AI: Kunstig intelligens kan simulere dine venner nøgen!

AI: Kunstig intelligens kan simulere dine venner nøgen!

SPAR MANGE PENGE

AI KAN TAGE TØJET AF DEM DU KENDER!

AI kan nu fjerne tøjet på personer fra et billede med dine, venner, familie, kollegaer eller naboer. Med kunstig intelligens kan AI med 99% sandsynlighed og pression forudse hvordan en specifik person/krop ser ud uden tøj på og kan dermed afsløre hvordan denne persons krop ser ud helt nøgen, når den kunstig intelligens har fjernet alt tøjet.

SE ALLE NØGEN MED AI

AI udvikler sig ved at analysere enorme datamængder for at identificere mønstre, der ofte er usynlige for det menneskelige øje. Dette gør det muligt for en robot og et stykke software at udføre opgaver med en effektivitet og præcision, der før var utænkelig.

Ved hjælp af kunstig intelligens kan man nu løse komplicerede opgaver der for kort tid siden vil have lydt som det rene Science fiction.

AI nøgen intelligens – Ved hjælp af kunstig intelligens kan man på sekunder lave et identisk billede af dem du ønsker – men nu er han/hun nøgen. Prøv det med dit skolefoto eller familiebilleder – hvis du altså tør se resultatet 🙄

SEX I DAG?

AI STRIPPER DIG FOR TØJ!

Kunstig intelligens klæder dig af. AI bruger formler – også kaldet algoritmer – og en masse computerkræfter til at lave almindelige billeder om til nøgenbilleder.

UPLOAD ET BILLEDE OG SE DEM NØGEN!

Linket til hjemmesiden hvor du kan uploade billeder, af dem du kender eller måske kendte fra Tv er pt. ikke tilgængelig. Kig snart forbi denne side igen da vi vil opdatere, den med det rigtig link og en fuld vejledning til hvordan du klær, dine venner og bekendte af og kan se hvordan de virkelig ser ud når bluser, bukser, trusser og BH er fjernet fra billedet lag efter lag til de er helt nøgne.

AI SCANNER

Artikel udgivet den 1 april.

porno med danske piger