Et frækt studentergilde med lir og sexeskapader

SPAR MANGE PENGE

Nu hvor de nyudklækkede studenter kører rundt, kommer jeg til at tænke på en af mine frække oplevelser, det skete nemlig da jeg blev student.

Jeg var (fra fyrenes side) en temmelig attraktiv pige – var veludstyret fra naturens side (et par store C-skåls bryster), så da Thomas, som sad ved siden af mig i vognen vi kørte rundt i, begyndte at tage på mig var det næsten ventet (vi var jo også lidt fulde) – efterhånden blev hans fingre dog mere ivrige og bevægede sig også både over mine bryster og mellem mine ben.

Jeg fortalte ham så at hvis han kunne vente, kunne han få lov til at se det hele om aftenen. Det lød til at være noget han ville glæde sig til. Vi var nu efterhånden nået rundt til alle, og var ved det sidste sted hvor vi skulle være resten af dagen – hos Lisbeth en af mine bedste skoleveninder, som jeg også havde dyrket lidt pigesex med. – men det er en helt anden historie (som jeg for øvrigt også har fortalt om tidligere).

Det var efterhånden ved at blive sent og de fleste gæster var gået hjem – tilbage var Thomas, Lisbeth, Jesper (Lisbeths kæreste) og så mig. Lisbeths forældre som havde hjulpet til ved festen var taget af sted i byen for som de sagde “ikke at forstyrre os unge”. Vi sad nu alle fire i sofaen og Thomas’ hænder var begyndt at blive lidt ivrige på mig, de bevægede sig over hele min krop nu, og det var efterhånden noget jeg nød. Jeg kiggede over mod Lisbeth og Jesper og kunne se at Jesper var i gang med at tage Lisbeths BH af.

Efterhånden var vi nu alle fire nøgne og jeg spurgte Thomas om han kunne lide synet – det kunne han. Han lagde sig nu mellem mine ben og begyndte at slikke mig – nej, det var noget han var god til. Ud af øjenkrogen kunne jeg se Lisbeth var godt i gang med at sutte på Jespers pik. Nu ville jeg også have pik, så jeg bad Thomas om at sætte sig med pikken ud for mit ansigt. Jeg tog hans pik i munden og lod min tunge cirkle omkring hans pikhoved. Mens jeg suttede løs på Thomas kunne jeg se at Jesper var godt i gang med Lisbeths fisse – midt i stønnerierne spurgte Lisbeth om vi ikke alle fire skulle ligge os ind i hendes dobbeltseng så vi rigtig kunne tilfredsstille hinanden. Med munden fuld af Thomas’ pik stønnede jeg “Gå bare i to, vi kommer senere”

SEX I DAG?

– Lisbeth og Jesper forlod os så, mens jeg suttede videre på Thomas’ pik.

Lidt efter stønnede Thomas “Ikke mere Gitte, ellers kommer jeg” – jeg suttede videre, og lidt efter sprøjtede Thomas udover mine bryster. “Nå lad os komme ind til de andre”, sagde jeg mens jeg suttede Thomas’ pik ren for sperm.

Vi kom ind på Lisbeths værelse, hvor Jesper allerede var godt i gang med at kneppe Lisbeth bagfra. Jeg sagde til Thomas om han ikke ville hjælpe med at tilfredsstille hende, så han satte sig foran hende, så hun kunne sutte ham stiv igen (og forhåbentlig gøre ham klar til mig) – Jeg lagde mig ved siden af og kælede med hendes bryster. Efter den tur kom Lisbeth i en ordentlig orgasme, og nu var det så min tur. Thomas lagde sig ned og jeg satte mig overskrævs på hans pik for at ride på ham. Lisbeth placerede sig med hendes drivvåde fisse ved siden af mig, så jeg begyndte derfor at fingerkneppe hende.

Jesper havde imidlertidig andre planer med Lisbeth, så han bad hende om han komme hen til ham, så hun kunne sutte på hans pik. Så mens jeg red på Thomas, kunne jeg se Lisbeth sutte på Jespers pik som var det en slikkepind hun havde fået, op og ned ad skaftet, for derefter at bruge tungen udelukkende på pikhovedet – det var da også noget Jesper kunne lide det kunne jeg se i hans ansigt.

Studenterfesten

Jeg nød selvfølgelig også at ride på Thomas, og nu ville jeg have mere pik, så jeg kaldte på Jesper; “Giv mig den i røven, Jesper” – Jesper kom hen til mig, og styrede sin pik op i røven på mig, så at jeg nu havde to pikke oppe i mig, det var virkelig skønt – Lisbeth skulle selvfølgelig heller ikke snydes så da hun kom hen til os, begyndte jeg at slikke hendes fisse.

Fyrene kneppede mig godt og grundigt med deres store stive pikke, jeg kunne nu høre på dem at der ikke var langt igen, så jeg sagde til dem “Kom oppe i mig i frække fyre”. Det skulle jeg ikke have sagt, for lige efter kunne jeg høre Thomas og Jesper nærmeste stønne om kap, for derefter at kunne mærke deres varme sperm sprøjte langt op i min våde fisse og mit røvhul. Jeg var ikke selv kommet endnu, så Lisbeth kom hen for at slikke mig, for jeg skulle heller ikke snydes. Det varede da heller ikke længe før jeg også kom i en ordentlig orgasme.

Thomas og jeg blev hurtigt kærester (jeg havde da også haft et øje for ham nogle måneder) og vi blev enige om at det ikke var sidste gang vi elskede sammen med Lisbeth og Jesper på denne måde. Thomas og jeg slog op et par måneder efter, så han forsvandt fra vores sexlege, men jeg elsker da stadig med Lisbeth og Jesper en gang i mellem – men det er også en helt anden historie, som jeg måske fortæller senere.

porno med danske piger