Et dejligt onani problem del.1

SPAR MANGE PENGE

Nu kunne det fandeme være nok, tænkte hun og greb ekstranøglen til Thomas’s værelse, vel vidende at hun nu ville finde sin søn “caught in the act” det var ikke normalt…

Lene børstede hendes lange, bølge, blonde hår ud af øjnene, mens hun rasende stirrede på hendes søns dør.

“Thomas, jeg ved udmærket godt hvad du laver derinde, og jeg er ved at være pissetræt af at høre på at du onanerer derinde hver dag! Hører du efter?”

Hendes teenager søn svarede ikke, og den rytmiske dunken fortsatte højere end nogensinde. Dette var lyden af sengegærdet der bankede mod væggen, hver gang hans hånd bevægede sig op og ned over hans stive pik.

“Thomas!”

Lene bandede, og bankede voldsomt på døren. Hun var 34, og en vidunderlig kvinde. Med store blå øjne som en smuk komplementærfarve til hendes lange lyse hår. I tilgift til dette, havde hun en smuk slank krop, med store bryster. Meget store bryster.

“Thomas, hør så efter!”

Thomas gryntede, og sengegærdet rytmiske dunken blev nu endnu hurtigere mod væggen.

Han var sikkert lige på kanten, til at sprøjte en ordentlig ladning sperm ud over hans mave.

Lene vendte ryggen til døren, rødmende voldsomt, og gik med bestemte skridt ned af gangen. Hun havde hverdagstøj på. Et par slidte forvaskede cowboybukser, og en løs hvid T-shirt, der gav hendes bh-løse bryster masser af bevægelsesmuligheder. Det var den slags tøj, en hvilken som helst husmor ville gå rundt i, i hjemmet, men hun følte sig ikke normal. For det første var hun skilt nu. Huset og hendes beskedne hustrubidrag, var alt hvad hun havde tilbage far et årelang ægteskab. For det andet havde hun en køn, ung søn, som var besat af at onanere.

Det hele var startet seks måneder tidligere, lige efter skilsmissen. Thomas var en usædvanligt køn ung knægt på 16, høj og muskuløs, og med et svulmende skridt som Lene, trods hendes egen forargelse, ikke havde været i stand til at ignorere. Hun havde læst at sexlysten hos drenge i voksealderen, kunne være voldsomt, men det havde ikke forberedt hende på dette konstante onani. Måske havde hun noget med det at gøre? Lene var tyndere end de fleste, med lange flotte ben, og en sød, rund pigerøv. Men hendes bryster var så store, at de fleste af hendes bh’er blev specialsyet.

Hendes krop havde altid gjort mænd liderlige, og hun var bange for at det samme var tilfældet med hendes søn.

Hun havde ydmyget set til, hvordan bulen i hans bukser ofte var vokset, gennem de sidste 6 måneder, når hun var i nærheden. Men alligevel! Han kunne vel prøve at beherske sig, eller i hvert fald ikke gøre det så åbenlyst.

Klokken var nu halv fire om eftermiddagen, og Thomas havde været hjemme i en halv time. Han var bogstaveligt talt sprunget op af trappen, og ind på sit værelse, i samme øjeblik han var kommet hjem fra skole. To minutter senere, var dunkelyden begyndt. Hun hørte den mindst fire gange om dagen, nu. Men nu kunne det fandeme være nok, tænkte hun pludselig. Impulsivt gik hun ud i køkkenet, og greb ekstranøglen til Thomas’s værelse. Beslutsomt gik hun tilbage til hans dør, og låste den op, vel vidende at hun nu ville finde sin søn “caught in the act”. Det var ikke normalt for en ung mand, at lege så meget med sig selv. Thomas måtte simpelthen lære at kontrollere sin sexlyster. Beslutsomt åbnende hun døren, og trådte ind. Det tog et øjeblik inden Thomas opdagede hende. Som hun havde forventet, lå han på ryggen, på sengen, med bukserne omkring hans ankler. En flaske babyolie stod frit fremme på natbordet. Med åben mund bevægede Thomas sin hånd lynhurtigt frem og tilbage over sin manddom. Lene så på den. Det var første gang i mange år, at Lene havde set hans nøgne, stive pik. Hun havde forventet at han havde en relativt lille pik, men hun tog fejl. Den var enorm! Stiv, og rød skød den frem mellem hans brune lår. Den var mindst 25 cm lang. Hovedet var på størrelse med et lille æble, og det glinsede af saft og olie.

Lene kunne mærke varmen brede sig i hendes skridt. Hun havde aldrig troet, at hendes søns stive pik, ville gøre hende våd, men igen tog hun fejl.

“Okay Thomas, så er det nok!”

Thomas løfttede hovedet fra puden, og så endelig at hans mor var kommet ind i lokalet. Han sukkede, slap pikken, og foldede hænderne bag nakken. Han bekymrede sig ikke om at trække bukserne på plads igen.

Lene satte sig ved siden af sin søn, på sengen, og forsøgte ikke at stirre på han enorme lem, der endnu stod rank og stiv.

Hun følte hvordan hendes brystvorter trak sig sammen, og blev stive, og prikkede hårdt mod t-shirten. Hun ønskede at hun havde en bh på, så hendes bryster ikke gyngede og dansede så liderligt foran hendes søn.

“Siden hvornår er du begyndt at bryde ind på mit værelse?”, spurgte Thomas hende surt.

“Kan jeg ikke få lidt privatliv?” fortsatte han.

“Du ved udmærket godt at jeg bankede på døren for et øjeblik siden!”, svarede Lene hårdt igen.

“Jeg mener at det giver mig rigelig ret til at låse mig ind.”

“Thomas. Vi er nødt til at snakke om det her. Det eneste du laver efterhånden, er at onanere. Det er ikke normalt, og du udvikler dig ikke normalt, hvis du bruger al din tid på at onanere i stedet for at være sammen med dine venner.”

“Jeg kan ikke gøre for det”, grinede Thomas. “Hvis den bliver hård, har jeg bare lyst til at gnide lidt på den. Er der noget galt i det?”

“Kender du ikke nogle unge piger, som du kunne…” Lene rødmede og gik i stå. Hun ville have spurgt om han ikke kendte nogle liderlige piger, der måske ville bolle med ham. “…som kunne hjælpe dig til at tænke på noget andet?”

“Altså finde nogle piger at bolle?!” Thomas grinede i hele ansigtet. “Fuck, mor. Jeg har masser af piger. Jeg kan sgu da ta’ en med hjem i morgen, så du kan se. Jeg kan bare godt lide at gnide på min pik. Det føles godt.

“Du kunne i det mindste trække i dine bukser, når din mor snakker med dig! Det her er meget pinligt.”

“Det var dig der ville snakke, mor, ikke mig. Jeg har ikke lyst til at stoppe nu. Jeg har en stor ladning der venter. Jeg er nødt til at komme snart.”

Chokeret så Lene til, mens hendes søn igen begyndte at gnide sit enorme lem.

“Thomas! Thomas, for guds skyld!” Lene gispede.

“Hvor kan du Thomas? Foran din egen mor! Hold så op med det der! Med det samme!”

“Nej. Det føles så godt!” Thomas spillede uanfægtet videre på sin pik. Han så åbenlyst på hendes store bryster, der hævede og sænkede sig, hver gang hun trak vejret.

“Du har fan’me nogle gode nødder, mor! Jeg tænker tit på hvor lækkert det ville være at sutte på dem, når jeg onanerer.”

“Thomas!!” Lene var dybt chokeret. Hun måtte få ham til at holde op med det samme. Hun sænkede hånden mod hans skød, for at flytte hans hånd fra pikken, men i det samme flyttede Thomas hånden, og inden Lene vidste af det, havde hun hånden fuld af sønnen dunkene pik.

“Umh..det er dejligt, mor. Hvorfor gnider du ikke lidt på den??

“Dit lille svin! Og hun begyndte mekanisk at gnide hånden op og ned. Hun vidste ikke hvad der var kommet over hende. Hvad der havde fået hende til at begynde på den værst tænkelige synd med sin søn. Hendes fisse begyndte at røre på sig. Hun mærkede hvordan safterne begyndte at samle sig i hendes skød. Hun var overvældet med vrede, frustration og lyst. Thomas lå der bare og smilede, underkastede sig sin mors sexlyst. Lene stirrede åbenlyst på hans pik.

“Føles det godt? Er det hvad du vil ha’ mig til at gøre, Thomas? Din egen mor? Er du virkelig så ulækker, at du vil ha’ din mor til at spille din pik sådan her? Skal jeg også sutte den, hva’? Skal jeg sutte din fede pik, dit svin?

SEX I DAG?

Thomas svarede ved at fjerne hendes hånd fra hans manddo, og svinge benene ud over kanten på sengen, knipsede med fingrene, og pegede arrogant på sin pik.

“Ja, sut min pik, mor!”

“Din ulækre lille djævel”, mumlede Lene, mens hun faldt på knæ mellem hans ben. Lene bemærkede at hun trak vejret meget tungt, og at hun bedre kunne mærke sin puls i hendes kusse, end i hendes bryst. Hun følte at hun havde mistet kontrollen over sig selv. Hun kunne ikke længere skelne mellem rigtigt og forkert. Hvad er det dog jeg gør, tænkte hun mens hun tog om sin søns pik.

Hun stirrede intenst på det svulmende hoved, sænkede sit hoved og lod hovedet glide ind i hendes mund.

“Åhh…Det er godt. Umm..sut den…sut den hårdere”,stønnede Thomas, mens han klamrede sig til sengen med begge hænder.

Lene lukkede øjnene, og prøvede at glemme, at det var hendes egen søns pik, hun havde i munden.

Gradvist lod hun mere og mere af det varme lem glide ind i hendes mund, og stoppede først da hun havde en tredjedel af den inde. Havde hun forsat var hun blevet kvalt. Hendes kæber var skilt til bristepunktet. Hun begyndte langsomt at lade hendes varme mund glide frem og tilbage over den dunkende manddom, øgede farten, mens hun sugede af alle kræfter, og skabte dermed et vakuum. En underlig stemme i hendes baghoved, forsøgte stadig at retfærdiggøre, hvad hun lavede. Hun vidste ham, hvor dårligt han ville ha’ det, hvis han lod sin egen mor sutte hans pik. Hun øgede stadig tempoet, og suttede hårdere og hårdere på den enorme pik. Det chokerede hende, hvor ivrig hun var for at sutte sit barns pik. Thomas tog om hendes nakke, og forsøgte at tvinge mere af det enorme lem, ind i hendes mund.

“Ulmmp”, gurglede Lene, mens hun forsøgte at efterkomme hendes søns krav.

“Åh..fuck….mor….jeg kommer snart”, stønnede Thomas, mens han pumpede pikken ind og ud af hendes mund.

“Åhh…det er nu….uhmmm….nu!! Åhh…jeg kommer…slug det mor..slug min varme sperm!”

Lenes fisse brændte ved hendes søns ord. Hun suttede alt hvad hun kunne, og pludselig væltede det varme, salte sperm ind i hendes mund.

“Umllhp”, hun var ved at kvæles i den enorme mængde sperm, der væltede ind i hendes mund og ned i halsen. Efter næsten et halvt minut, holdt det endelig op. Lene slap dog ikke pikken, men blev ved med at sutte og slikke alt hvad hun kunne. Endelig holdt hun op, og løftede hovedet. Hun så på sin søn, og blev øjeblikkeligt fyldt med skam over hendes handling. Hun åndede tungt, og kunne mærke hvordan hendes trusser blev gennemblødt af safter.

Thomas’s pik var stadig hård, og den dunkede sig stadig større. Ved hvert pulsslag løftede den sig, og rørte derved Lenes læber.

“Jeg håber du er tilfreds!”, stønnede hun. “Du fik faktisk din mor til at sutte din pik, og nu går jeg ud fra, at du vil lave flere væmmelige ting ved din mor?!”

Thomas grinede og nikkede. Lene rejste sig og begyndte at trække T-shirten over hovedet. Benene rystede let under hende. Hun vidste hvad der nu ville ske. Hun ville lade sin søn kneppe hendes våde fisse.

“Så må du hellere tage resten af dit tøj af”, sagde hun med rystende stemme. “Nu vi er begyndt på det her, kan vi ligeså godt få alle de ulækre tanker ud af dit system, en gang for alle!”

Thomas grinede, mens han hurtigt smed resten af tøjet. Han satte sig på sengen, og så på hans hans mor smide tøjet.

Lene følte et stæng af stolthed, da hendes store bryster sprang frem fra deres skjul.

“Du kan godt lide mors store patter, kan du ikke Thomas?” Samtidigt lod hun sine hænder løbe op fra hendes smalle talje, og op til hendes bryster, som hun kærligt løftede og vuggede. Hun løsnede knappen i hendes stramme cowboybukser, og skrællede dem ned over hendes brune ben. Nøgen, bortset fra hendes g-strengstrusser, sluttede hun sig til sin søn på sengen.

“Du må godt sutte mors patter nu, Thomas. Det er vel det du har haft lyst til hele tiden”, stønnede hun til sin søn.

Thomas grinede blot, rejste sig på knæ ved siden af sin mor, og tog fat om de enorme kødbjerge. Uden varsel satte han munden mod den ene vorte og sugede hårdt.

Der gik et sæt gennem Lene.

“Du må…..uh….du må godt sutte mors patter!”, stønnede hun, mens hun vred sig under behandlingen. Hun tog om hans hoved og stønnede;

“Du må også røre mit kusse. Det har…uhm…du vel også lyst til?!”

Uden at løfte hovedet, lod han en hånd glide ned til hendes skød, og pressede den mod hendes trusser. Han løftede hovedet og så hende triumferende i øjnene.

“Hold kæft hvor du sejler mor. Du ka’ da vist li’ det, hva’?”

Lene rødmede. Hun vidste at hendes fisse var våd, men hun vidste ikke at den var så våd, at hendes inderlår var fugtige af fissesafter.

Thomas tog ved hendes trusser og trak dem af hende. Hans liderlige mor lå nu fuldstændigt nøgen foran ham. Han spredte bestemt hendes ben, og så fasineret på den kusse, der havde født ham for så mange år siden.

“Hvorfor kigger du sådan på mig”, stønnede Lene. “Hvorfor knepper du den ikke bare med din store pik? Jeg ved det er det du har lyst til, selvom jeg er din mor.”

“Vil lige slikke først”, mumlede han. Han trykkede hendes knæ op mod hendes hoved, og åbnede dermed den duftende fisse.

Det tog et øjeblik, inden Lene endelig forstod at Thomas ville slikke hendes fisse, og der gik et sæt gennem hende, da hun følte det første tryk af hendes søns tunge, mod hendes skamlæber.

“Uhh….hvad…åh….hvad gør du det for….ungg?!”

Thomas var alt for optaget af at slikke fisse til at svare. Han elskede åbenbart smagen af hendes kusse, og følelsen af hans tunge der løb frem og tilbage mellem hendes skamlæber.

Lene blev øjeblikkeligt nærværende. Hvad nu hvis hun kom? Hun havde været liderlig inden han begyndte at slikke, men nu..!

“Nej..Thomas…unggg…du skal ikke….ikke slikke mors kusse…hvorfor knepper du mig ikke bare…unggggg…..jeg ved……jeg ved det er det du vil!”

Thomas svarede ikke. Han holdt skamlæberne fra hinanden med fingrene, og fik derved dybere adgang til hans mors våde fisse. Safterne nærmest tapløb ud af hende, og hendes skamlæber var hævede og blodrøde.

Thomas flyttede tungen længere op, og bevidste hans evner som fisseslikker, da han satte tungen på hendes klit.

Den nøgne more hylede, og holdt hans hoved fast med begge hænder. Hun begyndte ubevidst at lave kneppebevægelser mod hendes søns hoved, forsøgte at trykke hele kussen op i hans hoved.

“Jaa…..åhhh….Thomas…….slik din mors fisse…åh…gud…….åhhh…ungggg…åh slik min klit!

Thomas flippede tungen hen over klitten, og stak pludselig to fingre ind i hendes våde indre.

Han begyndte at fingerkneppe hende, og Lene lave bollebevægelser mod hans fingre.

Så kom hun, fuldstændigt ukontrollabelt, mens hendes søn slikkede hendes våde, varme kusse.

“Åhhh….fuck….åh…jeg kommer….åh ja…..unnggggg…..ahhh..åh..slik mors fisse…åh gud!!”

Det tog næsten et minut inden kramperne igen havde fortaget sig. Lene følte en trang dybt i hendes fisse, som hun aldrig havde følt før. Hun måtte have hans store, kødfyldte, stive pik ind i sig hurtigst muligt.

“Du kan… du kan godt kneppe din mor nu, Thomas! Jeg ved det er det du virkelig vil! Kom nu, stik den ind!”

Thomas kravlede op på sin mor, og trykkede pikken mod hendes kusse. Læberne gav efter og han gled ind i hende.

“Åh….Thomas…du har godt nok en fed en….tryk den ind… tryk den ind!”

Thomas spredte sin lår, ofr at finde den bedste position til at kneppe hans mor. Så begyndte han at støde. Først lange bløde ryk, men han hævede hurtigt tempoet, og inden længe råbollede han sin mor.

Lene løftede hovedet, og så hvordan pikken pløjede ind imellem hendes stramme læber. Hun begyndte at støde hofterne mod ham, og snart fandt de en fælles rytme.

“Du må godt kneppe mig dybere”, stønnede hun. “Gør det bare så hårdt du kan!”

Thomas adlød, og begyndte at støde så hårdt han kunne. Svedperler begyndte at samle sig på panden af ham, og han blev rød i hovedet af anstrengelse.

“Åhh…..uhhhhh….åhhh…oh…”, stønnede Lene. Hun havde aldrig troet at hun skulle sige sådan til sin egen søn.

“Knep nu din mor, Thomas…..åhhh….kom nu, dybere!!”

Thomas hamrede pikken ind og ud af hendes kusse.

“Åhh….Thomas… jeg kommer igen….åh jeg kommer….knep din mor….åhhhhhhhh!!”

Lenes kusse trak sig sammen og hele hendes krop spændtes som en flitsbue. Oplevelse af orgasmen var utrolig. Aldrig havde hun fået en så voldsom orgasme. Thomas stødte ufortrødent videre, hvilket fik Lene til at komme og komme. Få sekunder senere eksploderede hans pik i hende. Den varme sperm væltede ud af ham, og ind i hendes kusse.

De lå begge lidt og sundede sig lidt, inden det endelig gik op for Lene, hvad hun havde gjort. Hun samlede hurtigt sit tøj sammen, og løb ud af værelset.

Thomas gjorde ingen protester. Han havde fået hvad han ville.

Lene sad på sin seng og tog igen sit tøj på. Det ville være den første, og den sidste gang hun indvilgede i noget så sindssygt, tænkte hun mens hun mens hun lagde sig tilbage. Efter få sekunder faldt hun i søvn, med følelsen af total ydmygelse, og…..og liderlighed hængende i kroppen

porno med danske piger