Pinlige fotos og historier om ufrivillig rejsning

Pinlige fotos og historier om ufrivillig rejsning

SPAR MANGE PENGE

Åhhhhhh nej – ikke en boner nu!!!

Mands stivert er en pendant til kvindernes camel-toe og hvis du er mand, er du bestemt ikke den eneste, der har oplevet at få erektion når du mindst ønsker det… Alle drenge og mænd har på et tidspunkt oplevet den uheldige og pinlige situation – at man har fået stiv pik på et meget uheldigt tidspunkt og sted. Kigger piger på mænds pikbule i bukserne?

Det er oftest et problem i puberteten og ungdomsårene, hvor hormonniveauet er højt.

Det øgede hormonniveau gør, at rejsning kan forekomme spontant og uden, at fyren kan gøre for det. Spontan rejsning er en ret bred betegnelse for rejsning, der forekommer i situationer, hvor det ikke er ønsket. Det kan fx være i omklædningsrummet, på stranden eller i andre situationer, hvor det er svært at skjule erektionen eller føles upassende at få en bule i bukserne.

At få rejsning betyder ikke nødvendigvis, at man har lyst til sex eller er liderlig. Ofte skal der ikke meget til at påvirke rejsningen. Fx rystelserne, når man sidder i en bus, eller hvis nogen sidder på ens skød. Man kan selvfølgelig også få ufrivillig rejsning ved at tænke på noget sexet eller ser en person, man tænder meget på.

TIPS TIL IKKE AT BLIVE OPDAGFET MED UFRIVILLIG REJSNING

Der er som udgangspunkt ikke så meget, du kan gøre ved det, hvis du er plaget af hyppig, ufrivillig erektion. Et gammelt råd er, at det hjælper, hvis man tænker på noget meget ubehageligt eller en utiltrækkende person, så som sin egen mor.

SEX I DAG?

Sådan skjuler du en uønsket erektion et pinligt sted:

  • Ved at sidde skjult ved et bord.
  • Lægge benene over kors.
  • Tage hænderne i lommerne.
  • Hold et magasin eller taske over skridtet.
  • Få penis til at sidde fast ved bukselinningen.
  • Få tankerne på noget grimt eller ulækkert. (Feks. din far nøgen)
  • Koncentrere dig om noget helt andet. (der ikke har med sex at gøre)
  • Påfør dig selv smerte, så vil erektionen falde.
  • Sidste råd, find et toilet og få spillet pik – så kan du slappe af igen 😉 

Historier hvor fyre fortæller om deres oplevelser med en spontan stiv pik.

Min tante vil have solcreme på: Min tilstand var nu fuld rejsning, og ville blive afsløret hvis hun vendte sig om. Hun tog nu fat i bikinibuksebenene, og trak

Sommerjobbet: Jeg prøvede at skjule det, ved at stå med front mod vinduet. Sally havde rejst sig og stod nu lige bag mig, ‘er den til mig’ hviskede hun.

Løbetur med min svigerinde: Der gik ikke ret lang tid, før jeg fik rejsning, det var svært at skjule, og Anne havde set den og pludselig mærkede jeg hendes hånd.

Min uartige bedstemor: Hun kiggede på mit skridt og så at jeg havde fået rejsning. Hun sagde: hva´fanden er det dog for noget med dig knægt!

Min venindes mor: Jeg så hendes nøgne velformede krop, og min reaktion udeblev ikke, jeg fik med det samme rejsning som hun straks bemærkede.

Se flere sjove, frække og skøre underholdningsvideoer fra Youtube

porno med danske piger