Festival med nøgne kvinder der danser (Nudes-A-Poppin’)

Festival med nøgne kvinder der danser (Nudes-A-Poppin’)

SPAR MANGE PENGE

Nøgen festivalen der mangler i Danmark

Nudes-A-Poppin’ er en årlig fest i USA for nøgne kvinder og mænd, der konkurrerer i erotisk dans . Det er den bedst kendte nøgenbegivenhed i Indiana og er blevet afholdt årligt siden 1975.

Stedet hvor alle typer mødes uden tøj på og dansker frækt. Man ser helt almindelige kvinder med fyldige former og store bryster der svinger og gynger, til de mere slanke med små patter og en lille pariserrøv.

Både amatører og kendte ses på festivalen

Groups At Nudes A Poppin | Free Download Nude Photo Gallery

Begivenheden Nudes-A-Poppin’ er en amatørkonkurrencen i våd T-shirt , den mest sexede poledance – konkurrence, nøgen olie-wrestling og en “Miss Nude”-konkurrence bedømt af publikum afholdes også.

SEX I DAG?

Flere kendte stjerner har gennem årene besøgt Ponderosa Sun Club, bla. Tracy Bingham, Guns n Roses, Andy Dick, Kid Rock, Ron Jeremy, Trichelle Canitella, Vanilla Ice og Tony Batman er bare nogle af dem som har nydt nøgenheden.

Forskellige trofæer uddeles til de nøgen deltagere, med titler som “Miss Nude Galaxy”, “Miss Nude Go-Go”, “Miss Nude Up & Comer”, “Miss Nude Rising Star”, “Miss Nude Showstopper”, “Miss Nude North American” og “Nude Couples Dance Contest”.

Se også hvad der sker af uartige ting på de danske festivaller

Nøgen festival de sidste 47 år

Miss Nude Galaxy 1976

Se mange flere film optagelser fra nudes-a-poppin Ponderosa Sun Club

porno med danske piger