Sex på kontoret efter lukketid

SPAR MANGE PENGE

CEOs And Office HOSDet har været en kedelig dag på kontoret for dig. Der var intet at lave, det var varmt og du gik hele tiden med tanker om at blive forkælet af en mand. Tanken har hele tiden kredset omkring en tur på skrivebordet efter de andre var gået, men med gardinerne fra så dem i nabo bygningen kunne kigge ind, så du har opbygget en god appetit på det seksuelle og har også leget lidt med dig selv i smug på kontoret imens kollegerne var der. Jeg har haft det ligesom dig og gået og tænkt på hvad vi alt kunne lave på dit kontor efter lukketid, så jeg beslutter at kigge forbi i håb om at du er alene og liderlig….

Da jeg kommer ind på dit kontor sidder du iført din tynde kjole uden bh, og pga. alle de liderlige tanker du har haft og stadig har er dine vorter tydeligt at se gennem kjolen. Du sidder med fingrene nede imellem dine ben da jeg kommer og kæler lidt for din mis da du nu endelig er alene på kontoret. Da du ser mig fortsætter du og jeg kan se i dit blik at du vil tages her og nu. Jeg går hen til dig, knapper bukserne op og hiver pikken frem….du fortsætter med at lege med din mis, ta’r fat i sjoveren og begynder at sutte. Du er eminent til at sutte og leger med mine boller imens. Du ta’r pikken så langt ind som muligt, leger med bollerne og din tunge leger med pik hovedet….pikken bliver hurtigt stiv og hård og jeg bliver nødt til at gøre noget….

Jeg ta’r fat i dig og løfter dig op på bordet. Jeg lægger dig på ryggen, ta’r armene op og til siden og lænker dem til bordbenene med håndjern så du nu er helt og aldeles overladt til min fantasi. Din kjole ryger af ned over din flotte brune og faste krop, så dine bryster og den lyserøde blonde g-streng er blottet. Jeg læner mig over dig og begynder at massere dine bryster imens jeg slikker vorterne som langsomt bliver stivere og stivere. Hænderne kører langsomt ned over din krop, ned over din flade mave og ned til din trussekant. Jeg hiver trussen til siden så din mis er blottet og lader tungen lege med din klit imens din krop vrider sig en smule og du stønner lavt. Tungen glider rundt om din klit, kilder den hurtigt og glider også ind i din efterhånden våde fisse. Jeg klemmer læberne om dine læber og hiver i dem og flytter nu hovedet igen for at fjerne trusserne helt.

SEX I DAG?

Jeg finder nu isterningerne frem og du stråler af begejstring og forventning. Jeg lader dig slikke på dem, glider dem langsomt ned over dine bryster og dine vorter og kroppen reagerer i små sæt. Jeg lader dem køre lidt rundt ved brysterne inden jeg flytter dem ned over maven og ned til din klit. Det kolde vand løber ned over klitten og ind mellem dine læber og du gisper lidt imens du vrider din krop af ren nydelse….du kan intet gøre og du nyder det.

Jeg spreder nu dine ben lidt mere. Din lækre fisse blottes og jeg begynder at lege med den. Jeg spreder læberne og kan nu se ind i din lyserøde fisse der bare hungrer efter opmærksomhed. Mine fingre leger med din klit imens jeg fører 1 finger ind….du har ventet længe på at få noget op i dig og stønner lavt. Jeg leger videre med klitten og fører nu en finger mere op. Din krop vrider sig og jeg kører nu fingrene ind og ud i langsomme træk, sætter tempoet op og du tigger nu om at få min stive og hårde pik op i din sultne og våde fisse.

Jeg ta’r nu fat i pikken, lægger den mellem dine læber og kører den op og ned imens jeg stadig leger med din klit. Du nyder tydeligt at jeg køer den mellem dine læber men vil gerne have den stukket op i dig, så jeg kører den langsomt ind og du stønner lidt højere. Den glider langsomt ind og ud, men til at starte med kun et lille stykke for at drille lidt….mit hoved kører ind og ud og fissen bliver mere og mere våd. Du vil ha’ mere, så jeg stikker den hele tiden længere og længere ind indtil den er helt i bund. Imens jeg masserer dine bryster og niver forsigtigt i dine vorter kører jeg nu hurtigere og hurtigere helt i bund. Din krop giver efter hver gang jeg rammer i bund og det får dine bryster til at ryste dejligt….hver gang jeg når hårdt i bund giver du et støn fra dig.

Secretaries 3Jeg lægger dine ben op over mine skuldre så jeg rigtigt kan komme i bund og hiver hårdt i dine lår når jeg støder. Jeg sætter indimellem tempoet ned for at trække nydelsen længere, men går hurtigt op i tempo igen, helt i bund, igen og igen. Du stønner højt og vi er nu begge ved at toppe….jeg kan mærke og høre du kommer i en kraftig orgasme, og lige efter du topper og hele kroppen ryster trækker jeg min pik ud og sprøjter ud over dine bryster og din mave.

Imens du stadig nyder orgasmen stikker jeg pikken ind igen og trækker dermed nydelsen lidt længere til begges fornøjelse.

porno med danske piger