Flash challenges: Nude-drive-in, Pizza dare, Ikea Flash – Tør du?

Flash challenges: Nude-drive-in, Pizza dare, Ikea Flash – Tør du?

Frisk på at deltage i en nude Challenges?

Er du klar på noget sjovt? Vi har samlet nogle af de mange nøgen-udfordring, der florere på de sociale medier, dem hvor du skal flashe dig overfor frememde, på en uskyldig måde eller hvor, det ser ud som det sker “ved et uheld”. Nøgen trends i billeder – Virale hits!

NØGEN DRIVE-IN

Naked Drive in Challenge er en af de nyere trends, der er opstået på de mere nøgen tolerante sociale medier. Udfordringer går ud på, at du smider alt tøjet lige inden du køre ind på den, lokale McDonald’s drive-in eller burger kings drive-in, her bestille du din mad og køre hen til vinduet, hvor du får din menu udleveret og personalet sikkert får noget af en overraskelse.

SEX I DAG?

IKEA FLASHER

Der sker mere i Ikea end du tror – Vil man peppe sit forhold op og udfordre hinanden, kan man tage sexlivet udenfor de vante hjemmelige rammen, en tur i skoven, sex i bilen, vaskeriet eller hvorfor ikke IKEA? Se videooptagelser og flash-fotos med piger og par der blotter sig i varehuset for sjov. IKEA udsat for sexschikane! Piger blotter sig i bolighuset

PIZZA DARES

Der er også den efterhånden gamle trend Pizza Dare, udfordringen hvor kvinder bestiller pizza og mere eller mindre nøgne, åbner døren for pizzamanden når han ringer på, alt imens det hele bliver optaget med skjult kamera og efterfølgende smides online til folks stor overraskelse og underholdning. Frække udfordringer og væddemål (Pizza Udfordringen)

Mulighederne er mange, udvid konceptet med andre varianter, så som Wolt dare, Uber challenge, postdanmark eller GLS udfordring.

Flere udfordringer og challenges hvis du altså tør???

porno med danske piger

Skriv et svar