I seng med kammerats kone eller kæreste!

I seng med kammerats kone eller kæreste!

SPAR MANGE PENGE

Sex med min vens kæreste / kone!!!

Det er ikke kun i de våde drømme og frække fantasier at fyre knalder med deres bedste venners partner, det sker også i virkligheden og oftere end de fleste vil tro.

Det er ikke unormalt, at man bevidst eller ubevidst overvejer, om de personer man møder er en, man kunne forestille sig at have sex med eller blive kærester med. Når det kommer til ens venners partner har de fleste en naturlig stopknap, da det er et stort no-go! Men alligevel sker det igen og igen, når alkoholen kommer ind eller liderligheden overtaget fornuften.

Vi fantaserer om vores venners kærester og koner.

  • Jeg havde hørt min kammerat prale med, at hans kæreste var den bedste pik-sutter og hun elskede analsex. Når jeg ser hende forestiller jeg mig hvordan det ville være at få suttet min pik af hendes store læber og tage hende hårdt i røven..!

  • Min bedste vens kone går tit rundt i stramt tøj, der ikke skjuler hendes frække former, de store bryster og altid stive brystvorter. Jeg spiller ofte pik med hende i tankerne, og skulle chancen for at kneppe hende en dag opstå, så tager jeg den 100 procent!

  • Mødte min gode kammerats kæreste fuld i byen, efter flere timers snak og dans endte vi med at kneppe i en nærliggende park, hvorefter hun tog en taxa hjem til kæresten (min ven). Vi har efterfølgende set hinanden alle 3 uden der er blevet sagt noget om episoden.

SEX I DAG?

Ifølge en ny undersøgelse har 45 procent på et tidspunkt fantaseret om deres venners kærester.

En del af fantasierne handler om trekanter, hvor både kæresten og vennen er med – men der er også mange drømme, hvor det kun er vennernes koner eller kærester der medvirker.

Har bollet med min bedstevens kæreste eller kone.

Læs danskerne historier hvor de fortæller om deres forbudte handlinger med vildt begær og impulsiv sex med deres kammerateres kvinder. Læs historierne med venner og kammerater man ikke ønsker er i sin bekendtskabskreds.

porno med danske piger