Fik en tur i min mors våde kusse!!!

SPAR MANGE PENGE

Det skete på min 15 års fødselsdag. Min far skulle igen ud at sejle den dag, så der havde været en larmende kneppetur natten forinden inde i deres soveværelse og jeg havde måttet nøjes med at fornøje mig med højre hånd. Det havde nu også været meget rart.

Efter vi havde spist aftensmad, satte mor og jeg os over i sofaen for at se en gyserfilm, jeg havde lånt. Den handlede om en mand, der fulgte efter enlige kvinder. Når de var kommet hjem, trængte han ind og bandt dem til sengen. Med en kniv skar han deres tøj i stykker, så de lå bundne og helt nøgne på sengen. Man kunne tydeligt se, hvordan bulen i hans bukser voksede, mens han så på deres nøgne kroppe. Han lagde sig oven på dem og lagde sine hænder om deres hals. Langsomt klemte han til og stønnede højt, når de ikke mere trak vejret. Så skyndte han sig hjem til konen, der blev beordret til at lægge sig ind over ryggen på en lænestol. Han lagde hendes kjole op over ryggen og trak hendes trusser ned. Så åbnede han sine bukser og en stor stiv pik kom til syne. Billederne viste yderligt, hvordan han stak sin stiverik op i hendes kusse og kørte den ind og ud af hullet. Konen stønnede højt, når pikken kom i bund og snart sprøjtede han sin sperm ind i hendes kusse. Da han trak den nu slatne pik ud, løb hans piksperm ned af hendes lår. Filmen endte med, at han blev slået ihjel af en af de piger, han havde forfulgt.
Mor var helt rød i hovedet, mens vi så filmen og da vi så, hvordan han kneppede sin kone, stønnede mor let. Synet af hans stive pik, der gik ind og ud af kussehullet, gav mig en ordentlig stiverik.  Da vi skulle i seng, sagde mor, at hun ikke turde sove alene. Vil du ikke godt sove ved siden af mig på fars plads i aften, spurgte hun.

Det ville jeg gerne og snart havde jeg fået min pyjamas på og lagde mig i sengen. Mor klædte sig langsomt af. Da hun havde fået blusen af og skulle tage bh’en af stod hun med front mod mig. Snart var hendes flotte små spidse bryster blottet for mine øjne. Mor masserede sine bryster, så hendes brystvorter begyndte at vokse. Jeg lod som om jeg ikke så på hende, men mine øjne var klæbet til hendes bryster. Synet fik min pik til at begynde at rejse sig og da hun trak trusserne af, blev min pik jernhård ved synet af hendes helt glatte fisserevne. Så tog mor en kort gennemsigtig natkjole på, der kun lige dækkede hendes kusserevne. Gennem det tynde stof, kunne jeg se hendes stive brystvorter.
Jeg havde svært ved at skjule min stiverik, da mor kravlede i seng. Hun bøjede sig ind over mig, så hendes bryster klemte mod min brystkasse og gav mig et kys på munden og sagde godnat.

Hun faldt hurtigt i søvn. Jeg havde stor lyst til at spille min pik af, men turde ikke gøre det, men heldigvis faldt jeg snart i søvn med en stiv pik i hånden. Jeg vågnede en time senere, fordi månen skinnede mig lige ind i ansigtet. Jeg satte mig op og kiggede på mor. Hun lå på ryggen uden dyne på og natkjolen var gledet lidt op, så jeg så det nederste af hendes kusse.

Nu havde jeg chancen til på tæt hold at se nærmere på hendes fisse. Forsigtigt skubbede jeg natkjolen længere op, så hendes fisserevne blev helt blottet for mit nysgerrige blik. Hun lå med let skrævende ben og forsigtigt skilte jeg hendes skamlæber med to fingre. Hendes revne så lækker ud med de lyserøde folder og øverst en lille knop, hendes kildermand vidste jeg. Forsigtigt for ikke at vække hende, lod jeg en finger glide op og ned i fissespalten og jeg kunne se, at hendes kildermand begyndte at vokse.

Da jeg rørte ved kilderkongen, gav mor et svagt støn. Forskrækket holdt jeg op, men på hendes rolige åndedrag, kunne jeg høre at hun sov, så jeg fortsatte med at lade fingeren glide frem og tilbage i sprækken. Mor begyndte at stønne og slog øjnene op. Forskrækket trak jeg mine fingre til mig, men mor sagde, nej, bliv ved. Mmmmmh, ååh, det er dejligt, sagde mor, klem min kildermand.
Jeg gjorde hvad mor bad mig om og mor stønnede mere og mere og maste sin kusse mod mine arbejdende fingre. Mens jeg masserede kussen kunne jeg mærke, mors hånd på mit lår og snart havde hun fået listet min stive drengepik ud af gylpen i natbukserne. Da jeg klemte hendes kilder, stønnede mor højt og sagde, giv mig din pik, knep mig med den, kom nu.

Mor fik trukket mine natbukser af og med et fast tag om min stive drengepik, trak mor mig over mellem sine spredte lår. Tag pyjamasjakken af sagde mor og mens jeg gjorde det, fik hun trukket sin korte natkjole over hovedet. Nu lå jeg splitternøgen mellem mors bløde lår og hun lå ligeledes helt nøgen med sine spidse bryster med de stive vorter under mig. Jeg kunne mærke, hvordan de stive brystvorter prikkede mig i brystkassen. Mor spredte sine lår endnu mere og med et fast greb om min pik, rettede hun den mod fissehullet og sagde, stød nu til, pres din stive pik op i min sultne fisse. Kan du ikke mærke, hvor våd den er. Det er fordi, den glæder sig til at få besøg af en stiv pik.
Jeg maste på med underkroppen og da mor fjernede sin hånd fra min pik, gled jeg uden besvær ind i hendes våde og varme fissehul. Jeg begyndte med hurtige stød at glide ind og ud af kussehullet. Mor stønnede og jeg mærkede selv en vidunderlig kildren i min pik. Ikke så hurtigt. sagde mor, og klem om mine bryster samtidig. Jeg satte tempoet ned og klemte om hendes lækre små bryster.
Ja, sådan, sagde mor, og løftede sin kusse mod mig, hver gang jeg var i bund i kussehullet. Ååh, ååh, det er dejligt, stønnede mor. Også for mig var et dejligt, det var jo første gang at jeg prøvede at gøre det med pikken i en rigtig fisse. Jeg kunne mærke på de stærke kildende fornemmelser i min pik, at jeg var klar til at sprøjte og med et skrig, maste jeg pikken i bund og sprøjtede min piksaft ind i mors kusse, den kusse jeg selv var kommet ud af for 15 år siden.

SEX I DAG?

Jeg trak min nu kun halvstive pik ud af mors kussehul og lagde mig ved siden af hende. Jeg er ikke kommet endnu, sagde mor. Tror du, at du kan igen, hvis vi kan få den op at stå. Mor satte sig op og så på min pik. Den var smurt ind i hendes safter og min egen sperm. Hun tog pikken i hånden og bøjede sig ind over mig. Så åbnede hun munden og sugede min halvstive pik ind. Hun kørte hovedet op og ned over pikken, mens hun samtidig sugede kraftigt på den.

Det kildede næsten lige så dejligt, som da jeg havde pikken inde i hendes kusse. Jeg kan mærke, at den er ved at vokse, sagde mor, og lod pikken komme ud i det fri. Hun lod fingrene massere den et par tag og sagde, nu er du klar, og ganske rigtigt stod min pik igen stiv og strunk.
Bliv liggende, sagde mor, og skrævede ind over mig. Nu vil jeg være øverst, sagde hun. Med den ene hånd holdt hun om min nu igen stive pik og med den anden, spredte hun sine fisselæber ad. En klat af den sperm jeg tidligere havde afleveret i hendes kusse, dryppede ned på min mave. Så sænkede hun sig langsomt ned over mig, så min pik forsvandt op i hendes varme og våde hule.

Mens mor hævede og sænkede sig over min pik, nød jeg synet af hendes svajende bryster. Klem dem, sagde mor, mens hun samtidig havde en hånd nede og kæle for den stive kildermand. Mor stønnede, dejligt åh dejligt, nu kommer jeg snart. Jeg kunne også mærke, at jeg var tæt på at komme og da mor stønnede åh ja, jeg kommer, jeg kommer, skød jeg min ladning ind i hendes lækre kussehul.
Mor kravlede af og lagde sig ved siden af mig. Da vi havde sundet os lidt, spurgte mor, var det første gang, min dreng. ja mor og tak for det, sagde jeg.

Ved du hvad, min dreng, sagde mor, der er nogen der synes, at det er forkert, det vi har gjort, så du må ikke snakke med nogen om det. Hvis du lover det, så kan vi gøre det igen senere. Jeg synes ikke selv, at det er forkert, og det synes de heller ikke hverken i din fars eller i min familie. Jeg fik selv taget min mødom af min far, da jeg blev 15, og din far fik taget sin af din bedstemor, da han blev 15. Din morbror fik taget sin mødom af din mormor, da han blev 15. Jeg er stadig jævnligt i seng med din morfar og din morbror knepper også tit din mormor og vi har det alle godt med det Nå, men nu skal vi sove, sagde hun, og gav mig et dybt tungekys.
Da jeg vågnede næste morgen sov mor stadig. Jeg lå presset op mod hendes ryg og min pik stod stiv klemt op mod hendes faste røvbalder. Mor lå på siden med det nederste ben strakt ud og det øverste trukket op mod hendes spidse bryster. Vi var begge to nøgne efter nattens vidunderlige oplevelser.

Jeg satte mig op og beundrede mors slanke krop. Mellem hendes faste røvbalder kunne jeg se hendes fisserevne. Det gav mig en ide. I et pornoblad havde jeg set en kvinde liggende nøgen i samme stilling. En mand skrævede ind over hendes udstrakte lår og stak sin stive pik ind i hendes kusse bagfra. Det ville jeg prøve.

Forsigtigt for ikke at vække mor skrævede jeg ind over hendes lår og satte min stive drengepik mod hendes kussehul. Mors revne var fugtig og forsigtigt pressede jeg pikken ind i kussehullet. Det føltes dejligt varmt og glat og med langsomme bevægelser, kørte jeg pikken ind og ud af hullet. Mor begyndte at stønne og slog øjnene op. Hvilken herlig måde at blive vækket på, sagde hun. Vent lige lidt, jeg vil kæle for min kildermand, mens du knepper mig. Hun fik presset en hånd ind under maven og begyndte at klemme den nu stive kilderkonge. Knep mig nu, sagde mor, og jeg begyndte med lange dybe stød frem og tilbage. Ja, åh, ja, det er dejligt, stønnede mor. Hendes fisse føltes meget stram i denne stilling og snart mærkede jeg den frydefulde kildren i min pik og med et højt skrig, sprøjtede jeg op i mors kusse. Samtidig skreg mor, jeg kommer, jeg kommer, og jeg kunne mærke, hvordan hendes kussehul lukkede sig om min stiverik som en malkende hånd, mens min pik sprøjtede spermen ud af det lille hul i hovedet.

Bagefter gik vi i bad og spiste morgenmad. Jeg havde svært ved at koncentrere mig den dag i skolen. Jeg tænkte hele tiden på min mors nøgne krop og hvor dejligt det havde været at kneppe hende. Jeg sad konstant med en stiv pik i bukserne og den var svær at skjule, når vi skulle ud til frikvarter.

Endelig var sidste time slut og jeg skyndte mig hjem med en ordentlig bule i bukserne. Da jeg var kommet ind i entreen, kom mor ud af køkkenet kun iført en silkekimono. Hun slog armene om mig og trykkede min ind til sin krop, mens hun gav mig et dybt tungekys. Var det dejligt for dig, det vi lavede i nat, spurgte hun, og fortsatte, det behøver jeg vist ikke spørge om efter den stive stang du har i bukserne.
Kom her, sagde hun og trak mig ind i soveværelset. Den bule må vi hellere gøre noget ved, sagde hun. Tag tøjet af.
Hurtigt fik jeg flået tøjet og stod med min stive pik strittende ud i luften. Mor havde også flået kimonoen af og stod nøgen. Kunne du lide, da jeg slikkede på din pik i nat, spurgte hun. Jeg nikkede stumt og mor fortsatte. Kvinder kan også lide, at få slikket deres kusse, så læg dig på ryggen, så skal jeg slikke dig, mens du slikker mig. Jeg havde aldrig hørt om, at mænd slikkede kusse, men jeg lagde mig på sengen. Mor lagde sig på mig med sin kusse ud for mit ansigt og sit hoved mellem mine lår.

Channeling A Parody Of An Elton John Song, starring Sally D'Angelo, produced by Sally D’Angelo and City Girlz. Video Categories: Big Tits and Mature.

Nu skal du bruge tungen i kusserevnen og husk at bide lidt i min kilder. Så tog hun min pik i munden og kørte læberne op og ned over skaftet, mens hun samtidig sugede hårdt om den. Jeg selv gik i gang med at lade tungen køre frem og tilbage i kusserevnen og nappede let med tænderne i hendes stive minipik. Mor stønnede, dejligt, dejligt, mens hun suttede på min pik. Jeg kunne mærke ilinger af fryd løbe gennem pikken og snart skød jeg en ladning sperm ind i hendes mund. Hun slugte hele ladningen og stønnede, jeg kommer, jeg kommer og maste sin våde fisse mod min mund. Jeg kunne mærke, hvordan hendes kilder sitrede under hendes orgasme og det føltes, som om hun sprøjtede i min mund.

Om aftenen delte jeg atter seng med mor og fik en dejlig kneppetur i hendes vidunderlige fisse. Det samme gentog sig de næste 14 dage, hvor min ferie begyndte.

porno med danske piger