Første gang vi havde sex i en biograf

SPAR MANGE PENGE

Jeg havde lyst til at gå i biografen – jeg var egentlig ligeglad med, hvilken film de viste – bare de havde nogen bløde lænestole, smiler.

Nå, vi fandt en biograf med røde plysstole….lækkert. Vi købte billet til bagerste række, og fandt hurtigt vores pladser….da mørket omsluttede os, begyndte vi først at kysse…din tunge gik på opdagelse rundt på min hals, i mit ene øre…uhh det gyser lidt i mig, men på den fede måde.

Jeg kan mærke, at jeg efterhånden er godt våd i kussen, og visker i dit øre, at jeg vil kneppes – her og nu…

Jeg åbner dine bukser, og tar’ din stive pik i hånden…jeg klemmer dine nosser let…du gisper.

Jeg stikker en finger op i min meget våde kusse….og du får lov til at slikke den ren. Du er ligeså tændt som jeg…jeg sætter mig overskrævs på dig, med ryggen til dig – jeg har ingen trusser på – og hjælper kun lidt til med en hånd, så du kan glide ind i dybet.

SEX I DAG?

Vi sidder først bare helt stille, og nyder bare det at være én….jeg begynder langsomt at vrikke lidt frem og tilbage med røven, det er lækkert, når jeg får lov til at bestemme farten…jeg kan godt li’ at drille dig…min kusse klemmer om din pik, den er dejlig stiv og stor.

Du gisper og vil have mig til at vende mig om, så jeg vender fronten mod dig.
Så kan du jo også nulre mine brystvorter lidt, ik’, så jeg er ikke sen til at vende mig…

Jeg rider dig, først langsomt, men vi er begge så tændte…..så vi kan ikke holde os tilbage, vi må begge bare have lov til at komme…så tempoet bliver heftigere og heftigere.

Du glider ud og ind af min kusse, det er så frækt…vi lægger overhovedet ikke mærke til, at der er andre i biografen…vi ser kun hinanden. Og mærker ikke mindst..

Jeg kan mærke din piks dunken, og du er lige ved at komme…jeg stopper lidt for at trække tiden lidt – igen fordi jeg elsker at drille….du stikker en finger op i min kusse og finder mit g-punkt.

Det er simpelthen for meget, jeg kan ikke holde min orgasme tilbage….og giver også dig
‘lov’ til at komme…..kom så sprøjt, ja sprøjt….jaaaa åhhh, din pik dunker som om den er ved at sprænge…..det er så frækt.

Pars erfaring med sex i biografen + Top 5 Tips.

NB! Filmen hed ‘Muriels bryllup’ men det er også det eneste jeg husker om den film.

porno med danske piger