Ferie Mareridtet del.3

SPAR MANGE PENGE

Jeg fik fremstammet ” tag hvad i vil , men gør os ikke noget” en stemme grinede lavmælt. Jeg kunne høre min kone tigge om at lade hende være, så blev jeg brutalt hevet op…

En Grusom overraskelse: Endelig vendte vi tilbage til Danmark, og satte vores fødder på dansk jord, det som skulle have været vores afslapning og terapi ferie for at Tanjas chance for at blive gravid med mit barn blev fuldendt, ende i et sandt mareridt for os begge, 12 dage i et helvede af alverdens ydmygelser og eksperimenteren. Vi besluttede at det ikke skulle anmeldes til politiet, de ville sikkert ikke tro på os fremmede, og i øvrigt var der ingen beviser nu, så det ville blive deres ord imod vores.

jeg havde siddet hjælpeløs fastbundet og havde været vidne til hvordan Daewood, kunne hypnotisere og fremlokke de mest mørke sider af min kone, som jeg aldrig havde troet hun havde i sig, Tanja blev misbrugt og behandlet som om hun var deres slave og ejendom, først blidt og eksperimenterende, senere da Daewood havde knækket Tanja og fundet ud af hendes inderste behov blev det gradvist hårdere og mere krævende, hun blev presset til det yderste af hvad hendes krop kunne klare, det rystede mig meget, at se hvordan Tanja som indtil dette mareridt begyndte, blot var en uskyldig husmor som genert kun var til lidt alm. Sex.

Hård eller analsex var ganske udelukket for slet ikke og snakke om at blive bundet fast. Nu nød hun denne behandling hendes krop blev udsat for og gjorde som han befalede, ganske frivilligt uden nogen form for protester selv om jeg blot var få meter fra hende.

Jeg var misundelig over at det ikke blev mig som havde knækket Tanjas kode og høstet frugten af de skjulte sider af hende , og leget og udforsket den spinkle dejlige krop som de andre nu havde gjort i stedet for.

Nøglen blev sat i døren vi gik ind i vores tomme lejlighed, ” jeg går i bad” sagde hun og gik op af trappen. Lidt efter listede jeg op ovenpå og lod døren glide stille op, dette syn af at Tanja stod nøgen og glatbarberet i brusekabinen og lod sine hænder glide over de ømme faste bryster og derefter imellem det glatte hævede skød, fik min pik til at rejse sig, jeg ville vente til om aftenen så var der måske held. Endelig blev det tid vi gik i seng, Tanja havde taget en pille for bedre at kunne falde i søvn efter denne ydmygende oplevelse, de havde udsat hendes krop for, og samtidig ville hun ikke vise hvor flov hun havde været over hendes tydelige vilde opførsel. forsigtigt lod jeg mine hænder glide blidt og kærtegnende over brysterne, som hurtig blev stive under dynen, så vågnede hun op ”nej ikke i dag, jeg har ikke lyst lige nu efter dette mareridt, det må du da nok kunne forstå ” derefter vendte hun sig væk fra mig, jeg mærkede hendes faste baller imod min krop. sent ud på natten tog jeg chancen, hendes vejrtrækning var tung, så hun sov sikkert nu, forsigtigt lod jeg dynen glide ned på gulvet, Tanja lå på ryggen, hendes nøgne krop, så dejlig ud i måneskinnet med det nøgne venusbjerg som var blottet og rakte sig imod loftet. min finger aede forsigtigt brystvorten der straks rejste sig stift, jeg lå og kiggede på hvordan hendes strittende bryster langsomt hævede og sænkede sig i takt med at hun trak vejret, nu var det bare med at komme uhørt ned i ben enden af sengen uden at hun vågnede, det lykkedes mig, nu var det bare at spredte hendes ben ud til siderne, synet af den glatte skede som langsomt åbnede sig for mig i takt med at benene blev spredt fik min pik til at stritte, imens jeg hurtigt tænkte over hvor meget den spinkle krop havde måttet gennemgå, min tunge nærmede sig de hævede skamlæber som stadig strittede helt ud til begge sider efter al deres sex og blottede indgangen som nu lå åben for mig, hun smagte dejlig salt, efter et stykke tid kunne jeg se hvordan klitorissen havde rejst sig igen og strittede blodfyldt imellem skamlæberne, som så mange gange før, i den sidste tid. forsigtigt lod jeg min stive pik glide indenfor i varmen, den ramte bunden så lod jeg den glide frem og tilbage, hun var ikke så stram som før, men det var lang tid siden jeg sidst mærkede denne dejlige varme, fra denne dejlige pigekrop. Åh nej ikke allerede pikken voksede og sprøjtede op i hende. Jeg faldt tilbage i sengen igen, skuffet over at jeg allerede var kommet. Tanja havde intet opdaget. Den næste dag forløb som om intet var sket, dog med den undtagelse at hun virkede mere kølig over for mig, det fik mine tanker hen på om hun havde mistanke til min lille leg med hende aftenen før.

Om Aftenen da jeg kom i seng noget senere end Tanja grundet arbejde var hun allerede faldet i søvn, jeg sagde godnat, der kom intet svar hun sov allerede tungt, jeg løftede forsigtigt dynen af, skuffet så jeg at hun havde iført sig sit nattøj, nu var gode råd dyre, tankerne for igennem mit hoved om hvordan de på skift tvang hende til at deltage i deres lyster og sluttede deres akt af med at komme ud over hendes ømme krop eller oppe i de dertil indrettede kvindelige huller.

SEX I DAG?

Nænsomt lod jeg mine svedige hænder gribe fat om elastikken i natbukserne og trak dem langsomt af, i takt med af de gled ned over hofterne, dukkede hendes glatte venusbjerg til syne, jeg lod mine fingre glide hen over det, nu forstod jeg hvorfor hun efter vores hjemkomst var så længe inde i badet, Tanja var begyndt at barbere sig forneden, sikkert en af de ting de havde tvunget hende til imens vi blev holdt fanget tænkte jeg misundeligt over at jeg aldrig kunnet overtale hende til at lade sig glatbarbere sig i den tid vi havde været sammen. Jeg tog fat om hendes slappe krop og vendte hende om på maven, og lod benene være lettere spredt, de faste baller strittede op i luften, synet af at se de glatte skamlæber langsomt sprede sig og blotte den nøgne indgang til det allerhelligste, fik min pik til at rejse sig, forsigtigt lod jeg mine hænder sprede hendes baller fra hinanden, jeg fik øje på hendes endetarmsåbning, den som før var lille og lyserød fordi hun aldrig ville ha analsex, havde skifte farve og fremstod nu lettere lysebrun og med en rynket roset, i de 12 dage vi blev holdt fanget havde den vist været udsat for meget af disse mænd, jeg spyttede på min finger og pressede den imod åbningen som hurtigt omsluttede fingeren og lod den glide indenfor, hun var slet ikke stram, fingeren blev trukket ud og erstattet af min nu stive og dunkende pik der glinsede af safter, jeg satte den imod hullet og så hvordan den langsomt forsvandt indenfor uden modstand, det var første gang jeg prøvede analsex med Tanja og så endda uden hendes viden for ellers havde hun sagt nej. Farten blev sat op forventningen om et stramt hul var forgæves, der havde allerede været en masse derinde imod hendes vilje, eller indtil Daewood havde manipuleret så meget med hendes hjerne at hun frivilligt lod dem gøre alle disse perverse ting ved hendes krop imens hun blot skreg på mere sex. Det rykkede i min pik jeg bankede den helt i bund og mærkede hvordan spermen sprøjtede op i hendes tarm, et stykke tid lod jeg den blive deroppe imens den langsom skrumpede ind for til sidst at falde ud af åbningen, resterne af min sæd gled med ud og ned imellem ballerne og igennem de udfoldede skamlæber for til sidst at havne på lagnet, jeg satte mig på hug op betragtede hende og endetarms åbninger der nu lå åben imellem ballerne efter min pik indtrængen, lidt efter besluttede jeg at det var på tide at vende hende om på ryggen og atter få natbukserne på så hun intet opdagede den efterfølgende dag..

Jeg vågnede med et sæt hun råbte op ” hva fanden har du taget mig analt” jeg rømmede mig øhh ” du kan godt stoppe” hun var vist øm og en plet på lagnet afslørede mig. Hun sprang op og for forbi mig og ud i badeværelset tydelig vred over hændelsen. Noget efter kom hun atter tilbage ” Hvor kunne du gøre det imod mig, har jeg ikke lidt nok oven på deres behandling” Vi talte ikke sammen den næste stykke tid, hun var vist meget sur og begyndte at tilbringe mere tid bag skærmen på sin bærbar, mon hun havde gang i noget ??

Så en sen aften efter atter en hård dag på job, jeg satte nøglen i hoveddøren for at lukke mig ind, døren smækkede bag mig, der var mørkt, pludselig tog et par stærke hænder fat og hold mine hænder hårdt bag ryggen, så sagde det klik et par håndjern holdt nu mine arme fast bag min ryg, så blev jeg voldsomt skubbet omkring på gulvet, en hætte blev trukket ned over mit hoved. Jeg fik fremstammet ” tag hvad i vil , men gør os ikke noget” en stemme grinede lavmælt.

Jeg kunne høre min kone tigge om at lade hende være, så blev jeg brutalt hevet op fra og smidt ned i en stol. Hætten blev taget af. Så gik det op for mig at Daewood sad på vores spisebord med benene ud over bordet og grinede imod mig. ”Jeg har skrevet en del med din søde lille kone, i har vist haft et lille skænderi hva? ” han rejste sig og kom over imod mig ” du har vist kopieret mig, har du taget din kone analt” idet samme fik jeg en knytnæve i ansigtet. ”fremover er det kun os der knepper din kone, er det forstået ” jeg fik et slag mere, en smag af blod kom i min mund, jeg nikkede.

Han kaldte på Tanja som kom ind i stuen, ”kom herover” forsigtigt gik hun over og stillede sig imellem hans ben, Daewood tog fat om hendes krop og trak hende ind imod sig, deres læber mødtes og han kyssede hende nu vildt og inderligt, jeg kunne se at Tanja gengældte disse kys, imens fik de store hænder fat i skjorten og tog fat, der lød et højt ritch da han rev den i stykker og smed den på gulvet, Tanja stod nu med bar overkrop hendes faste bryster pegede imod ham, langsomt lod han sin mund omslutte brystvorten og begyndte skiftes vis at suge og slikke på brysterne, imens kunne jeg høre hun sukkede, så begyndte han at knappe hendes bukser op, pludselig løftede han den spinkle krop, og lagde hende på bordet, bukserne blev nu langsomt trukket ned om benene, de hvide trusser blottede sig, hun gispede da han hårdt rev dem af hende og afslørede den glatbarberede fisse som nu lå åben for ham, tungen fandt vej imellem de hævede skamlæber og slikkede intens frem og tilbage, den store finger fandt frem til indgangen og forsvandt indenfor, samtidig med at Tanja gispede. Et godt stykke tid blev hun voldsomt fingerkneppet og slikket, pludseligt klemte hun sine ben sammen om hans hoved, jeg kunne se hendes ansigt skifte farve, hun pressede og prustede, en orgasme skyllede ind over kroppen som rystede vildt på spisebordet ” vær sød og stop nu” stønnede hun svagt. Men Daewood fortsatte sin tortur, hun skreg igen denne gang så man tydeligt hendes krop krampagtigt vride sig og dirre, idet samme trak Daewood sin finger ud af Tanjas skede, en lille stråle sprøjtede ud og ramte ham i ansigtet. Så rejste han sig og tog sit tøj af imens hun lå slapt og nøgen på bordet, jeg kunne tydelig se hvordan hun havde åbnet sig og var klar til denne store pik som snart ville presse sig indenfor i varmen, lidt efter kørte han vildt ind og ud under hendes stønnen, det gjorde mig dårlig til mode at se på hvordan hun tilsyneladende havde givet ham vores adresse og sikkert også vidste at de snart kom for at ydmyge hende i vores hjem. Idet samme trak han sin enorme pik ud og vendte hende om på maven med benene på gulvet, hårdt pressede han sin pik op i hende bagfra, hendes krop blev hårdt presset imod bordpladen som fik bordet til at gynge hver gang han stødte hårdt op i hende imens skrigene fyldte rummet. Endelig satte han farten op og lidt efter faldt han ind over hendes ryg imens han nappede i hendes øre, jeg kunne se han sprøjtede op i Tanjas skede imens han slapt lå over ryggen, så gled den slappe pik ud efterfulgt af sperm iblandet hendes skedesafter.

Han rejste sig og kaldte på de andre ”så er hun jeres, gå bare til den hun vil det hele” 4 af dem kom over og løftede hende op og bar Tanja ovenpå, jeg kunne høre dem gå ind i vores soveværelse og smide hende på sengen, Daewood grinede og forsvandt så også ovenpå med ordne ” nu kan du fantasere over hvad der skal ske med din søde lille kone, hun har jo 3 villige huller” natten var lang jeg kunne høre vores seng knirke voldsomt, var hun mon bundet fast til sengen. Flere gange brød hendes kramagtige skrig stilheden hver gang hendes krop gennemrystedes af en voldsom orgasme.

Der var nu gået flere dage imens det var lyst blev Tanja taget på alle mulige måder og alle steder i stuen foran mig imens jeg hjælpeløs blot kunne se på hvordan hendes krop gang på gang gennemrystedes af vilde orgasmer om natten kunne jeg blot høre på og gætte mig til hvad de gjorde ovenpå.

Tanken slog mig om de havde tryllebundet Tanja til al den sex, de havde påført hende, selv om hun altid i starten strittede imod og sagde nej, endte det altid med at Daewoods overtagelses evne og manipulation af hendes sarte sind, gjorde at de fik deres vilje gennemtrumfet og hun måtte lade sin krop underkaste sig de stadig flere eksperimenter som Daewood udsatte hendes krop for. sæt nu at de mange orgasmer kroppen blev tvunget til, tændte hendes indre dyriske lyster, og derfor ønskede mere af denne nye sexform hvor hun aldrig vidste hvad de næste gang ville gøre ved hende..

Selv om jeg ikke ville indrømme det måtte jeg nok bare indse at min Tanja ønskede at være deres lille villige sexslave som de kunne gøre alt med, og jeg fremover nok måtte se i øjnene at Tanja ikke ville lade mig berøre hendes krop, som hun nu lod bruge af andre mænd der fik hende til at komme vildt..

Så en dag efter ca 14 dage kom de alle ned sammen med Tanja hun havde en kuffert med, Daewood kom over til mig ” du har vel ikke noget imod at vi låner din kone et stykke tid , så vi ikke keder os derhjemme” der blev givet tegn til Tanja, hun var iført en meget kort kjole idet han sagde at hun skulle stille sig på alle 4 med røven op imod mig, idet samme kunne jeg se at hun ingen trusser havde på , atter var endetarmen vildt hævet ligesom hendes skamlæber som nærmest var mørkerøde efter 14 dage intens sex.

Daewood hev en stor buttplug frem fra sin lomme han satte den imod endetarmen som uden problem lod den glide helt ibund imens Tanja gav et lettere suk. Han grinede ” din lille kone kommer til at have den oppe i sig fremover, dog med undtagelse når vores pikke er derinde i stedet, hun skulle jo nødig savne noget stort vel” hun fik et klask bag i og rejste sig hurtigt op, derefter kunne jeg se dem forlade stuen og døren lukkede bag dem og lod mig sidde alene tilbage bundet til stolen i stuen.

porno med danske piger