Kvinder og mænd der er afhængig af utroskab (Afsløring)

Kvinder og mænd der er afhængig af utroskab (Afsløring)

Utroskab er for nogle en hobby.

Kvinder og mænd er utro for sjov og for spændings skyld.

Næsten hver anden dansker har været en fast partner utro på et tidspunkt i livet.

Utroskab er ikke, hvad det har været. Ligesom sex før ægteskab og plastikkirurgi er blevet forholdsvist almindeligt, så er utroskab også normaliseret i en grad, så det i dag er udgangspunktet for næsten 50 procent af den danske befolkning.

Måske skulle jeg se, om græsset alligevel er grønnere på den anden side!

Afhængig af at være utro.

Utroskab foregår også i parforhold, som ser ud til at være sunde og velfungerende. Hvorfor er nogle utro, når man ikke kan pege på, at der er noget galt med parforholdet? Er det på grund af dyriske drifter, der bare er helt ustyrlige? Er det rastløshed, kedsomhed? eller jagten på noget nyt, spændende og sjovt..?

Læs om danskernes hemmelige affære bag deres partner ryg:

SEX I DAG?

En pige indrømmer hun har været alle sine kærester utro!

Anne på 26, er offentligt ansat og bor i en storby i Danmark, hun har været samtlige af sine kærester utro flere gange.

Jeg tror måske, jeg har en fobi overfor forpligtelse. Jeg har haft fire seriøse forhold. Kæreste nummer to og tre var gode mennesker. Jeg mødte nummer to, da jeg studerede. Det var mit andet år på universitetet. Før ham bollede jeg med hvem jeg ville, når jeg ville. Jeg prøvede det hele af, havde engangsknald og eksperimenterede. Men så mødte jeg ham og faldt pladask. Det skræmte mig virkelig. Jeg kunne mærke, at jeg var ved at blive forelsket i ham, så jeg begyndte at se problemer, der egentlig ikke var der. Jeg fokuserede på det, jeg så som manglende kommunikation imellem os. Hvis ikke han svarede på sms’er omgående eller fortalte mig om det, når han gik ud med vennerne, så brugte jeg det som en undskyldning for at være ham utro – Det er sket mange, mange gange.

Jeg er ikke typen, der boller udenom med mænd, min partner kender – det er svinsk. Forestil dig, at han inviterer sine venner over til middag, og så har man bollet med et par af dem. Det er virkelig klam stil. Jeg har visse regler, jeg overholder. Ingen slægtninge, venner eller kolleger til min kæreste.

Jeg skammer mig over at indrømme, at jeg boller udenom – og at jeg gør det så ofte, som jeg gør. Nogle vil nok kalde mig en kælling eller luder, men hvis jeg nogensinde bliver gift, så holder jeg op. Jeg er et meget seksuelt menneske, men jeg tror, ægteskabet kan tæmmer det på en måde.

Afhængig af andre mænd

Rikke er 37 år og skolelærer, hun har været sammen med sin mand i mange år. De har sammen 2 børn, hun elsker sit liv – sine børn, sin mand og at have sex med fremmed mænd bag sin mands ryg.

I starten af vores forhold var jeg sammen med andre seksuelt. Siden har det så udviklet sig til længere flirter, hvor vi har mødtes i det skjulte, siger Gitte. Hun føler et behov, som næsten er en afhængighed, til at have andre mænd ved siden af forholdet.

Kærligheden til sin mand giver Gitte endnu dårligere samvittighed over sit dobbeltliv. – Efter en hel dag på arbejde, hvor jeg har skrevet sms’er med en anden mand om, hvor fedt det kunne være at være elskere, gør det rigtig ondt at komme hjem til familien. Jeg har bare dårlig samvittighed hele tiden.

Når utroskab bliver som narko! Det er som om jeg er afhængig af at have affærer. De fylder hele mit system og de følelsesmæssige rucheture mellem liderligheden og frustrationen er dybt opslidende og samtidig så livgivende.

porno med danske piger