Fødselsdagsgaven fra min mand – Romantik og Trekantsex

Solen slikkede kælent hendes bare ben, vinden pjuskede hendes hår og fuglenes kvidren fuldendte det idylliske sommerbillede. Hun var i strålende humør i dag; egentlig ikke af nogen speciel grund – det var en forventningens glæde hun følte. Det var hendes fødselsdag.

Der hjemme – hos Jan og hende – var det en fast aftale, at fødselsdags gaver ikke skulle være nyttegaver; det skulle være noget personligt, noget man kunne nyde…

Jan havde spurgt hende hvad hun ønskede sig i år havde hun svaret “ en dejlig, æggende, grænsebrydende oplevelse” – han havde kigget mistroisk på hende og de var begge brudt ud i en skraldene latter.

Det var egentlig ikke selve gaven hun glædede sig til, nej det var det, at se hvad han havde fundet på til hende. Havde Jan mon fundet noget hun egentligt ønskede sig, men som hun aldrig selv ville have skrevet på ønskesedlen?

Aftenen ens program var, at skabe en hyggelig og romantisk stemning; en dejlig middag, levende lys, lidt sexet tøj og så skulle den nok blive go´!

Da hoveddøren smækkede bag hende stod hun helt stille og lyttede; hun kunne høre REM tone ud i lejligheden og da hun gik ind i stuen var den totalt mørkelagt bortset fra de 50 fyrfads- og stearinlys Jan havde tændt. På spisebordet stod en kæmpe buket af fersken farvede roser og hvide liljer; på kortet stod der;

“Tid til skattejagt!!! – Følg de farvede lys og fin den dejligste skat i verden..!!”

Hun smilte glad til sit eget spejlbillede da hun gik forbi spejlet i entreen – det første blå lys stod ved døren til køkkenet …. På køkkenbordet stød en iskold øl; på etiketten stod der “nyd mig i det varme”

Mm.. hun tog øllen og gik spændt ud i entreen igen så videre mod badeværelset. På spejlet stod “ forkæl din krop med et varmt bad – det fortjener den “.

Hun lod det varme vand skylle ned over sin nøgne krop, den sitrede af vellyst. Brystvorterne strittede veltilfredse og hun kunne mærke en varm fornemmelse berede sig i sit skridt – den kolde øl gjorde den kun kraftigere.

Da hun endelig fik løsrevet sig fra det forfriskende bad så hun , at der stod en lille pakke på toiletsædet – hun åbnede den – det var en ny crem af hendes ynglings mærke. “Forkæl..forkæl..” stod der på den medfølgende seddel.

Velplejet og født på ny fulgte hun igen de farvede lys – denne gang til soveværelset. På den store seng lå to pakker ; hun tog den første .. en lille tynd en. Ud af papiret faldt det dejligste sorte blondesæt; bh, g-streng, hofteholdere og strømper……

JO, ham Jan vidste nu godt nok hvad hun kunne li´.

Da tøjet var kommet på beundrede hun sig selv i det store spejl – ubevidst begyndte hun roligt, at kærtegne sin halvnøgne krop. Brystvorterne strittede forventningsfulde mens hun lod sine hænder glide ned mod sit skridt for straks at ændre kurs mod de fuldmodne balder.

Hun vågnede af den lille trance og kastede sig spændt over den næste pakke; indholdet fik det til at gippe i hele hendes krop – en lille stram sort kjole med slids i begge sider: fra ærmegab og hele vejen ned – kjolen var snørret sammen. Hun fik et drømmende blik i øjnene da hun mærkede læderet mod sin bare hud ….

På natbordet stod et kort; Gå på badeværelset og gør dit toilette færdig – jeg kommer snart!!!

På hylden under spejlet stod hendes ynglings parfume og hendes kosmetikpung lå parart. Da hun var færdig med at trylle kiggede hun i spejlet og nikkede tilfreds til sig selv. Hun gik ind i stuen og nu var Jan kommet hjem, hun fik et stort knus og et kys – tillykke med dagen, skat – du ser dejlig ud!

Nu var hun nysgerrig, hvad blev der af skatten – en skattejagt uden skat var jo ikke meget ved….. Kom, sagde han og trak hende ud i entreen – hun forstod ikke – kig i spejlet ….. Der har du verdens dejligste skat!

Middagen var udsøgt; Jan havde virkelig gjort alt for at det skulle blive en hyggelig aften. Jan spurgte om det var i orden, at de ventede lidt med desserten – det passede hende egentligt fint for hun var så glad og opstemt og appetit ikke var det hun havde mest af.

De satte sig over i sofaen og snakkede, men hun kunne ikke rigtig fastholde interessen ved de dagligdags ting Jan fortalte om – i hendes tanker var de allerede i gang med at kæle og forkæle hinanden.

Hun var sikker på, at Jan kunne mærke hendes manglende interesse, men han så bare drillende på hede og fortsatte sin talestrøm.
Midt i en sætning stoppede han, lænede sig over mod hende – hans læber var millimeter fra hendes mund, men de rørte ikke og han gjorde ingen tiltag til, at de skulle. Han lagde sin hånd højt oppe på hendes lår; tæt nok på hendes brændende skød til at hun kunne fornemme varmen fra den. Hånden kørte lidt ned af låret og op igen, men ikke tættere på hendes sitrende mis end før.

Hun var ved, at eksplodere af længsel for at mærke hans kærtegn over hele hendes krop; mærke hans fingere nuller hendes brystvorter, trække i hendes piercinger og langsomt arbejde sig vej ned til det nybarberede mis.

Lige så pludseligt som han havde lænet sig mod hende lige så hurtigt satte han sig over på plads igen. Det skuffede udtryk i hendes ansigt kunne ikke skjules, men idet hun ville beklage sig eller gå til modangreb ringede det på døren……

Hun kiggede uforstående på Jan der kælent bad hende om, at lukke op – det var jo hendes fødselsdag.

Hun rejste sig fra sofaen, rettede på kjolen og frydede sig igen over den dejlig fornemmelse det var at lade læderet gnide sig om hendes krop. Gangarten var sensuel; hofterne svingede fra side til side som var det deres sidste chance for at rotere.

SEX I DAG?

Uden for døren stod der en ung mand, han præsenterede sig som Jan´s ven Klaus – han kiggede anerkendende på hendes kjole og smilede. Han var faktisk ret køn syndets hun – et venligt ansigt, en solbrun krop, dejligt smil, stærke arme, muskuløs…. Ha – hun løftede blikket fra hans brystkasse til han ansigt – hun rødmede. “ jeg faldt vist i staver – det er min fødselsdag og …”

Han kiggede beundrende på hende og undskyldte forstyrrelsen, han kunne vente til en anden dag med, at snakke med Jan – det var ikke vigtigt.

Til hendes egen overraskelse sagde hun ikke farvel, men inviterede istedet Klaus inden for og bød ham på en drink. Jan kiggede undersøgende på hende da hun kom ind, men det generede hende ikke – hun nød at vise sin nye kjole frem.

Hun spurgte Klaus hvad han ville ha´ at drikke – “ En kold øl er altid kærkommen” sagde han og sendte hende et frækt blik.
Hun vuggede ud i køkkenet for at hente den ønskede øl. På vejen der ud tænkte hun på den muskuløse krop og det frække smil – brystvorterne strittede stadig lystigt og den glatte mis var blevet plask våd…

Med et sæt vågnede hun af sin dagdrøm – et par velkendte hænder var på vej hen over hendes maver og op til de fuldmodne bryster; Jan viskede hende i øret, at Klaus vel lige var hendes type, men inden hun nåede, at komme med kommentarer spurgte han hende om hun ville tage isterninger med ind; de ville have et glas whisky?

Isterninger.. hendes tanker fløj igen til helt andre højder. En kold isterning der drillende kørte ned over hendes hede, opstemte krop; mærke den brændende fornemmelse af et varmt kys oven i isterningens frost spor..Hun tog øl og en stor skål isterninger med ind i stuen

De to venner – der ivrigt diskuterede arbejde – vendte sig begge om og beundrede hende da hun kom ind i stuen. Hun mærkede deres blikke tage tøjet af hende og kærtegne kroppen. Med en skødesløs bevægelse rakte hun Klaus den kolde øl, stillede isterningerne foran Jan.

Hun slangede sig ned i lænestolen. Vennerne genoptog deres samtale hvilket den våde mis blev ret misfornøjet med ; så hun lagde langsomt og graciøst sit højreben over det venstre – lige nøjagtig således at klaus ville få frit udsyn helt op til den g-string han ikke ville kunne se var der…
Det gav et lille næsten usynligt gib i Klaus da han opdagede den strategiske placering hun havde indtaget Han lod blikket vandre op til hendes øjne hvor han dvælede lige nok til at hun bemærkede det.

Det var som gav hans blik stød… hun sitrede helt ud i tåspidserne. Smilende lod hun blikket vandre over på Jan mens hun lod sin pegefinger kredse rundt om den venstre brystvorte – hun fik også hans interesse vendt bort fra samtalen.

Hun rejste sig og vuggede over til reolen for at finde den whisky de havde ytret ønske om. Heldigvis stod flasken så lang nede at hun blev ”nød” til at bøje sig forover for at nå den.

Hun behøvede ikke vende sig om for at vide hvad de to venner lavede; hun mærkede igen tøjet forsvinde, kærtegnene og de elektriske stød deres blikke afgav.

Ved bordet skænkede hun deres drinks op – vel vidende at hendes runde bryster pressede på for også at falde ned i glassene.

Tilbage i den strategiske placering i stolen smagte hun på sin egen drink – deres samtale irriterede hende – det var som ville de desperat holde hende udenfor. Men den slags findes der jo råd for, tænkte hun.

Med tommel og pegefinger fiskede hun en lille isterning op af Klaus´ drink og lod den langsomt bevæge sig ned i hendes dybe udskæring. Brystvorterne blev om mulig mere stive, hendes mis brændte hul i g-stringen og hendes øjne begyndte at sejle…

Jan kiggede interesseret på opvisningen og foreslog hurtigt et raskt kortspil så de alle kunne være med. Han havde helt tilfældigt et spil kort liggende på stuebordet .Strippoker blev der selvfølgelig…

”nu er det jo din fødselsdag – er der nogle specielle regler du vil have med?” Spørgsmålet kom helt bag på hende men hun var ikke sen til at svare; ”ingen penge – kun opgaver der skal løses/ydes – vinderen bestemmer”

Spillet begyndte – jan vandt først og startede med at bestemme at Klaus skulle hente friske forsyninger. Hun sad og betragtede dem begge – de var så forskellige og dog følte hun sig utroligt seksuelt tiltrukket af dem begge sammen virkede de som en farlig blanding af uforudsigelighed og undertrykte lyster….

Endelig vandt hun – hun skulle udmåle beten; Klaus skulle smide trøjen. Selv om hans T-shirt ikke over lod meget til fantasien var det en fryd for hende at se det glatte, brune meget maskuline bryst komme frem i stearinlysets skær.

Jan var den næste heldige vinder og hun den uheldige taber..beten; hun skulle pille bukserne af Klaus og derefter kysse hans inderlår.

Hun kravlede over mod ham, kyssede sig vej fra fødderne op til skridtet og videre til bæltet Hun trak langsom bukserne af og synet af Klaus nøgne lem det kom til syne var næsten for meget for hende, men hun skulle jo kun kysse inderlårene.

Hun lod tungen kredse tæt på hans nosser og lod den så glide ned af inderlåret. Pludselig mærkede hun Jans hænder på sine bryster de kærtegnede og drillede; han lå bag hende og støttede sit underliv op mod hendes røv; hun kunne mærke hvor ophidsende han syntes det var.

Spillet var jo gået fløjten så hun improviserede….. tungen gled op efter igen. Der kom saglige støn og gib fra Klaus da hendes tunge startede sin glidende vandring op af den stive pik. Hun lod tungen kredse rundt om hovedet for straks at lade den glide ned af pikken igen . Efter et par gange lod hun det store pik glide hurtigt og pludseligt ned i halsen – hun fornemmede han nød det for meget og lod straks pikken glide ud igen.

Jan havde smidt tøjet og hun mærkede nu hans nøgne krop mod sin bare røv, han havde hevet kjolen op omkring livet på hende og g-stringen trak han nu ud til siden. Jan skilte hendes baller af og lod en blød, våd tunge kredse omkring hendes anus- det sitrede så meget i hende at hun måtte sluge Klaus pik igen for at have et fast holdepunkt. Klaus lod sin højre hånd glide ned og tog fast i hendes lange hår – hun skulle ikke bare forsvinde igen!!

Hun gjorde sig umage for at behandlingen af Klaus´ pik skulle være så drillende, pirrende, behagelig og langtrukken som muligt.
Lange slik, dybe hug langt ned i halsen og små ture ud af munden så hun kunne puste let på den dunkende pik.
Jan var kravlet ned under hende og slikkede hendes mis med en ivrig blød tunge mens han masserede hendes klit.

Klaus tog et fast greb i hendes nakke og trak hende op så han kunne kysse hende. Hans hænder gik ivrigt på opdagelse på hendes krop. Brysterne blev masseret, ryggen pirret, nakken fik en tur med fingerspidserne. Han sluttede af med at vende hende om og presse hende med over sin stive pik.

Hun nåede ikke at reagere før Jan havde stukket sin pik i munden på hende – nu var det hans tur..

Klaus holdt om hendes hofter mens hun blev spiddet af hans stive pik og Jan overtog rollen med at styre hendes hoved. Han havde et fast greb i det lange hår og styrede med hård hånd hvor hendes mund skulle være.

Hun følte sig som i trance brugt / misbrugt af to lækre virile fyre – hvad kunne hun mere ønske sig – hun lod det hele ske…

Jan hev pikken ud af munden på hende og rejste hende op – hun blev skubbet over til sofaen hvor Klaus allerede lå parart til at få suttet pik igen.

Hun nåede kun halvt at komme ned på sofaen før Klaus greb fast i håret og tvang hende mod hans hungrende pik – han ville forkæles..

Med en pik dybt i halsen og røven højt i vejret lå hun ret udsat set fra Jan´s side. Han kvitterede med et par hårde klask på hendes baller – ballerne rødmede hurtigt…

En fødselsdag's trekantHun følte den varmende rare fornemmelse der kommer efter smerte brede sig i hele kroppen… kroppen ville ha mere. Han slog hende igen og pustede som trøst en kølig brise over ballerne. Han lod en hånd glide om til klitten og forsigtigt mærke om hun nød det ..det gjorde hun. Han lagde sig ind over hende med pikken lige uden for revnen
Og begyndte og kærtegne hendes bryster, mave, inderlår med venstre hånde, den højre var i fuld sving med at massere hendes brændende klit.

Mens hun kærtegnede Klaus´pik med tungen masserede hun hans nosser med venstre hånd – hun kunne høre at det var lige hvad han trængte til; de høje veltilfreds støn fyldte rummet..

Han var lige op over og ville holde igen – han forsøgte at skubbe hendes hoved væk, men hun sugede sig fast og pirrede det bedste hun havde lært.

Jan rejste sig op bag hende og lod begge hænder kærtegne hendes baller mens pikken kørte frem og tilbage i revnen. Da orgasmen begyndte at rulle ind over klaus tog Jan et fastere greb i hendes balder og i det samme øjeblik, som Klaus sprøjtede alt sin varme sperm i munden på hende, jog han med alt sin kraft sin hårde pik langt op i hende.

Han kneppede hende hårdt som han vidste hun kunne li´mens han holdt hendes hår så hovedet blev bukket bagover. Klaus kravlede behændigt ind under hende for at slikke hendes klit og pirre Jans nosser med lette kram. Der gik kun få sekunder før de begge skreg deres orgasmer ud i stuen ..

I stearinlysets skær lå de to tilbage og kærtegnede hinandens glinsende kroppe og drak resterne af deres drinks. Hun kiggede med halvlukkede øjne på Jan og spurgte vel vidende svaret ” – du inviterede Klaus, ikke??”

porno med danske piger