Fantasere om sex med min storebror! (sexnovelle)

SPAR MANGE PENGE

Jeg har en livlig fantasi. Det har jeg vist alle dage haft og selvom jeg ved, at mine fantasier ikke behøver at blive udlevet, er der stadig nogle af dem, der kan vække mig midt om natten, badet ind i mine egne safter.

Nogle af dem er blevet udlevet. Og det er tys tys. Jeg fortæller aldrig nogen om noget. Jeg fortæller ikke om ekspedienten der fyldte min gane med hans sperm, da jeg skulle købe en T-shirt til min kæreste. Jeg fortæller ikke om ride læreren der gav mig ene undervisning i sadelrummet eller om min nabo der nød synet mens jeg onanerede på terrassen.

I dag fortæller jeg dog om min storebror. Min mørkhårede iltre storebror, der altid har passet på mig lige så vel som han har givet mig skideballer. Han er 18 år ældre end mig og ser virkelig godt ud af en mand i 50’erne. Hans underarme er markerede og hans brystkasse bred og dækket af mørke bløde hår, som jeg har nulret mine fingre igennem siden jeg var en lille uskyldig pige.

Han bor med sin lille familie i forstaden og holder jævnligt fantastiske fester om sommeren, hvor der bliver danset igennem til den lyse morgen. I forhaven står der et badebassin, som han sætter op hvert år i Maj måned, som han passer og plejer med at regulere ph værdien og rense det og holde det pinligt rent. Alt hjemme hos ham er rent og nydeligt og jeg har ofte tænkt på hvor de mon gør af deres rod, men har ikke spurgt da jeg ikke vil have et af hans sædvanlige belærende svar.

En nat i August hvor vi havde festet og tøjet var gennemblødt af sved efter utallige omgange på dansegulvet, råbte han: ”Så er det tid til en tur i swimmingpoolen!” Vi var vist 4 festaber tilbage og jeg havde som sædvanligt glemt mit badetøj. De andre skiftede om og tumlede sig i vandet. Jeg stod ved kanten og grinede med og heppede på de friske fulde fyre, der teede sig som teenagere.

”Ej kom nu Bette søs, hop i!” Opfordrede min bror mig og jeg måtte erkende at min glemsomhed atter havde haft et overtag, siden badetøjet stod der hjemme i gangen. Jeg forhørte de 4 fyre i poolen om de kunne affinde sig med at jeg hoppede i vandet nøgen, hvortil deres grin og armbevægelser afgjorde den sag. Jeg lagde nederdelen og blusen på solsengen lidt væk og bad dem lukke øjnene mens jeg kravlede over kanten.

Fuck, hvor var det godt at komme ned i vandet med min overophedede dansevarme sommerkrop! Jeg dykkede ned under overfladen og nød at vandet gled ned gennem mit tykke hår og kølede hårbunden. Jeg holdte mig for næsen og sad på bunden lidt. Drengene væltede rundt og skubbede til hinanden i sjov.
Mine lunger krævede at jeg kom op og trak vejret så jeg rejse mig med et afsæt på bunden. Dernæst bemærkede jeg, at vandstanden var lidt lavere end antaget og min krop derfor mere blottet end planlagt. Mit hår hang vådt og tungt ned af ryggen og mine bryster strittede lige ud, som jeg svajede min krop i dens kontakt med luften.

Der blev stille et øjeblik. Jeg kiggede rundt. Min brors kammerat brød den pinlige tavshed og råbte: ”Det er snyd at hun må være nøgen!” Og viftede et øjeblik efter med sine badeshorts i lassolignenede rotationer om hovedet. Da han slap dem fløj de lige op og landede på køkkenvinduet og vi var færdige af grin. ”Lad mig prøve!” Råbte min kæreste der også havde taget shortsene af og kastede dem mod ruden. De endte i hækken og min brors forsøg var ikke meget bedre.

SEX I DAG?

Jeg dykkede under igen mens jeg holdte fast i bassinets kant over mit hoved.
Tankerne fløj med rekordfart igennem mig og jeg havde ingen begreb om, hvor grænserne var lige nu. Først sprang min brors kammerat op af poolen fordi han frøs. Derefter min kæreste der, bad om lov til at tage et varmt bad indenfor.

Så var der kun mig og min bror tilbage. Han svømmede mod mig og løftede mig op mens han grinede. Jeg sagde til mig selv, at der jo kun var et stykke stof fra badetøjet, der var til forskel fra, når han normalt løftede mig op. Han slap mig og jeg væltede mig krigerisk mod ham, og forsøgte at løfte ham. Han stod fast som en klippe og jeg greb fat om hans ben mens jeg råbte at han snart ville få kamp til stregen.

Mit ansigt strejfede hans pik mens jeg forsøgte at løfte ham. Jeg lod som ingenting, men min krop reagerede med det samme. Shit. Bare han ikke fornemmede det! Jeg svømmede baglæns lidt væk mod kanten og trak vejret dybt.

”Er du i dårlig kondi lillesøster?”
Hans åndedræt var også blevet tungt. Ansigtets strejf var ikke gået ubemærket forbi. Det her var så forkert!
”Det er fedt at danse med dig. Det er altid sjovt… det har vi altid været gode til.” Jeg kiggede på hans overkrop der så, så stærk ud. Jeg havde lyst til at han løftede mig igen. Jeg svømmede tættere på ham og kiggede op på ham mens hans fingre bevægede sig glidende gennem vandet med en sådan ro, at jeg mærkede skammen brede sig i mig. Det var vist kun mig der mærkede den seksuelle puls. Jeg kiggede ned og pustede til vandet. Han smilede ”Jeg husker da du var så lille at du stod på mine fødder når vi dansede.”
”Eller når du løftede mig op og lærte mig at slowdance. Jeg er vist ikke så lille mere…” nærmest hviskede jeg.

Mine ører blev med et, meget obs på hvor de andre var. Der var livlig snak inde fra pavillonen og jeg kunne høre, at min kæreste var kommet ud af badet, for nu at skåle i Irish Coffee med min brors ven.

”Jeg ser lige hvor længe jeg kan holde vejret. Du kan jo se om du kan gøre det bedre” sagde jeg kækt.
Lige nu skulle jeg bare ud af den her stemning. Jeg havde ikke en anelse om hvordan jeg skulle agere og alt føltes lovligt lige der, skjult af vand og mørke.
Et øjeblik efter dykkede han også. Vandoverfladen blev hurtigt helt stille og det føltes som om vi var usynlige for verden ovenover.

Han satte sig foran mig på bunden i skrædderstilling lige som mig. Vi kiggede på hinanden i mørket under vandet. Han rykkede tættere på og tog mine ben rundt om hans krop. Han havde en stenhård erektion og min fisse reagerede instinktivt dyrisk, da den blev presset mod skaftet. Vi havde begge lyst til at han skulle ind i mig. Fylde mig. Give mig alt hans væske i en flod af tabuiseret ekstrem nydelse.

Jeg bevægede mig lidt… og kun lidt. Op og ned hvor jeg gned mig mod hans pik. Jeg havde aldrig set den hård. Ikke før nu. Min klitoris nød at blive presset mod ham. Jeg var så stille som en kat på jagt, eller en mus der ved at den er bytte. Jeg ville ikke have at vandoverfladen skulle afsløre mine beskidte gerninger. Hans pik vippede som respons.

Jeg var tom for luft nu og prøvede at bryde kanten mellem den ene og anden verden i al stilhed. Han gjorde det samme og vores åndedrag lød øredøvende i den stille nat. Jeg holdte min finger op for hans mund og hans øjne mødte mine med den bedrevidenhed, som jeg altid prøver at undgå hos ham.

Han vendte sig om som om ingenting var hændt gik hen mod kanten og op af stigen, slog håndklædet om sig og fandt hans badebukser, der med nøjagtighed blev hængt til tørre over en havestol.
Jeg var alene tilbage i poolen. Våd og stakåndet. Forvirret og forfærdeligt liderlig.

Den nat så jeg min bror for mit blik da jeg elskede med min kæreste og jeg tror også min bror tænkte på mig, da han slukkede lyset i sit soveværelse og trængte op i sin kone. Jeg håber lidt på, at han kommer til at stønne mit navn i søvne nu og da, når han drømmer om at fylde mig med sin hårde strittende pik i et køligt badebassin.

porno med danske piger