Min kusse er lige blevet barberet

Mine bryster er store og bløde, de nærmest vugger i kanten af kjolen når jeg bevæger mig. Jeg er klar over jeg har tændt et helt bål i ham…

SEX I DAG?

Efter en lang periode, hvor jeg har været syg og ikke orkede at holde den pæn. Men det skal jeg love for at den er nu. Den faktisk strutter af velvære, og dne minder mig om sin eksistens hele tiden. Den er fræk og blød – smuk og sød.
Indenfor er farven indbydende rød…..
Når den er så fræk lige nu, er det måske også fordi jeg i den grad er understimuleret lige nu. Dels har jeg som sagt været syg, og dels gik min kæreste og jeg fra hinanden for noget siden. Jeg går i byen ind imellem, men aldrig for at "score".
Nu er det vist ved at være tid til en intim aften…men med hvem??
En idé falder mig ind, og jeg bliver allerede meget opstemt ved tanken. En kollega har meget længe vist tydelig interesse, og han er virkelig sød.
Måske har jeg lyst til at lære ham lidt at kende. Jeg er til spontane besøg hos både familie og venner, og passer mit besøg ikke, er det bare helt OK.
Jeg holder ferie lige nu, og det er skønt ovenpå sygdommen.
Jeg er ikke udfordrende klædt som sådan, men en dyb udskæring i blusen og en luftig nederdel er da lidt frækt her i varmen. For at det ikke skal være løgn, har jeg slet ikke lyst til at gå med trusser, så jeg er fuldstændig bar under kjolen.
Nå, jeg cykler mig en tur, og kører forbi min kollega. Han har været gift, men er nu alene i sit hus. Jeg er egentlig ikke ude på noget da jeg kommer, men han bliver tydeligt meget glad for mit besøg. Hans hus er meget hyggelig, og haven ikke mindre. Ikke pyntet, men pæn og enkel med masser af duftende roser………..uhm.
Jeg bliver budt et glas rødvin og vi sætter os i haven. Taler om alt muligt, og især om min fraværsperiode fra jobbet. Hvordan jeg har haft det, hvordan det går på arbejdet og jeg bliver glad, da han siger jeg er savnet.
Aftenen er lys og lun, det er bare vildt hyggeligt og også en anelse intimt. Han ved f.eks. ikke at min numse er bar – min kusse ligeså!!!
Det er bare så enormt dejligt at sludre og ingen af os føler noget "påtaget".
Jeg skal på toilettet på et tidspunkt og går forbi ham på vej ind i huset. På toilettet føler jeg pludselig det er helt latterligt at gå på besøg uden trusser, hvad ville han ikke tænke.
Nå, der er ikke noget at gøre ved det – ud i haven igen.
Han tager fat i mit håndled da jeg går forbi igen, og trækker mig lidt ned mod ham. Jeg sætter mig på hans ben og vender mig mod ham. Han fortæller mig, hvor smuk og sød jeg er. Hvor længe han har haft lyst til at se mig, og nærmest undskylder at han ikke har taget initiativ til en date. Han er helt rolig, og han har bare verdens mest charmerende smil…….Jeg bliver helt blød og komplimenterer også ham. Vi kigger hinanden dybt i øjnene og sidder sådan længe uden eet ord. Jeg trækker blikket væk og han tager om mig. Kysser mig på halsen og bag ørene, uha hvor er det lækkert. Pludselig farer en djævel i mig, og jeg siger lige ud at jeg ikke har trusser på… Han bliver lidt forlegen, men kommenterer det med "du er smuk, men også allerhelvedes fræk".
Jeg sætter mig i min stol igen, og skåler i vin. Stemningen er helt anderledes nu, vi er hede og opstemte.
Jeg trækker benene op til mig og ved godt at kjolen glider til siden. Min revne kan sagtens ses. Mine bryster er store og bløde, de nærmest vugger i kanten af kjolen når jeg bevæger mig. Jeg er klar over jeg har tændt et helt bål i ham. Selv er jeg ved at koge over.
Han kommer over til mig, sætter sig foran på græsset og kæler mine ben. Han kan se en kåd kusse tæt på. "hvor har du været hele mit liv" spørger han……
Jeg bliver ekstrem liderlig da han kæler mine lår, og ikke mindre da han trækker kjolestropperne ned over skuldrene. BH og bar røv!! Haven er lukket til, og ingen kan se os, måske høre – men pyt.Han kæler bare så dejligt, intimt, blødt og inderligt. Hver en knop på kroppen bliver aet og intet overladt til tilfældighederne. Jeg spreder benene og skubber mig ud på sædekanten. Han dufter og siger at den bare er så lækker – næste gang vil han barbere den. Mens jeg sidder der mærker jeg en fræk tunge, han slikker min kusse meget detaljeret. Foran på klitoris, ovenover klitoris, skedeindgangen, og bag skeden så langt han kan komme. Det føles vådt og lækkert og mine brystvorter bliver stenhårde og store. Jeg trækker dem ud over BH kanten så han kan se dem. Kæler for dem og slikker vorterne så de bliver blanke. Det er fandme fræk. I den stil bliver vi længe ved og jeg er så liderlig som aldrig, aldrig før. Han har slet ikke travlt med at få pikken ud; jeg er bare midtpunkt. Han er anderledes end andre jeg har kendt, han tænder mig bare så vildt.
Faktisk har han slet ikke travlt med at jeg skal slikke eller kæle ham (jeg vil gerne), og han tvinger mig til bare at nyde det. Han trækker mig ned på græsset og løsner bh´en, så mine bryster kan ses. Han kysser dem, bider lidt og slikker krævent begge bryster. Han trækker mine ben op over hans skuldre. Trænger dejligt ind i mig, og nyder højlydt synet af min glatte frække kusse. Han glider dejligt ud og ind, i bevægelser der sender elektriske stød gennem min krop. Det er smukt og meget, meget lækkert. Sådan elsker han mig længe, og han kæler mine kønsorganer meget intenst. Jeg får en meget følelsladet orgasme, der hiver i alle nerver i kroppen. Mine bryster står spændte som buer og hele mit skød dunker afsted. Da han lægger sig ind over mig og har trukket sig ud, rammer hans pik det øverste af min klitoris og han trykker sig let mod mig – det fører mig lige over i en klitorisorgasme.
Jeg tror jeg stod på kanten af paradis………uhm
Vi har siden været kærester og vores forhold kan ikke sammenlignes med noget andet i verden……
Min kusse barberes nu af min kæreste med kyndig hånd.

porno med danske piger