Få mere gang i hverdagen med dogging sex

Få mere gang i hverdagen med dogging sex

Impulsiv og uforpligtende sex med fremmede

En hurtig quickie når lysten melder sig

Tænder du på følelsen af at blive taget i at have sex udendørs og have sex udendørs? Så er dogging sex nok noget for dig.

man kan godt blive lidt liderlig når man går en tur i skovenDe fleste vil opleve, at når de rammer en vis alder, vil de stoppe med at udforske sig selv. Der er en forestilling om, at når man er færdig med at være teenager, stopper man også med at prøve nye ting, og når man rammer midt 20’erne har man fuldstændig fundet sig selv. De fleste vil selvfølgelig også have prøvet en del ting, når man rammer denne alder, og de fleste vil også have en nogenlunde idé om, hvad de vil med deres liv. Dog er det også skrækkeligt, hvis man fuldstændig stopper med at lære og prøve nye ting, blot fordi man er ramt en vis alder. Det kan virke grænseoverskridende at skulle kaste sig ud i nye ting, særligt når man er voksen. Alligevel er det utrolig vigtigt, at man udvider sin horisont, da det er ved at prøve nye ting, at man virkelig mærker, at man lever. Desuden vil der være en lang række ting, som man ikke når eller er klar til at afprøve i løbet af sin ungdom, livets gang og erfaringer gør man er mere åben og afklaret til at hoppe ud i de lidt mere tabubelagte og risikofyldte sex-seancer.

SEX I DAG?

Prøv det en gang eller gør det til din hobby

Når man skal forsøge sig med nye ting, kan det selvfølgelig være i form af en ny karriere eller en ny hobby, men det kan i ligeså høj grad være i forhold til ens seksualitet. Særligt dette aspekt af livet kan virke utrolig grænseoverskridende, da der netop er en masse tabuer forbundet med dette emne. Dog handler det blot om, at man kaster sig ud i det. Et glimmerende eksempel på et koncept, der fortsat kun bliver mere og mere populært er dogging. Hvad dette indebærer, kan måske være svært at vide, hvis man ikke har udforsket denne verden før, men helt basalt handler det om at have sex i det fri med folk, som man ikke kender. Det at have sex i det fri er noget, som mange dyrker, dog tilføjer dogging det ekstra, at det er med en fremmed. Optagelser med udendørs-sex!

Få sexmødet stablet på benene

Når man umiddelbart hører om konceptet dogging, kan det virke uoverskueligt at skulle få stablet dette møde på benene. Det kan være svært at vide, hvor man skal finde en fremmed, og hvordan man får inviteret vedkommende til sex i det fri uden at have chancen for at ende i en pinlig situation. Dog er dette gået hen og blevet så populært, at der findes hjemmesider med dogging-kort, hvor man kan møde folk der bor i ens lokalområde med samme interesser som en selv. På den måde er der en sikker forventningsafstemning, hvor alle parter er med på, hvad der skal ske, og man undgår dermed uheldige sammenstød.

Dogging Sex – prøv noget nyt og frækt!

Det mest karakteristiske ved dogging sex er altså at det foregår udendørs. Der er mange som tænder på at se andre have sex, eller have sex mens andre kigger på. Dog er det altså kun når en af disse bliver udøvet udendørs, ellers kan det ikke betegnes som dogging. Lysten til at have sex på offentlige steder, og blive set af andre kaldes ekshibitionisme, mens lysten til at kigge på andre have sex kaldes voyeurisme. Så dogging er altså en blanding af disse, men med den vigtige forskel at det skal foregå udendørs. Heldigvis er det nemt at komme i gang med dogging, da der findes hjemmesider med forum og kort med mødesteder i hele Danmark

Norsk pige som kan lide frisk luft og den fri natur. Hun elsker at blive kneppet udendørsLev livet og afprøv lidt forskelligt

Når man snakker om sex i det fri, er dette selvfølgelig et utrolig bredt begreb. For der findes mange steder i det fri, hvor man kan dyrke sex, og hvor det er spændende at have sex. Der kan være stor variation i, hvad man tænder på, og her kan det endnu engang være en fordel at besøge en af disse hjemmesider, hvor man netop kan finde folk, der har lyst til det samme som ens selv.

porno med danske piger