Et spil med konsekvenser og nye relationer

SPAR MANGE PENGE

Uhmmm endelig fredag, nu var det bare med at få ryddet skrivebordet og komme hjem til en dejlig weekend, hun havde aftalte med sin hjerteveninde fra skoletiden at de bare skulle råhygge hele weekenden, stress af fra dagligdagens grå og triste.

De havde været veninder lige fra den spæde start i skole, stået sammen i tyk og tyndt og selv om de forvandlede sin i hver deres retning, den smukke svane og den grimme ælling, så hold de sammen.

Hun ’’den smukke svane’’ blev uddannet sekretær og veninden ’’den grimme ælling’’ blevet uddannet smed, 2 vidt forskellige pige, men trods det var de uadskillelige.

Efter at de var blevet voksende, levede de hver deres liv, men hold kontakten ved lige og mødtes med jævne mellemrum og hold weekend hos hinanden.

Den smukke svane, Helle, var en mørke skabning, rødbrunt hår som indrammede det kønne ansigt med de varme brune øjne, en slank meget fint bygget krop, med et par velformede bryster i B-skål og en dejlig lille pariser numse, en højde på 175 cm, helt igennem en perfekt kvinde, som man ikke kunne undgå at vende sig om efter.

Hun havde ikke svært ved at fange mændenes opmærksomhed og havde da også prøvet en del igennem til korte liv af 25 år med det krydderi af ganske få kvinder der også været i hendes favn.

Den grimme ælling, Annika, var derimod en lille tæt bygget kvinde, dog stadig slank men med grove træk, stor bryste svarende til D-skål og en god solid numse, hun havde blå øjne og lyst hår og var ikke mere end 167 cm høj, hun var i besiddelse af en skønhed, som kom indefra. Det var en skønhed som hun ikke ligefrem fremhævede, da hun altid klædte sig maskulint og drenget med gummisko, t-shirts, jeans og store trøjer og ikke som den lille fine kvinde hun nu engang var. Dette havde da også resulteret i at hendes seksuelle debut kiksede og at hun kun har haft et par enkle forhold derefter og derfor var hun ikke vant i det seksuelle univers.

Igen på dette punkt viste deres forskellighed sig meget, Helle, var altid klædte sig altid feminint og sexet, hvor Annika altid virkede som en dreng, de havde tit pjattet med før i tiden at hvis de var lesbiske, så ville Annika automatisk være manden i deres forhold.

Men den modsætning har også tit reddet Helle når de har været i by, når fyrene blev for nærgående, stod Annika altid ved hendes side.

Det var dejlige ting at tænke tilbage på, Helle blev i rigtig godt humør og kunne mærke sommerfuglene i maven.

Helle skyndte sig at blive færdig, så hun kunne nå at være på stationen når Annika steg af toget, hun gik med en underlig fornemmelse i kroppen, helt sikker på at dette ville blive en fantastisk weekend.

Hun fik sagt farvel til kontoret og satte sig ind i sin bil og begyndte at køre mod stationen, uhmmm hvor hun dog glæde sig til at se sin dejlige veninde, deres weekender sammen plejede at indeholde så meget sjov og humør at hun slet ikke kunne forstille sig nogensinde skulle undvære det.

Hun kørte ind på p-pladsen og gik ned til toget og lige da hun kom ned på perronen kom toget, perfekt timing.

Annika stod ud af toget, hun så hende med det samme, den lille trold som hun plejer at kalde Annika, som hun stod der og så på hende og der gik det for første gang op for hende, hvor stor en udstråling Annika endelig havde.

Hun udsendte simpelthen en personlighed som fortalte alle, her er jeg med en varme, glæde, friskhed og stolthed, en personlighed som Helle kunne mærke helt der hen hvor hun stod, hun blev varm og stolt og tænkte det er min dejlig veninde.

Annika grinte og snakkede med en flot fyr, som lignede en fotomodel, Helle mærkede et lille stik, men hvorfor gjorde hun det, ville da være dejligt hvis Annika fandt en sød fyr til at forkæle hende. Mens de tanker svirrede rundt i hendes hoved, hørte hun et højt hvin, og så Annika komme farende hen imod hende og de havnede i et kæmpe stort knus af varme og glæde.

Annika slap Helle, ’’uhmmm hvor har jeg dog savnet dig’’ siger hun og smiler sødt.

Den flotte fyr, stod pludselig ved siden af og præsentere sig som Steen og siger til Annika, ’’ja jeg kan se at du har ret, hun er en smuk kvinde, men nu vil jeg forlade jer og håber i må have en rigtig god weekend og hygge jer’’.

Han vendte sig om gav Helle hånden til farvel og gav Annika et knus og sagde, ’’jeg vil gerne takke dig for en dejlig og hygge togtur’’, han smiler et bedårende smil og blinker til Annika, ’’skulle du få lyst, så ringer du bare, du har mit telefonnummer’’.

Helle stod og følte sig noget forvirret og lidt til overs, for Annika havde slet ikke rigtig tid til hende.

Hun hørte Annika sige, ’’jeg ringer og kan du nu også have en god weekend’’.

Steen sagde farvel til begge piger og gik, Annika stod og så op på Helle med øjne som strålede som små stjerner, lige i det sek., slog det Helle, hvor smuk Annika egentlig var, hun følte sig lidt misundelig og at det var en fremmed som fik den indre glød frem og ikke hende selv, hun smilte af sig selv, hvad var det dog for tanker, hun burde skamme sig og kigge på Annika og gav hende endnu et knus.

Snakken begyndte og det var som om at de slet ikke havde været væk fra hinanden,

De begyndte at gå mod bilen og Helle sagde, ’’vi skal lige ind og handle, det har jeg ikke nået og vi mangler lige et par småting’’, Annika svarede, ’’ja da, det gør vi da bare på vej hjem’’.

Da de kom ind i forretningen og Helle havde fundet det hun manglede, og siger ’’vi skal have is til dessert’’ og Annika siger med et sødt smil, ’’at hvis det skulle være, så ville hun også have chokolade sovs til, også selv om det sætter sig på sidebenene’’, Helle grinte af hende, ’’det kan også sætte sig andre stedet, hvis man er en slik mund’’, Annika rødmede og svare ’’nååee hvor mon du er henne i tankerne’’.

De gik grinene videre som 2 teenager pige der ikke kunne holde op med at pjatte.

De kom hjem, fik sat varerne på plads, Helle satte kaffe over, mens Annika, pakkede sine ting ud,

Annika siger, ’’jeg hopper lige i bad, den togtur har da virkelig taget på mig, jeg er helt svedig’’, ’’ok, så napper jeg et bad bagefter’’ siger Helle.

Annika gik ud og kom i bad, fik vasket hele togrejsen ud af kroppen, og fik smurt sin krop ind i creme. Hun kaldte hun på Helle, ’’så er det din tur’’.

Helle som var blevet færdig i køkkenet, havde tændt sin pc og sad nu med sin dagbog, hun havde ført dagbog siden sine helt unge dage og nød hver dag at skrive alle hendes tanker ned, for så kunne hun altid sætte sig ned og læse dem, når noget gik hende på.

Da hun fik sin seksuelle debut blev dagbogen delt op i 2, en for den normale dag og en for hendes seksuelle udfoldelser og livserfaring.

Da Annika kaldte fra badeværelset, var det som om ideen kom helt af sig selv, Helle lukkede hendes normale dagbog ned og fandt noget af det mest frække og pirrende hun havde skrevet.

Hun ville lade det stå på skærmen, hun ønskede at Annika skulle se det, ville se hvordan hun reagerede, hun kendte Annika så godt at hun viste det ville forskrække hende, men var sikker på at det også ville pirre hende.

Helle rejste sig og gik på badeværelset og der stod Annika i små hvide trusser og en blonde bh foroverbøjet med sin dejlige numse, som Helle ikke kunne lade være med at give et lille klap, Annika vende sig om og grinte, ’’hvad skulle det gøre godt for?’’

Helle smilede frækt og træk på skulderne. Hun smed tøjet og gik under bruseren, alt i mens Annika kom i en t-shirts og et par jeans.

Da Annika gik ud af badeværelset, siger Helle ’’pc’en er tændt hvis du skal bruge den’’.

Annika gik ind i stue, tog en kop kaffe og gik hen til pc’en.

Hun skulle lige til at råbe til Helle om hun bare skulle lukke det som var på skærmen, men kom ikke så langt, for øjnene faldt på det skrevne ord.

Annika blev mere og mere rød i kinderne, hun var virkelig på forbudt område, men hun kunne ikke lade være, det var så frækt det som stod der, hun viste ikke Helle skrev historier.

Annika læste videre, da det gik op for hende at det ikke var en historie, men Helles personlige erfaringer som hun læste, kunne mærke varmen brede sig mere og mere i kroppe og ned i hendes skød, det var vildt uforskammet af hende, men hun kunne ikke lade være og blev ved med at læste mere og mere.

Hun kunne nu høre at Helle var ved at være færdig på badeværelset, hun skynder sig at lukke ned og sætte sig i sofaen, kunne mærke varme, kunne mærke at hun var blevet tændt.

Det var en meget underlig og fræk fornemmelse at vide at hendes veninde var så sexet og fræk.

Hun sad og stirrede ned i koppen da Helle kom ind i stue, hendes øjne fanger straks skærmen på pc’en og kigger på Annika, hun smiler frækt og ved at Annika lige nu sidder og skammer sig med nogle dejlige røde kinder.

Helle kunne ikke lade være, så hun går over og giver Annika et stort varmt knus og siger at hun vil gå i gang med aftensmaden.

Annika sidder et par minutter og sunder sig over sin nyvundne viden om sin veninde og for at få bugt med de følelser der er begyndt at røre sig i hende.

Da hun havde siddet lidt, går hun i køkkenet for at hjælpe Helle, det er først her hun ser det tøj som Helle har taget på. Det var en meget kort sort nederdel og en hvid skjorte, som sad som malet på hende, man kunne se hele hendes figur, hendes små faste bryster, den lille numse og de lange tynde ben.

Annika var forskrækket over sig selv, hvad var det dog for nogle tanker som kørt rundt i hendes hoved, her stod hun og betragtede Helles sexede krop, men en ubeskrivelig trang til at række ud og røre ved hende.

Hun rystede på hovedet og begyndte at hjælpe Helle med maden og borddækningen.

Helle smilede men lod som ingenting, hun kunne mærke varmen som havde bredt sig i hele kroppen, for hun viste jo godt hvad der foregik i Annikas hoved og det tændte hende utrolig meget.

Maden var færdig og de satte sig til bords, og åbnede en flaske rødvin, snakkede om gode gamle dag, ikke fordi de var så gamle endda, men føltes længere væk end som så, om nutiden, fremtiden og hvad der sker i verden. Vinen må have sat sit præg for pludselig griner Annika meget højt, ’’kan du huske da vi spillede strippoker med naboens dreng’’, grinende svarer Helle ’’ja og ih hvor vi snød, så han fik smidt alt tøjet, og der ved vandt retten til at gå ned efter sodavand og slik, bare fordi vi ikke selv gad. ejjj hvor var vi onde’’.

Snakken gik livligt til, de hyggede og grinte så tårerne trillede ned at kinderne, de åbnede en ny flaske rødvin og da Helle siger, ’’skal vi ikke gå ind i stuen og slappe af’’, de kiggede på hinanden og et par gange rundt i køkkenet og så på hinanden igen, ingen af dem gad rydde op efter aftensmaden, men viste også at de begge ville være så trætte af det i morgen tidlig.

Grinene siger Annika ’’vi kan spille strippoker og taberen rydder op og laver kaffe’’, dette var endelig ment som en spøg, men Helle greb den med det samme og ’’jaaee frækt, det er da det vi gør’’.

Annika trak lidt i land og ’’ det kun var ment som en spøg og vi kan da ikke spille strippoker, det ville da være lidt underligt’’.

’’Hvorfor vil det være det? vi har da set hinanden uden tøj før, har badet sammen, prøvet tøj samme, der var da ikke noget underligt i at vi skal være nøgne overfor hinanden, og vi vil samtidig få noget sjov ud af det’’ grinede Helle.

Tøvende svarede Annika, ’’Ok’’  ’’så gør vi det, taberen klare oprydningen og kaffen’’, ’’jaaee’’ svarede Helle ’’og vinderen får lov til at bestemme over den anden for resten af weekenden’’.

Annika så underligt på Helle, ’’bestemme øøhhh hvordan mener du’’, ’’jo ser du’’ svarede Helle, ’’vinderen er Queen for weekenden, hendes ord er lov og det skal taberen rette sig efter’’.

Annika følte igen varmen og viste godt hvor Helle ville hen, så hun gav sig, hvad havde hun at tabe, hun er den bedste af de 2 til at spille poker, så ja selvfølgelig gik hun med til det.

Tanken var begyndt at vokse i Helle, hun ville vinde og forføre Annika, hun ville se om hun ikke kunne få held med det, for de tanker satte en brand i gang i hendes krop, hendes lyst til at lade hænderne og munden glide hen over Annikas krop, smage på hendes saft, nippe hendes bryster.

Bare forkæle hende og give hende alt den nydelse som en hver kvinde bør have.

De begyndte at spille havde aftale regler og sikre sig at de har lige mange dele tøj at smide for hver af de tabte spillet.

Spillet er gået i gang og tøjstykker og sko kommer af dem begge, nu sidder Helle i sine trusser og Annika i bh, de står lige nu og der kun var et spil tilbage, de ved at det er det afgørende spil nu, for hvem af dem skal rydde op og hvem skal være Queen for weekenden.

Den sidste omgang går i gang og mod alt forventning vinder Helle, Annika sidder forskrækket og ved ikke lige hvad hun skal sige, for hun har en fornemmelse for at hun vil blive sat på en prøve af Helle, Queen for weekenden.

Helle griner frækt, ’’så min pige, så er det opvasken og kaffen som venter’’, jeg vil også gerne at, du piske noget flødeskum til en evt. irisk kaffe’’.

Annika smiler og siger ’’javel Queen’’ og ser på Helle som samler alt tøjet og skoen op for at tager det med ind i soveværelset, Annika skulle til at protestere over at Helle gik med hendes tøj, men tænke åååhhh pyt da også og tager straks fat på sin opgave.

Helle viste at hun skulle være meget forsigtig med Annika, for ikke at skræmme hende, tværtimod hun vil kun forkæle, nyde og elske med hende, dette vil blive Annika første gang med en kvinde og det skulle gerne være en dejlig oplevelse for hende.

Helle tænder en masse stearinlys og sætter noget musik på, og venter på Annika, som er ved at piske flødeskummen, Helle finder kopper og går i køkkenet for at hjælpe Annika med at tage kaffen og flødeskummet med i stuen.

Da hun går forbi Annika lader hun stille sin hånd glide kælende ned over hendes ryg, hun kan mærke at Annika sitre under hendes berøring og ved nu at det vil blive den mest sexede og dejligste weekend de nogensinde har haft.

Helle sidder i sofaen, da Annika komme ind, snakken går igen livlig, det er som om at spillet og deres nøgne kroppe ikke eksister for dem, indtil Helle direkte at spørge Annika ’’har du læste noget at det som stod på pc skærme, da du havde været i bad’’.

Annika stivner og kigger genert ned ’’ja jeg fik vist nok læst en enkel linie eller 2’’, hun kigger op på Helle for at se hvordan hun reagere, hun bliver overraskede, for Helle rejser sig og sætter sig helt op til Annika, hun læner sig ind over hende, finder hendes mund og giver hende et blidt kys.

Annika kigger på hende kan mærke spændingen, varmen, usikkerheden og uroen i kroppen.

Helle se det og tager stille Annikas hoved i sine hænder, kælede blidt for hendes ansigt og med sin mund kys hun Annika blidt, på halsen, hagen, næsen, kinderne og pande, for til sidste at finde hendes mund og lade tungen glide udfordrende omkring læberne, hun sprede stille Annikas læber og lod tungen glide indenfor.

Annika sad stille, viste ikke lige hvordan hun skulle reager på det her, men nød det, så blid og dejligt.

Annika lagde sine hænder på Helles arme og åbnede sin mund, lod Helles forførende tunge lege.

SEX I DAG?

Helle satte sig ned og kiggede på Annika, kunne se at hun kunne lide det, Helle spørge forsigtig ’’er det var i orden, må jeg forsætte?

Annika nikkede bare, kunne ikke sige noget, hele hendes krop dirrede, hun kunne slet ikke styre det, Helle har tændt en ild, noget ukendt, frækt og utroligt dejligt.

Helle forsatte med at kysse Annika mens hun lod sine finger glide ned over Annikas hals, skuldre og videre ned og fandt hendes bryst, begyndte at lege med det, tirrende med små blide cirkler kredse omkring vorten, for så at ende med at nippe den blidt, se og mærke hvordan den begyndte at stritte.

Helle giver stille slip på Annika og hælder et glas vin op til dem begge og sætter sig tilbage i sofaen, Annika får det ene glas og Helle tager selv det andet.

Annika siger ikke noget, hun sidder bare og kigger på Helle, som kan se at hun er tændt og at hun er påvirkede af den kærlige behandling som hun lige har været ude for.

Helle smiler til hende, ’’var det dejligt?’’, Annika sidder lidt og svare med en stemme som for dem begge er ukendt, ’’du har gjorde mig liderlig, du har gjorde noget som jeg kun har læst om, noget jeg aldrig troede jeg skulle få lov til at prøve’’. Hun smiler genert til Helle, ’’det var dejligt og jeg vil gerne prøve igen’’.

Tiden stod stille for Helle, hørt hun rigtig, ja det gjorde hun, hun havde lige fået lov til at fuldføre sin drøm om at forføre Annika.

Helle rejste sig og puffede blidt Annika tilbage i sofaen, kyssede hende blidt, kærligt og krævende.

Tog hende forsigtig i hænderne, lagde dem op over hovedet og lod sin mund og tunge kærtegne hver en cm af hendes hals, ansigt og skulder.

Lod hænderne glide ned langs Annikas arme kælende og pirrende, Annika gav sig og begyndte at klynke, hun lå med lukkede øjne og nød den blidhed som Helle viste hende, hun mærkede Helles mund på hendes bryst, den kyssede, tungen slikkede og tænderne nippe blidt.

Annika var i den 7 himmel, aldrig har hun følt noget så dejligt, hun kunne mærke hvordan safterne sivede igennem hende og ned i hendes skød, forventning om hvad der ville komme, var næsten ikke til at bære.

Helle forsatte sin forkælelse af hende, lod munden og tungen stille arbejde sig ned over maven, cirklede omkring navlen, ud til hoften og ned over låret, Annika stønnede og skød sin underliv op, hun ville bare mærke Helles tunge nu, men nej. Helle hviskede, rolig skat, bare lig helt stille og nyd det, hun mærke at Helle forsætte ned over låret ned til hendes ankler, små hede kys, hagler ned over hende, varme finger give hende elektrisk stød, ved en hver berøring.

Dette må være en drøm, hele Annikas krop var som brandmærket, den glødede og længste efter at blive forløst, det var som om Helle viste det, for hun lod stille sine hænder glide hen over Annikas hofter og mave kyssede hende blidt på inderlåret, lod sin tunge glide hen over skamlæberne, det var mere end Annika kunne klare, hun tiggede om mere og Helle frydede sig, hun lod sin tungen glide inden for og fandt kilden til Annikas indre, tunge spidsen kørt hen over klitten, Annika kunne ikke ligge stille mere, hun stønnede højt og åbnede sig helt for Helle.

Helle suger klitten ind og nippede den blidt, mens hun lod 2 fingre glide op i Annika, hun fik kørt Annika helt op så hun kom i en stor våd orgasme, Helle kunne mærke hvordan det hele trak sig sammen, hvordan Annika malkede hendes finger.

Helle forsatte sin behandling af Annika og der gik ikke længe inden at Annika kom for anden gang.

Hun smilede tilfreds og kravlede stille op til Annika og kyssede hende, så hun kunne smage sine egne safter.

Annika lå stille og kom til sig selv, kiggede undersøgende på Helle.

Hvad var det som der lige sket, havde hun virkelig lade det ske? Det havde hun og kunne kun sige at det var så dejligt.

Helle gav Annika et glas vin og smilede til hende, ’’kunne du lide det?’’, Annika, nikkede ’’ja det var dejligt’’. Helle smilede, ’’uhmmm’’.

Helle viste at hun skulle tage det roligt nu og gav sig til at snakke om alt andet en sex, og hun fik Annika til at slappe af og de begyndte at snakke sammen på deres gamle måde, men Helle var ikke i tvivl hun viste at alle tankerne sprang rundt i hovedet på Annika.

Da det var ved at være senge tid og Annika tage af bordet, brokker hun sig lidt og siger, se nu alt det flødeskum, det fik vi slet ikke brugt og den er ikke noget værd i morgen.

Helle smiler frækt ’’nææhhh ikke endnu’’ siger hun.

Da de var færdig giver Annika, et knus til Helle og siger ’’godnat” og begynder at gå ned mod sit værelset, men Helle griber hendes hånd, ’’hvor skal du hen?’’

Forvirret kigger Annika på hende, ’’ned og sove selvfølgelig’’ siger hun, Helle skubber hende ind i soveværelset og siger smilende ’’du skal sove der’’.

Helle vender sig om og går, høre godt at Annika protestere men lader som ingenting.

Helle går i køkkenet og tage flødeskummen og går tilbage til soveværelset.

Da hun kommer ind, ligge Annika under dynen og Helle kan se at hun har tage en trøje på, hun smiler for sig selv, for ved at Annika normalt ikke sove i tøj.

’’Se’’ siger Helle til hende, og viser hende skålen med flødeskum.

Annika så helt forkert ud i hovedet, ’’hvad skal du med den? ’’

Helle smiler frækt, ’’du plejer da ikke at kunne holde dig fra flødeskummen, så nu skal du bare se’’.

Hun gik over til Annika og satte sig ved siden af hende, stak en finger ned i flødeskummen tog en klat og førte den hen til Annikas mund, Annika kiggede på fingrene og op på Helle og så den varme og frækhed som var i hendes øjne, hun åbnede munden og tog i mod flødeskummen, i mens hun lod sin tunge lege med Helles finger.

Helle stak atter sin finger ned i flødeskummen og tog en klat og satte den på sit ene bryst og lod det pege over mod Annika, som slikkede sig om munden, hun rejse sig op på albuerne og forsigtig nærmede hun sig Helles bryst, mens hun kiggede kærligt op på hende. Hun rakte tungen ud, lod sin tunge spids rammen kanten af flødeskummet og begyndte at slikke det i sig, da det var væk ramt tungen Helles bryst og gik på opdagelse sammen med hendes læber, hen over Helles bryst det tændte hende meget.

Det var heller ingen tvivl om at Helle nød det, for hun lagde sig ned på sengen og smurte hendes andet bryst ind og lod en stribe skum køre ned over maven og ned til hendes brandende varme mis, Annika sad og kiggede på hende som en lille sulten killing.

Helle kiggede på hende, ’’værsgo, så er der serveret’’ hun smiler frækt og hele hendes krop var i oprør og venter længselsfuldt på at blive forkælet.

Annika bukker sig ned over Helle, lader blidt sin mund og tunge gå på opdagelse, hun starter med brysterne og slikke flødeskummen i sig, for derefter at legede med brystvorterne, suge, nippe og bide let i dem.

Dette er nyt for hende, men kan høre på Helle at det er det rigtig hun gør, Helle sukker dybt, giver sig og virker meget utålmodig, hvilke kun får Annika til at være mere langsom og blid.

Annika, kysser, slikker og nipper sig vejen op til halsen, øreflippen, lader sin mund, pusle ved kinden, for at let berør Helles mund, prøvende stikker hun tungen frem og Helle tage imod den og de samles i et langt varmt kys.

Annika slipper stille Helles mund og begynder at bevæge sig ned over kroppen, tage fat i brysterne engang til, vil være sikker på at der ikke er mere flødeskum tilbage, forsætter ned over maven, hun lege og driller med tungen, og er så tæt på Helles varme mis.

Hun lader tungen forsætte ned over låret og kigger lidt nervøst op på Helle, for hvad nu hvis hun ikke kunne klare at slikke Helle? Ville hun blive skuffet eller?

Annika forsatte for hun vil prøve, hun lader stille sin tunge glide op af inderlåret og hen over revnen, Helle spreder sine ben, så Annika kan se helt op i hende, se hvordan saften er begyndt at rende fra Helle, forsigtig, laden hun tunge glide hen over klitten, hun kan mærke det ryk det give i Helle, da hun rammer den hårde klit.

Hun begynder rytmisk at slikke den og lader Helles stemme og åndedrag guide hende igennem, så hun få rigtig fat i det, Helle hvisker, ’’bid i den, suge den ind i din mund, lad dine finger lege oppe i mig, ååhh ja der, vist mig hvad du kan’’, Annika, må give sig nu hun er selv ved at være liderlig, det var bare så frækt at høre på Helle, smage hende og mærke hvor liderlig hun er.

Annika lod sine finger lege oppe i Helle og slikkede med den største lyst, Helle spændte sin krop i en bue, Annika holdt hende fast og forsatte indtil orgasmen tog over, hun kunne mærke, hele Helles krop trække sig sammen og mærke hvordan hendes finger blev klemt oppe i missen.

Helle begyndte at slappe af, kiggede ned på Annika, som stadig lå mellem hendes ben, ’’kom her op min dejlige skat’’, Annika kravler op, lægger sin i Helles arm, de ligger og kæle og kysse lidt, Helle tage Annikas trøje af, så hun kan komme til hendes bryster, nusse og kæler for dem, lader fingrene bevæge sig ned over maven og finder missen, lader en finger glide indenfor, ’’uhmmm, du er jo våd, var det så frækt’’ spørger Helle smilende, ’’ja det var frækt og dejligt’’, svare Annika.

Helle lade sine finger lege med Annika, kan mærke at hun er tæt på at komme, hun forsætter stille og rolig, mærker den orgasme som ruller ind over Annikas krop.

Hun lader sin hænder glide beroligende hen over hendes krop, kan mærke at det virker på Annika, og ved at det ikke vare længe inden hun sover, kysser hende blidt og siger ’’tak min skat’’.

Annika falder i søvn i hendes arm og Helle lukke øjne, falder i søvn med et tilfreds smil på læberne.

Annika vågner ved at hun får et kys og der blidt bliver sagt, ’’godmorgen sovetryne, nu skal vi altså op, morgenmaden er snart færdig, hvis du vil nå at komme i bad, så er det ud af fjerne nu’’.

Annika kigger forvirret omkring sig og så på Helle, uhmm tænker hun, der er altså rigtig, det er ikke noget jeg har drømt, ’’godmorgen’’ siger hun, og smiler dovent, ’’jeg kommer nu’’.

Godt siger Helle, ’’jeg vil ikke vaske dig på ryggen, for så er jeg sikker på at vi ikke kommer ret meget længer, men vi har altså nogle ting vi skal lave i dag, så op med dig frøken’’.

Annika, stod op og gik i bad, hun under sig lidt over hvad det var de skulle, for det havde Helle ikke snakkede om i går, men ok, Helle var jo fuld af overraskelser.

Da de sad og spiste morgenmad, spurgte Helle forsigtigt ’’Hvad syntes du om det i går?, gik jeg for vidt?’’

Annika kiggede hen på hende, ’’jeg syntes det var dejligt og nej du gik ikke for vidt, vil gerne prøve noget mere’’, svarede hun.

Helle jublede indvendig, så ville Annika også gå med på den ide hun fik i nat, da hun lå og kiggede på Annika som sov så fredeligt.

De blev færdige og fik ryddet op efter morgenmaden, fik låst huset af og kørte til byen.

Helles ide gik ud på at forkæle Annika og prøve at få hende til at se lidt mere feminin ud, så de startede i lingeri forretningerne, hvor Annika prøvede det ene sæt efter det andet, hun følte sig virkelig speciel, men også dejlig, det var som om at det hun oplevede i går og i nat med Helle, havde fået hende til at se at hun nok var mere kvinde end hun selv regnede sig for.

De fandt to sæt bh – trusse, et i sort og et i rødt, Annika var ikke helt enig i farverne, for hun er kun vant til hvidt, men Helle blev ved og hun gave sig til sidst, men vil jo også indrømme at hun følte sig sexet i dem.

Derefter forsatte de til tøjforretninger og kiggede på alt mulig tøj fra sexet og til alm. tøj, Helle sagde ’’jeg gerne ville se dig i en smart nederdel, kjole eller noget i den stil’’, men det var ikke så nemt for Annika følte sig ikke godt til pas i det, men de fandt til sidste en lille fræk kjole, som virkede helt perfekt, og da Annika stod i den i prøverummet, kom Helle helt hen til hende, og hviskede, ’’uhmmm smukke, i aften skal du have den her på, dit sorte bh-sæt og højhælet sko’’, hun lod fingrene glide ned og rygge på Annika og gav hendes en balle et lille slag, og forsatte, ’’du er så fræk og sexet lige nu at jeg skal styre mig for ikke at tage dig med det samme’’.

Det var mere end Annika kunne klare, hun tog om Helles nakke og gav hende et hedt frækt kys og tog forførende fat om hendes ene bryst og legede med det, Helle stønnede dybt ned i halsen og Annika slap hende, Helle smilede meget frækt ’’vent du bare’’

Sådan gik hele eftermiddagen, de prøvede tøj, tirrede hinanden og hyggede sig bare, de gik fra den ene forretning til den næste, ingen af de 2 havde nogensinde været så tændt, det var til sidste en pine for dem begge at de blev enige om nu måtte de altså tage hjem.

De var ikke mere end lige kommet inden for døren, før de faldt i hinandens arme og begyndte at klæde hinanden af, de skulle bare have stillet deres sult nu, de lagde sig på gulvet og slikkede kyssede og kælede, fik udløst noget af alt den spænding som de havde gået og opbygget dagen igennem.

De lå stille, arm i arm og samlede kræfter til at rejse sig for at gå i bad.

Mens de lå der snakkede de om aftensmaden, men blev enige om at gå ud og spise, da de ikke var sikre på at de ville få lavet mad, hvis de blev hjemme, for de var slet ikke færdig med at udforske hinanden endnu.

Under vandets varme stråler, Helle vaskede Annika og omvendt og hvilke fik dem begge til at overgive sig igen, de nød bare hinandens kroppe og deres fælles leg.

Da de var færdige i badet, klædte de sig på og blev enig om at tage af sted snart, så de kunne opretholde lidt sund fornuft, Annika som aldrig tro dette skulle overgå hende, var så tændt, at hun havde meste lyst til at blive hjemme og lege videre.

Helle kunne læse Annika, kunne se at hun virkelig havde forandret sig fra at være en stille kedelig kvinde, til en meget sexet, fræk og forførende kvinde, som udstrålet så meget seksualitet at man ikke kan undgå at se det.

De tog af sted og fandt en restaurant i byen hvor der ikke var for mange mennesker, satte sig ned og bestilte en flaske vin, de ville sidde og nyde roen lidt inden de skulle spise.

De sad og snakkede Helle lod sine finger lege med Annikas og deres øjne forkælede hinanden, Annika lod stille hendes sko falde af, så hendes fod kunne bevæge sig op ad Helles ben og stille hvile i hendes skød, mens tæerne tirrede hende.

De havde slet ikke øje for andre og lagde ikke mærke til at de blev beundret meget opmærksom, et par øjne som fulgte med i alle deres bevægelser, og da han så at Annikas fod forsvandt oppe under bordet, hvilke desværre var skjult af dugen, kunne kun hans fantasi, fortælle ham hvad den lavede.

Han ’’Steen’’ kunne straks mærke hvordan det tændt ham at se de 2 flot piger og vide at de bestemt ikke kun havde snakket siden han forlod dem på banegården den foregående dag.

Han kun med det samme se på Annika at hun ikke var den samme pige, der var sket noget pragtfuldt med hende, hun udstrålede så meget sex, lidenskab og det tændte han vildt.

Han syntes jo at Annika var en sød pige, som han havde lyst til at lære bedre at kende, men som hun sad der, var hun jo lige til at spise.

Han havde ikke selv endnu bestilt noget at spise og tog det skridt at rejse sig op og gik over til Helle og Annika, de så slet ikke at han kom og da han sagde ’’hej’’, for begge samme og kiggede op på ham.

Annika slog øjne ned og sagde ’’hej’’, hvorimod Helle sendte ham et stort smil, ’’hej, hvor er det da hyggeligt at hilse på dig igen, det var Steen, ikke?’’

’’Jo’’ siger han, og spurgte lige ud ’’må jeg holde de damer med selskab?’’, for han var alene i byen, Annika viste ikke hvor hun skulle se hen, hun blev pludselig meget genert, for hun var lige med et, ikke sikker på hvor meget han havde set, hun ville fjerne sin fod, men Helle holdt den fast, hun ville ikke lade Annika slippe så let og sagde i det sammen til Steen, ’’jamen selvfølgelig må du da sætte dig, det ville glæde os begge, ikke Annika?’’ Jo fik hun sagt ’’det ville det da være hyggeligt’’.

Helle kunne se på Annika at hun var meget ilde berørt over det hele lige nu, så hun nussede for Annikas fod og gav den et klem, som det skal nok gå.

Lige i det øjeblik gik det op for Helle at Annika virkede meget interesseret i Steen,

Steen fortalte begge pige at de så godt ud og at han kunne se hvor meget Annika havde forandret sig bare på det døgn, og at det bestemt var til det bedre, hvilke Helle kun kunne give ham ret i.

De bestilte en flaske vin mere og noget at spise og samtalen gik på må og få, de fandt ud af at de endelig havde en del fælles interesser og efterhånden som samtalen gik og vinen gjorde sin virkning på Annika, begyndte hun at slappe af, og lod stille Helle forføre hende under spisningen, vel vidne om at Steen ikke kunne undgå at se det, og Helle gjorde da heller ikke noget for at skjule det mere.

Steen sad som i en skruestik, dette var noget at det frækkeste han længe havde oplevet og håbede at han kunne få lov til at være med i pigernes lege.

Da de var færdige med at spise, spurgte Steen ’’må jeg byde på en genstand et eller andet sted?’’, for han havde ikke lyst til at lade pigerne gå endnu.

Annika sagde ’’at hun egentlig gerne ville hjem’’, hvilke hurtig såede en ide i Helles hjerne, hun var jo trods alt Queen for weekenden, så da Annika rejse hun sig for at gå på toilettet, benyttede Helle sig til at snakke med Steen om aftens videre forløb og den var Steen med på.

Da Annika kom tilbage havde Steen og Helle betalt og var klar til at gå, de gik ud og Annika var tæt på at sige farvel til Steen, da Helle lod bomben springe, ’’Steen tage med hjem og få en godnat drinks’’.

Annika sank en gang, for lige med et gik det op for hende at hun jo havde tabt deres spil i går og at hun skulle gøre som Helle befalede og hun var sikker på at dette også ville inkludere Steen nu.

Hun var meget stille hjem i taxaen, sad med en masse frække tanker som skræmte hende med samtidig også tændte hende, hun kunne mærke hvordan hendes krop var begyndte at reagere på forventningen om hvad der muligvis skulle ske.

Da de kom hjem sendte Helle Annika ud og lave kaffe, for som hun sagde, ’’husk nu’’ og smilede frækt, Annika adlød og gik i køkkenet og fik lavet kafe, hun kunne ikke rigtig høre Helle og Steen i stue og var lidt jaloux ved det, for hun syntes jo godt om Steen og ville gerne have ham for sig selv, men viste også godt at hun ikke havde en chance overfor Helle.

Da hun kom i stuen med kopper og glassene til en drinks, var der tomt, men hun lod som ingenting og gik i køkkenet igen, for at hente kaffen.

Da hun kom ind med den sad Helle og Steen i hver deres ende af sofaen og bad hende tage plads i midten, da Annika gik forbi Helle, fik hendes numse et klap, og hånden gled videre ned af hendes lår.

Annika blev lidt flov, for Steen kunne ikke undgå at se det og det kunne ses på ham at han nød det meget.

Annika blev stående og skænkede kaffe til dem, da hun mærkede en hånd mere på hendes lår, og det var Steens hånd, hun stivnede lidt, men nød det samtidig.

Hun satte sig, men havde det underligt, og så på et trylleslag rejse Helle og Steen sig op, de tog hende i hver deres hånd og førte hende i soveværelset, De begyndte begge at klæde hende af og kælede, kyssede og forføre hende.

Steen lod sin mund finde hendes bryst og nippede det blidt, lod hænderne udforske hende finde vejen til hendes varme grotte, uhmm hun var virkelig våd, lod sig falde på knæ og lod sin tunge glide stille ned over hendes skamlæber, Helle stod bage ved Annika og lod sine hænder forkæle og lege med hendes bryster.

Annika stod som i den syvende himmel, hun følte benene var ved at give efter under hende, Steens dejlig tunge som slikkede hende og kørte hende op til toppen af en orgasme og Helles kyndige hænder som lege med brysterne.

Lige med et stoppede det hele, de flyttede sig begge 2 og Annika stod forvirret og utilfreds og kiggede på dem.

Helle havde fundet en bind frem, satte det for Annikas øjne og bandt det, de skubbede hende stille hen til sengen og lagde hende ned, og inden at Annika kunne nå at sige noget, blev hende en ankel og hånd spændt fast til sengen og straks efter den anden.

Steen og Helle kiggede på hinanden og begyndte at tage deres tøj af, De vendte sig begge om og så på Annika, som lå der med spredte ben fuldstændig overladt til deres varetægt, Helle gik hen til Annika hoved og lod sin mund finde hendes, kysse hende meget krævende, imens Steen lod sine hænder glide op ad hendes ben, berør en hver cm og bare tirre hende.

Annika stønnede sagte, det her var bare for meget, hun kunne ikke andet end at nyde det, at blive så forkælet, hun mærkede Steens tunge igen mellem hendes ben, mærkede hans finger oppe i sig, orgasmen var meget tæt på, mens Helle tog brysterne under meget kærlig behandling, Annika, kunne ikke holde til det og kom i en dejlig orgasme, lod sig flyve hen over alt.

Hun mærkede at bindet blev fjernet fra hendes øjne, og så at Steen sad ved siden af hende, med sit lem, som han pressede ind i hendes mund, lod hende smage ham, han lagde sig ind over hende, så hans tunge kunne for ens med Helles, som var ved at slikke Annika, deres 2 tunger, kælede, nippede og legede med hende, Annika stønnede vildt, ville fri, men kunne ikke, hun måtte finde sig i at hun ikke kunne gøre noget, hun eksploderede i en orgasme som aldrig før havde ramt hende.

Helle og Steen var tilfreds med det samarbejde, så de løsnede Annika, rejste hende op. Helle lagde sig ned, spredte sine ben, så Annika kunne slikke hende, mens Steen stille kørte sin meget stive pik op i Annika, det endte med at de alle 3 kom sammen.

De faldt om på sengen og lå stille, nød fred som var kommet til dem alle, Annika, faldt stille i søvn, de sidste dage havde taget hårdt på hende, Steen stod op og toge stille sit tøj, gik i bad og gik ind og gav begge pige et stille kys, Helle var tæt på at sove også, Steen sagde ’’tak for en dejlig aften, jeg ringer til Annika i morgen, godnat i 2 sov godt’’.

Han listede stille ud og låste døren efter sig.

Annika vågnede op søndag formiddag, så Helle sove så sødt ved siden af, at hun næsten ikke kunne få sig selv til at vække hende, lå bare og kiggede kærligt på sin veninde, som havde givet hende så meget i løbet af de sidste 2 dage, hun smilede for sig selv, uhmmm hvor hun dog havde nydt det.

Helle vågnede stille og strakte sig dovent, ’’godmorgen min rose’’ Annika sagde ’’morgen’’ og gave hende et varmt kys, de brugte en time på at vågne op og forkæle hinanden, hvor efter de stod op og fik frokost, for kl. var efterhånden blevet 12.00, Annika pakkede sine ting sammen og gjorde sig klar til at køre hjem igen, hun havde bestilt plads i toget kl. 14.15, så de skulle snart køre fra Helles hjem.

Helle stod og så på Annika ’’min skat, har jeg været for hård ved dig? Jeg håber ikke at du føler jeg er gået over dine grænser?’’

Annika svare hende kærligt ’’det er noget af det bedste det er overgået mig, jeg ville ønske at jeg havde flere dage hos dig endnu, for ved at du kan lære mig meget og at jeg har meget at lære’’

De giver hinanden et kærligt kys og går ud til bilen.

De er lidt tavse på vej til banegården, weekenden har givet dem begge noget at tænke på og der er så mange indtryk som skal sættes på plads.

Da de kommet til banegården, følger Helle Annika ned til toget, de står og ser på hinanden, vil ikke rigtig sige farvel, kan ikke, men ved de er nød til det, så Helle giver Annika et knus og hun kvitterer med et kys, lige midt i mellem alle menneskerne som står og venter på at komme med toget.

Lige pludselig hører de en velkendt stemme, ’’men nej dog, hvem har vi der?’’ Steen kiggede på dem og siger ’’tak for i går’’ Annikas hjerte hopper en gang og ved at en dejlig tur hjem over venter hende.

Hvordan turen hjem over gik, kommer måske senere.

porno med danske piger