Første gang Sille havde lesbisk sex

SPAR MANGE PENGE

Sille tog udforskede på Gittes bryster, hun suttede på de stive brystvorter og lod sine hænder glide videre ned over hendes røv. Hun begyndte at masserer de bløde balder…

Sille havde svært ved at tørre det smørrede smil af ansigtet. Aftnens eskapader sad stadig dybt i hendes krop og fyldte hende med en stor tilfredshedsfølelse. Hun havde aldrig prøvet noget lignende og vidste med sig selv, at det ikke var sidste gang at hun havde lesbisk sex.

SEX I DAG?

Aftenen startede egentlig ret spontant. En bekendte slæbte hende med på en bar og med det samme de kom ind, fik Sille øje på den ubeskrivelige smukke og tiltrækkende kvinde. Gitte havde taget hende med storm og fuldstændig overrumplede hende med en følelse af lyst, allerede fra første gang hun lagde sine hænder på hendes lår. Hendes øjne og hele hendes krop havde flirtede med Sille og sugede hende ind så hun ikke havde lyst til at snakke med andre.

Da Gitte sidst på aftnen havde spurgt om hun ville med hende hjem, havde Sille bare sagt ”Ja!!” uden overhovedet at tænke sig om. De var dårligt kommet ind i entréen førend de begyndte at kysse heftigt mens de næsten flåede tøjet af hinanden. De var nøgne da de nåede soveværelset. Sille tog udforskede på Gittes bryster, hun suttede på de stive brystvorter og lod sine hænder glide videre ned over hendes røv. Hun begyndte at masserer de bløde balder med den ene hånd mens den anden lidt usikkert søgte efter hendes kusse.

Gitte hviskede liderligt i hendes øre at hun var glad for at være hendes første omgang lesbisk sex og hun åbnede en skuffe som kun var fyldt med alle mulige former for sexlegetøj. De valgte hver en dildo som de gerne ville tages med. Sille fik bind for øjnene og blev nu bedt om at ligge sig på alle fire. Hele hendes krop fyldtes med spænding og det gav et lille sæt i hende, da Gittes tunge langsomt begyndte at kæle for hendes stive og våde klitoris. Hun suttede og slikke som var det de bedste safter hun nogensinde havde smagt og vidste præcis hvor det rette tryk skulle ligges. Nu trængte hun nu en finger op i hendes varme våde kusse og viste præcis hvilken knap hun skulle trykke på, for at få hende til at skrige af bare fornøjelse.

Gitte begyndte nu at lege med hendes våde kusse med den ene hånd, mens den anden samlede dildoen op og førte den langsomt op så hun kunne mærke hvordan den ret så store dildo hun havde valgt fyldte hende ud. Hun stønnede højt og hele hendes krop sitrede af bare velvære. Sille blev kneppede af en dildo som ingen mand nogensinde havde formået at tage hende. Da Gitte først begyndte at slikke på hendes klitoris samtidig med hun førte dildoen ud og ind i det helt perfekte tempo, kunne orgasmen ikke længere holdes tilbage. Hun kom som et fyrværkeri der fortsatte i fem minutter. De delte en rom og cola og en smøg, inden det var Silles tur til at vise hvad hun havde lært af sit første møde med lesbisk sex.

porno med danske piger