Den forsømte mor…

SPAR MANGE PENGE

Nu vil jeg have at du skal indvie mig, ellers sladrer jeg til din kone, for hende og min moster er rigtig gode veninder sååååå!!!”. “Sådan en pige som dig ,17år og du kan da få lige hvad du peger på”…

Skolebussen svingede ud af skovvejen der ender blindt 2 Km længere ude, den lille røde Opel Kadett fulgte med, det havde den gjort de sidste 2 timer, holdt sig på ca. 50 m afstand .

Det hele var startet for tre måneder siden hvor familien havde sovet for længe og Kamilla ikke havde nået skolebussen, og Moderen havde startet kadetten og var fulgt efter mig, og da hun havde indhentet mig kørt ind foran og stoppet mig, samtidig med at Kamilla var stået ud og på vej hen mod bussen, begyndte Kadetten at trille baglæns. Jeg for ud af bussen, hen og fik trukket håndbremsen, da der kun var en meter mellem køretøjerne, og der i mellem stod Kamillas moder Jytte ligbleg og som forstenet. Ungerne begyndte at komme ud, og jeg fik dem hurtigt tilbage, derefter gik jeg hen og tog nøglerne i kadetten, låste. Fik Jytte ind i bussen på det første sæde der blev ryddet i dagens anledning. Hun var stadigvæk som forstenet, kikkede bare frem for sig….. Kamilla fik jeg til at sætte sig ned bagerst i bussen til sine kammerater.

Turen var hurtig overstået og der var en ½ time til at tur 2 startede, så jeg kørte ud mod hvor turen begyndte. Efter en km. brast Jytte i gråd og var helt ude af den. Vi kom til en rasteplads og jeg holdt ind, satte mig om til hende tog om hende og fik hende trøstet lidt. Da hun var faldet til ro kørte vi ud til endestationen, og begyndte den næste tur. Da vi kom til Kadetten stod hun af og jeg regnede med at så var det overstået, da havde jeg forregnet mig.

Nu begyndte Jytte at følge Kamilla til bussen næsten hver morgen, men det blev jo ikke til andet en et “Godmorgen” i døren. Efter 2 mdr. var det ikke nok, og så begyndte hun at følge efter mig når hendes tid tillod det, det var et par gange i ugen. Det var første gang at hun var fulgt efter så langt…. hun drejede altid af inden vi kørte fra den store vej.

Efter at havde sat ungerne af ude for enden af vejen var bussen tom og jeg kørte til bage til skoven.

Der er der en plads ved siden af vejen hvor der normalt ligger kævler, den var tom og der holdt Jytte. Jeg kørte ind ved siden af. Hun kom hen til døren, jeg åbnede og spurgte hvad hun ville…. “snakke lidt hvis du har tid, for det er da din sidste tur i dag ikke” ? spurgte hun med hoved lidt på skrå, “Jo det er det, men skal du ikke hjem til Kamilla”? , “nej” svarede hun, “hun er hos en veninde og kommer ikke hjem før i morgen, og manden er i Norge, og han kommer snart aldrig hjem til os mere, sidste gang gik der tre mdr. inden han fandt sit hjem…. det køre bare ikke noget af det”….. hun begyndte at græde igen, “bare der var nogen der havde brug for sådan en som lille mig” sagde hun.

Hun kom ind og blev sat ned, det blev hurtigt for varmt, for hun havde en stor tyk frakke på, og den knappede hun op. Inde under havde hun en kittel der var knappet hele vejen ned foran, det var de tre nederste ikke blevet, så som hun sad der, delte den sig, og afslørede at hun havde selv siddende strømper på, oven for var hendes lår bare. Jytte er en dame på 35 år der vejer lidt for meget, hun har pæne bryster der er lidt for store, en fyldig røv og tykke lår. Som jeg nu sad og beundre med det resultat at kæppen begyndte at røre på sig. “Kan du li’ hvad du ser”? spurgte hun, “vil du se mere”? Hun spredte benene og afslørede at der var ikke nogen trusser der hindrede adgangen, men det var tydeligt at hun var meget våd, hendes skamlæber var meget opsvulmede, “kom”, jeg tog hendes hånd, vi gik ned på bagsædet i bussen. Jeg satte hende ned spredte hendes ben, og stak hovedet ned imellem og gav hende en rigtig tur med tungen. Jeg havde ikke trukket tungen mere en tre- fire gange helt nede fra røvhullet og op til hendes klit, før hun smak lårene sammen og kom med et brøl…. jeg blev sovset til i hele hovedet, så jeg måtte op foran i bussen og finde en køkkenrulle og tørre mig med. Da jeg kom tilbage, smed jeg bukserne. Hun var stadig helt slap…. Jeg satte spidsen af pikken på plads i hendes revne og kørte frem og tilbage i små ryk mellem de små skamlæber. Da hun var ved at være med, gjorde jeg stødene lidt dybere, for var jeg kørt lige i bund, var jeg selv kommet lige på stedet, hun var hurtigt med igen. Hendes røv gik op og ned som et stempel, det varede ikke mange minutter før jeg måtte lade gå….. Om hun nåede at komme en gang til ved jeg ikke, men jeg fyrede hele ladningen af langt oppe i hende, og sank ned på gulvet. Hun lå tilbage på bagsædet, med vidt skrævende ben, og jeg kunne se hvordan min sperm langsomt sivede ud af hendes revne. Hun tog med en finger noget af spermen og suttede på fingeren, “Du smager godt,…. tak skal du have, det var hvad jeg trængte til, dette har jeg ønsket meget længe, men ikke vidst hvordan jeg skulle få fat i dig, du virker altid så uopnåelig når du sidder i din bus. Kunne du ikke tænke dig at komme med hjem og få kaffen”?

“Den er lavet specielt til dig, og det har den været mange gange, men modet har svigtet i sidste øjeblik” sagde hun og rejste sig. Jeg kørte bag efter hende hjem. På vejen ringede jeg til min kone og sagde at der var lidt problemer med skoleturen så jeg kom senere. Vi fik kaffe og et par snitter, og fik snakket lidt. Jeg fortalte at jeg var gift og det skulle ikke ødelægges.

“Vil du ikke med i bad? bag efter vil jeg gerne have en tur til, og så skal jeg nok lade dig være i fred, det lover jeg dig” sagde hun.

Vi tog et hurtigt bad og gik ind til hendes seng, det er noget bedre en bagsædet i en bus, hvor vi lå og nussede lidt, jeg suttede på hendes brystevorter som var de længste jeg nogen sinde havde set. Hun lå og kæle og nulrede min pik, men når man er fyldt 60 år og nemt kunne være hendes far, er reaktionerne jo ikke så voldsomme, det tager lidt længer tid at få den op at stå.

Jeg vendte mig så vi lå i en 69’er og jeg slikkede hende og bed lidt i hendes skamlæber, imedens hun kun ville bruge hånden, jeg opfordrede hende til at tage den i munden, men det ville hun ikke.

Inden jeg kom op at stå, nåede jeg at give hende endnu en udløsning hvor hun kom med et ordentligt skrig. Der efter fik hun pikken, hvor jeg bare satte fuld tempo på fra starten, for ellers vidste jeg at den vilde falde igen. Inden jeg kom, efter et langt knald hvor hun var kommet flere gange, tømte jeg mig langt ind i hende og jeg sank totalt umattet sammen over hende. Vi lå en times tid hvor der ikke blev sagt ret meget, derefter stod jeg op, tog et bad gik ind og gav hende et kys på kinden og kørte hjem.

Med det troede jeg at den sag var overstået, men jeg tog frygtelig fejl…

Der var gået 2 uger siden jeg havde været hos Jytte, og hun holdt sin del af aftalen. Jeg havde ikke set hende, men nu stod hendes datter Kamilla der…… “Må jeg kører med ud til moster”? spurgte hun, hendes moster bor på samme plads hvor bussen holder om natten, “Ja” svarede jeg. Vi kørte turen, og da det blev fyraften satte jeg kursen hjemad.

“Vil du godt kører ind i skoven?, der er noget jeg vil spørge dig om”. Kamilla stod nu ved siden af mig

Vi holdt ind der hvor jeg havde holdt med hendes moder.

“Jeg så dig sammen med mor da du besøgte hende for fjorten dage siden, jeg havde fået min menses,

og havde lånt en cykel for at kører hjem efter bind, og som mor skreg, kunne jeg ikke gå, jeg skulle se hvorfor, og da så jeg jer sammen, men i havde for travlt til at se mig, så jeg kørte igen”.

SEX I DAG?

“Nu vil jeg have at du skal indvie mig, ellers sladrer jeg til din kone, for hende og moster er gode veninder sååååå”.

“Sådan en pige som dig ,17år og du kan da få hvad du peger på” sagde jeg.

“Jeg har prøvet at være i seng med tre af mine venner, men jeg ved ikke hvad der sker… vi kan kæle og have det rart, men når det kommer til der hvor de skal ind i mig går det hele i baglås, og så flygter vennerne, og nu kalder de mig for hende uden huller”.

“Hvorfor søger i altid til mig, jeg er en ren gammel olding i forhold til jer unge, gå dog til din læge i stedet” “Nej” svarede hun, “så skal min mor med, og det rager ikke hende”. “Ja ,så lad os se hvad vi kan gøre, det vi nu gør må du love, at det aldrig kommer videre da jeg ikke vil hænges ud i skolen” det lovede hun.

Vi gik ned til bagsædet, hun tog bukserne af og satte sig på bagsædet med benene oppe på sædet foran, så hun var helt åben, jeg slikkede hende rundt i hele fissen til hun blev meget urolig, så satte jeg en finger i hendes skede åbning, og den trak sig sammen så jeg ikke kunne få fingeren længere ind. “Det er ikke noget jeg umiddelbart kan klare, jeg bliver nød til at tale med en jeg kender, du skal nok få besked, for du lider af noget krampe i skeden oplyste jeg”.

Torsdagen efter talte jeg med en kammerat i klubben som er farmaceut, og han mente at han havde noget jeg kunne bruge.

Fjorten dage efter fik jeg en pose i hånden med ordne: “Her er alt hvad du har brug for, samt vejledning i brug”. Posen indeholdt et par gummihandsker, en lille engangssprøjte uden kanyle med en geleagtig væske, og en lille krukke salve, et hygiejnebind, samt en pakke kondomer.

Næste morgen kom Kamilla med et brev fra hendes moder om, at jeg ville sørge for at Kamilla kom til og fra skole, hun skulle bo hos mosteren, for moderen ville rejse til Norge til sin mand i en fjorten dages tid, det lovede jeg og Kamilla var lykkelig, vi aftalte at førstkommende torsdag aften skulle vi mødes i hendes hjem, så skulle jeg skulke fra klubben.

Torsdagen kom og jeg kørte ud til Kamilla, hun kom og åbnede for mig kun iført en bade kåbe, og sprang mig straks om halsen med ordne: “ih hvor jeg har glædet mig… kom”. vi låste yderdøren og gik ind på hendes værelse.

Badekåben faldt på gulvet, og for første gang så jeg hende nøgen, en pige uden overflødig fedt, med de rigtige mål på de rigtige steder, bryster på størrelse med en stor knytnæve, med en sparsom hårvækst på trekanten, idet de næsten var helt hvide da hun var meget lys.

Hun satte sig på sengen lagde hovedet lidt på skrå og sagde, “må jeg godt se dig nøgen også”?, og det kunne jeg jo ikke fortænke hende i, nu hun var nøgen. Så jeg smed tøjet, det første hun sagde var, “så stor!” og den var ikke engang stiv. Jeg bad hende om at lægge sig på sengen med spredte ben, og ikke samle dem før jeg gav lov, jeg tog gummihandskerne på og tømte halvdelen af sprøjten ind i hendes skede, så væsken var mellem mødommen og skede indgangen, resten gned jeg ind i området ved indgangen, der efter tog jeg hygiejnebindet og lagde i hendes fisse og dynen hen over. Nu var der bare at vente til det virkede, der skulle gå en halv time, da der var gået et kvarter begyndte hun at blive urolig, “det klør noget så frygteligt!” jeg fortalte at hun ikke måtte samle benene for geleen måtte ikke komme ud i selve fissen, det var derfor at hygiejnebindet var med.

Hun holdt ud, da den halve time var gået, fjernede jeg dynen og bindet, tog noget af salven på en finger og stoppede den ind i skeden, for salven skulle neutralisere geleen, jeg smurte hullet godt ind, og lidt ud i fissen, hun vred sig som en orm samtidig med hendes åndedræt var blevet meget tungt.

Med en finger trykkede jeg igennem hendes mødom uden hun reagerede.

“Nu bytter vi plads, for du skal selv have lov at spidde dig første gang”, sagde jeg, og tog et kondom på og lagde mig på ryggen med pikken lige i vejret, den havde aldrig været større og stivere.

Hun tog om den, “tror du”?, jeg nikkede “du skal bare tage det helt roligt og lade fissen udvide sig lidt af gangen” sagde jeg, hun steg på, sænkede sig ned over pikken…. den gled ind til jeg kunne mærke resten af hinden, hun løftede sig lidt, og lod den glide et par gange ud og ind, i det første stykke og pludselig lagde hun al sin vægt ned over, og det var som om at der var noget der brast og jeg gled fire fem cm ind, igen løftede hun sig et par gange som om hun tog tilløb, og lagde al sin vægt bag og jeg gled det sidste stykke i bund, samtidig med at hun udstødte et hyl og hun sank helt sammen.

Hun tog mig om halsen og lagde hovedet på mit bryst og gennemrystedes af gråd, jeg troede at jeg havde gjort hende ondt, hun lå bare helt stille, tårerne bare løb. Lidt efter lidt faldt hun til ro. Jeg spurgte om det havde gjort ondt siden hun græd, “neeej men det var så stærkt, dette har jeg ventet på i to år, jeg var begyndt at tro at det var mig der ikke var normalt skabt, og samtidig med at den vist nok gik på mig, samtidig med at du kom helt ind, det var den samme følelse som når jeg gør det med mig selv, bare meget stærkere”.

Jeg havde ligget og rykket den lidt ud og ind for at holde mig stiv, så nu vendte jeg os begge to om så hun kom nederst, trak mig næsten helt ud og så helt ind, der undslap hende en stønnen, “bare skrig og støn og gisp lige så meget du lyster, det skal du ikke skamme dig over” sagde jeg, og så gav jeg hende en tur med lange seje stød hvor jeg prøvede at stimulere hendes kilder så meget som muligt, jeg holdt mig lidt i ro for ikke at komme for tidligt, hun huggede op i mod mig, for hun var ikke tilfreds med at holde pause, så jeg måtte i gang igen og med seje stød hvor jeg var helt ude på spidsen, og helt i bund, varede det ikke ret længe inden jeg tømte mig hel i bund og med de lyde der kom fra hende kom hun også.

Vi lå lidt og sunde os, og hun spurgte om nogen ting, hvorefter vi gik i bad. Da jeg havde fået tøj på kyssede hun mig på kinden med et “tak skal du sørme have. Vil du ikke nok give mig en tur mere sådan en som du gav mor”? det lovede jeg, “men der skal gå mindst en uge” sagde jeg “både for din og min skyld, du skal hele, og jeg skal samle energi”.

En uge var gået siden Kamilla have mistet sin mødom, og næsten hver dag havde hun spurgt om det ikke var tiden til at prøve igen, men jeg holdt strengt på at der skulle gå en uge. Efter at ugen var gået, var der en aften hvor min kone skulle i byen sammen med veninderne, og ville ikke komme hjem før en gang midt på natten, jeg inviterede så Kamilla.

Hun kom allerede kl.18.00, min kone var knap kommet ud af døren, og jeg stod og lavede mad, “har du spist”? spurgte jeg, “næææ” svarede hun, og jeg satte hende til at dække bord og vi spiste i tavshed. Efter maden og tv – avisen, slukkede jeg tv’et og sagde: “der er nogen ting du skal vide for det første. En mand der er over sin første ungdom kan ikke hele tiden, for det andet, kan man ikke altid få det man peger på, og for det tredje. Skal du finde en fyr i din egen alder, vil du love mig det”? , det svarede hun “ja” til. “Godt så vil jeg give dig en oplevelse men der bliver ikke nogen gentagelser, vi er allerede gå alt for langt” sagde jeg, “kom”.

Vi gik oven på hvor jeg har et kontor med en seng hvor jeg sover til middag i Weekenden, og når min kone snorker for meget.

Vi smed tøjet i tavshed, og jeg gik over gangen i bad, Kamilla fulgte efter, jeg bad Kamilla om at sæbe mig ind, det var hun ikke længe om, men da hun kom til min pik, var det som om hun gik i stå, hun var meget grundig, det var som om hun så den for første gang, hun trak forhuden ned, løftede kuglerne, lod en hånd komme helt om til ballerne, og forsigtig med neglene kradsede sig helt tilbage, “hvem har lært dig det”?, “én af de tre som ikke formåede at gøre mig til kvinde” svarede hun. “Kom vend dig om” og nu gjorde jeg gengæld, først sæbede jeg hende ind, var meget grundig om brysterne og fissen, lod også lige en lillefinger smutte ind i hendes numse, og hun hylede af fryd, derefter var jeg lige så grundig med at skylle sæben af, og bad hende om at sprede benene, satte strålen mod hendes kilder, “ikke mere”, hun sank sammen, det var som om benene eksede under hende, vi stod ud på gulvet og tørrede hinanden, jeg tog hende i mine arme og bar hende ind på sengen.

Vi kyssede lidt, jeg lærte hende hvor meget et tungekys betyder og hvordan, så kyssede jeg mig vej ned over, fandt hver revne og hulning, hun hvinede i vilden sky, jeg sprang over fissen, forsatte ned af det ene ben og op af det andet, hun vred sig så vi var ved at ryge på gulvet, og da jeg ramte hendes revne var hun ved at gå i spagat for i næste øjeblik at klappe lårene sammen, og medens hun var ved at rive den sparsomme hårvækst jeg har tilbage af, kom hun med et brøl.

Efter at have nusset lidt igen, vendte jeg mig om i en 69’er for at give hende en ordentlig slikketur, så kunne hun gøre gengæld hvis hun havde lyst, hun nøjes med at ligge og lege med den, samtidig med at jeg gav hendes kilder en ordentlig gang tunge massage, det varede ikke længe inden hun igen var oppe på dupperne, og da jeg havde en finger inde i hende kunne jeg mærke at det igen var tæt på.

Den finger jeg havde fugtet i hendes revne, pressede jeg nu mod hendes andet hul, og den var ikke kommet to cm. ind, inden den gik på hende igen.

Vi slappede igen lidt af, og jeg lagde mig på ryggen for lige at få pusten, hendes legen med pikken havde fået mig helt op på næst øverste trin, så det var godt lige at komme lidt ned igen.

“Nu er det min tur”, sagde hun og kravlede ned af mig, hun trak forhuden et par gange frem og tilbage, hvorefter hun satte sig ned over den og pressede sig i bund i små ryk, der holdt jeg hende fast og spurgte hende om hun var interesseret i at blive gravid for det ville hun risikere uden beskyttelse sagde jeg, hun kravlede af, og jeg fandt et kondom i min lomme, og viste hende hvordan sådan en regnfrakke skulle på.

“Værsågod, nu må du alt det du lyster”, den lille pause gjorde at jeg kunne holde lidt længere og det var da også hende der igen måtte kapitulere, denne gang lå hun længe medens sveden nærmest løb af hende.

Efterhånden kunne jeg ikke holde mig længere, trykket var ved at blive for stort, så langsomt fik vi os vendt, uden at jeg gled ud af hende, jeg gav hende et par stød, holdt stille, og så et par stød igen, for at få hende med, da hun begyndte at ælte sine egne bryster knæppede jeg hende i lange seje stød, hvor jeg kørte helt i bund hver gang. Sådan at jeg stimulerede hendes kilder mest muligt, og resultatet lod heller ikke vente på sig, med hyl og skrig og stønnen kom først jeg og så hende næsten på een gang.

Efter en time stod vi op og gik i bad.

Jeg sidder her med et brev som er dateret fra Århus i går: tak for alt, kan du huske hvad der skete i dag for et år siden, jeg har det godt, har fundet mig en fyr, mor er flyttet til Norge hende og far har fået det bedre en nogen sinde. Hilsen Kamilla.

porno med danske piger