Min kæreste tilbød sin chef en tur på min store pik!

SPAR MANGE PENGE

Jeg hører ikke til dem, der står og fumler med et målebånd, men min pik har virkelig en voldsom størrelse. Et sted mellem en sodavandsflaske og et bloklys. Sådan cirka.”

Den mærkeligste kompliment, jeg har fået af en pige for min store pik, er nok dengang, hvor en langbenet tøs så forelsket på mit udstyr og sagde, at den ville hun have med sig i graven! Jeg blev ærlig talt lidt nervøs, da hun en halv time senere stod med en skarp brødkniv i hånden. Heldigvis var det kun for at lave morgenmad til os.

Det er faktisk ikke kun lutter lagkage at være meget veludrustet. Min egen personlige mening er, at de fleste piger elsker en stor pik, men der er også nogen, der bliver skræmt fra vid og sans.
Men mit udstyr har givet mig mange gode oplevelser; også nogen som jeg nok ikke ville have fået, hvis jeg var mere normalt udrustet. Jeg hører ikke til dem, der står og fumler med et målebånd, men min pik har virkelig en voldsom størrelse. Et sted mellem en sodavandsflaske og et bloklys. Sådan cirka.

Min kæreste, Ella, er vild med min store pik. Og sjovt nok er hun også vild med, at jeg viser den frem. Hun elsker at gå på nøgenbaderstrand eller til naturistsvømning i den lokale svømmehal sammen med mig, som om hun vil sige til alle de misundelige piger “Se bare, hvad jeg har her”!.
Hendes “gavmildhed” gav mig for nyligt en ekstra oplevelse. Der kom nemlig en SMS fra hende en søndag, at hun ville tage sin chef med hjem til middag. Hun arbejder somme tider om søndagen, da den tøjbutik, hun er ansat i, har tilladelse til at holde åbent hver søndag, da den ligger i et turistområde. Hendes chef er en kvinde omkring de 30. Hun ejer butikken, og hun er kendt som lidt af en “man-eater” i vores lille by. Der går mange historier om, at hun har forført mandlige kunder og slikket pik på dem i prøverummene. Halvdelen er sikkert løgn, men noget af det skal nok passe. Ella har nu aldrig set hende gøre sådan noget.

SEX I DAG?

Det var ikke meningen, at jeg skulle lave mad til de to. Ella og hendes chef, der hed Jeanette, ville købe et par pizzaer på vejen. Jeg skulle bare hente et par bajere i garagen og sætte dem i køleskabet. Jeg sms’ede tilbage, at jeg glædede mig til at se dem og lære Jeanette lidt bedre at kende. Jeg havde kun mødt hende et par gange. Ella skrev tilbage, at Jeanette glædede sig MEGET til at se mig; så meget som muligt af mig, stod der kryptisk.

Jeg skulle snart finde ud af, hvad der lå i disse ord. Da pigerne ankom, lagde jeg mærke til, at Jeanette var meget udfordrende klædt. Hun havde iført sig noget fra sin egen butik, der nok var et eller to numre for småt for hende. Blusen sad så stramt over brysterne, at jeg næsten fik åndenød. Det ville hun sikkert også have haft, hvis ikke hun havde knappet de tre øverste knapper op og derved afsløret et par fyldige bryster i en push-up-bh. Blusen var i øvrigt temmelig gennemsigtig, så der var ikke meget overladt til fantasien. Hun havde et par skindbukser på, der sad stramt over hendes røv. Så stramt, at jeg var nervøs for, at de revnede, når hun bukkede sig ned eller lænede sig forover. Det gjorde hun flere gange, som om hun nød at vise sine kurver frem.

Det var mest pigerne, der snakkede. Jeanette fortalte om en strand længere nordpå, som hun ofte besøgte, fordi det var så nemt at score for en aften dér. Og Ella kvitterede med at berette om vores besøg på nøgenbaderstrandne og til naturistsvømning.
– Vi vækker altid opsigt, fortalte hun.. – Peter er nemlig meget veludrustet!
Jeanette så interesseret på mig.
– Er du det? Det må da være dejligt! Smilede hun. Hendes øjne gled ned mod mit skridt. Konturerne af min pik sås tydeligt bag mine bukser, selv om jeg hade et par ret løse busker på.
– Det ved jeg såmænd ikke, mumlede jeg vistnok.
– Årh, hold op! Protesterede Ella. – Det er da fedt!
Jeg sagde ikke noget.
– Nu bliver jeg jo helt nysgerrig! Sagde Jeanette og rykkede lidt uroligt på stolen. Jeg sendte Ella et blik, der skulle antyde, at der vist var noget, hun ikke havde fortalt mig. Var hun ude på at kaste mig i armene på sin chef? Fik hun lønforhøjelse, hvis jeg duskede Jeanette for øjnene af hende? Eller hvad var egentlig dagsordenen her.
Som jeg allerede havde gættet, havde de to tøser i hvert fald aftalt et eller andet på forhånd. Men jeg vidste ikke hvad.

Pludselig sagde Ella til Jeanette, at hun kunne gå med os til næste naturistsvømning. Så kunne hun selv se! Jeanette sagde, at hun vel også kunne se den her! Jeg følte mig lidt som et dyr i Zoologisk Have. Som en turistattraktion. Men hvad pokker! Kællingen var jo lækker nok, og hvis det betød noget for Ella, at jeg viste min pik frem for Jeanette, ja, så var det da i orden med mig. Men jeg havde stærkt på fornemmelsen, at hun ikke ville lade sig nøje med at kigge. Begge pigerne sad med pizzafyld om mundvigene og med et sjofelt blik i øjnene. Jeg så endnu engang spørgende på Ella og spurgte ligeud, hvad der egentlig foregik.
– Vi tænkte på, om du havde lyst til en trekant med os? Sagde Ella.
Jeg lod et par sekunder gå, førend jeg svarede. Så rejste jeg mig, tørrede mig om munden og foreslog, at vi gik ind i soveværelset. De greb køkkenrullen og fik også tørret det meste af pizzaen af fingre og ansigt, hvorefter vi alle gik ind til vores store dobbeltseng.
Ella begyndte at trække sit tøj af, men Jeanette stoppede hende.
– Lad mig! Bad hun.
Og så begyndte hun på en meget erotisk måde at klæde Ella af. Hun var yderst bevidst om, hvilken virkning det havde på mig at se de to tøser sammen. Da hun havde fået pillet bh’en af Ella, bøjede hun sig ned og kyssede hendes bryster og suttede på vorterne, mens hun skævede hen til mig. Hendes lille stripshow havde sin virkning. Min pik var begyndt at blive stiv. Da hun efterfølgende selv tog tøjet af, kom der endnu mere fart i den.

Hun overlod til Ella at pille tøjet af mig. Det var hurtigt gjort. Da Ella til sidst trak mine shorts ned og afslørede min pik for sin chef, gjorde hun store øjne. Jeanette, altså. Det var, som om hun sprang en indånding over. Som i trance gled hun ned på knæ og kravlede hen imod mig. Da hun var lige ud for mig, åbnede hun munden og forsøgte at få min pik ind mellem sine læber. Jeg kunne dårligt være der. Hun måtte spile munden så langt op, som hun overhovedet kunne. Jeg mærkede hendes tunge omkring mit pikhoved; det var kun lige, at hun kunne have det i munden. Jeg blev nu helt og aldeles stiv.
Hun slap mig igen og sagde noget om, at den pik ikke måtte forsvinde ud af hendes liv uden at have været inde i det. Så rejste hun sig og trak mig hen mod sengen, mens Ella fulgte efter. Jeanette fik mig ned at ligge på ryggen, hvorefter hun skrævede hen over mig. Ella rakte hende tuben med glidecreme, som er en uundværlig del af sex med mig. Hun kom hurtigt en pæn klat på sin kusse og gned også min pik ind i en håndfuld. Så sænkede hun kroppen ned over mig, så pikken stødte direkte mod hendes skedeindgang.

Ganske langsomt gled hun herefter ned over mig. Det gik virkelig langsomt, men hun stoppede ikke en eneste gang. Alligevel gik der næsten et minut, inden jeg var oppe i hende. Hun kunne kun have to tredjedele af pikken i sin kusse, men hun lod til at være godt tilfreds. Hun sad med åben mund og med halvt lukkede øjne og begyndte nu at bruge lårmusklerne til at hæve og sænke sig over mig. Ella kravlede ned til mit ansigt og kyssede mig imens.
På et tidspunkt trak Jeanette Ellas ansigt væk fra mit og førte i stedet hendes mund op til sine tunge bryster. Ella kyssede sin chefs brystvorter stive, mens Jeanette stadig gled op og ned over min pik. Jeg begyndte nu at gnide Jeanettes kilder, der stod som en ært lige ud mod mig, presset udad af min store pik. Det gjorde udslaget.
For der gik ikke mange minutter, inden Jeanette eksploderede i en voldsom orgasme. Hun stivnede i orgasmeøjeblikket og greb Ellas hånd, mens hun endnu engang sad med tilbageholdt åndedræt. Orgasmen buldrede ind over hende som et eksprestog, der var forsinket. Da rystelserne edelig var overstået, trak hun sig forsigtigt væk fra mig og lagde sig ned på ryggen ved siden af mig.
– Fantastisk, sagde hun. – Tak!

Jeg lå noget uforløst, og da jeg vidste, jeg havde været offer for noget, som de to piger havde aftalt bag min ryg, syntes jeg nok, jeg havde noget til gode. Så jeg greb Ella i håret og førte hendes ansigt ned til min pik. Ellas mund var simpelthen større end Jeanettes, så hun formåede at slikke mig til udløsning. Hun lod denne dag spermen fosse ud over min mave. Ikke fordi hun har noget imod at få det i munden. Men hun ville åbenbart have, at Jeanette skulle se den rigelige ladning.
Da Jeanette var gået, indrømmede Ella det hele. Det var selvfølgelig noget, de havde aftalt. Og Jeanette havde været helt vild efter at prøve en pik så stor som min.
– Er det noget, du har lyst til, at vi gør igen? Spurgte Ella forsigtigt.
Jeg tænkte lidt over det. Hvorfor egentlig ikke? Det mest ophidsende havde næsten været, da jeg så, hvordan Ella suttede på Jeanettes brystvorter. Hvis hun også ville slikke kusse på hende, ja, så var en ekstra omgang da helt i orden med mig.

porno med danske piger