes hede kusse ren.

“Det var godt, Thomas. Du kan lide at slikke fisse, kan du ikke? Unngghh! Jeg vil vædde med at din mor også godt kan lide det når du slikker hendes fisse, ikke?”

Thomas havde for travlt med at slikke til at kunne svare. Han skød tungen ind mellem de hævede skamlæber og slikke skamløst sit eget sperm i sig. Tina holdt fast ved hans hoved, løftede røven fra gulvet og stødte den våde kusse mod hans ansigt.

“Jeg tror at dit eneste problem, Thomas, er at du er så liderlig. Jeg kan hjælpe dig med dit problem med din mor. Hver gang din pik bliver stiv, kan du bare besøge mig, og kneppe mig, i stedet for. Det har jeg ikke noget imod. Jeg ville elske det.”, stønnede Tina, mens han slikkede hendes stramme fisse.

Thomas nikkede, travlt optaget af at slikke de sidste dråber sperm op, så fissen igen kun glinsede af fissesaft og spyt. Han flyttede munden højere op og suttede direkte på hendes klit. Hun stønnede højt og pressede hans ansigt mod klitten. Den forbudte fantasi kørte fortsat rundt i hovedet på hende. Hun havde stadig lyst til at bolle med sin egen søn!

porno med danske piger