Fik pik af min datters gavmilde ven

SPAR MANGE PENGE

Jeg hedder Bente og er en kvinde på 58 år, efter sigende stadig attraktiv. Jeg har en veltrimmet krop med slanke og velformede ben og bryster og en lille fræk røv. Den følgende lille historie er for at berette om, hvordan det kan gå, når unge og midaldrende er sammen. Vi havde fejret, at min datter Joans 1. dels eksamen ved universitetet, var gået godt. I festen deltog selvfølgelig flere af hendes studiekammerater og nogle af vores venner. Der blev drukket godt med dejlig mad og vin, og stemningen var høj og løssluppen. De unge sang frække viser, som det åbenbart er almindelig ved deres fester.

Min datter Joan, er adopteret fra Korea, og en rigtig flot pige med blankt sort hår og en rigtig flot krop. Joan har en kæreste Allan, som studere samme fag. Allan ser ganske godt ud og er fuld af charme. Vi taler ret godt sammen. En af vores venner, Per, der også har læst ved universitetet, har kendskab til deres fag, og vi får derfor ofte nogle spændene diskussioner. Per har jeg et kærlighedsforhold til, og han var selvfølgelig også med. Vi sad og sendte frække blikke og tegn til hinanden hele aftenen, fordi vi ikke havde være samme et godt stykke tid. Jeg kunne se Joan og Allan gjorde det samme. Da festen var ved at slutte, tog min mand til København sammen med nogle af vennerne som han ville overnatte hos til næste dag, hvor han havde nogle forretninger han ville klare.

Enkelte gæster blev lidt længere, og da også de var gået, begyndte Joan at rede op på gulvet i stuen, hvor de plejede af sove, når de var på besøg. Begge var lidt småfulde og gik og tog lidt på hinanden imens. Der var ingen tvivl. De gik og gejlede hinanden lidt op. Jeg kunne mærke en kildrende fornemmele brede sig fra maven til mit underliv. Jeg ville rydde lidt op i køkkenet inden jeg lagde mig. Også jeg var en smule påvirket af den dejlig vin vi havde drukket, og mine tanker kredsede om, når Per og jeg elskede. Jeg forsøgte at være så stille som muligt og kunne ikke undgå at høre Joan og Allan vist var begyndt at kæle med hinanden, for der lød småstønnen fra dem begge.

Jeg blev ærlig talt en smule ophidset af at høre deres hede suk. Da jeg var færdig i køkkenet, og ville på toilettet for at gøre mig klar til natten. Fra gangen kunne jeg se, at der stadig var lys i den lille lampe i stuen, og da døren stod let på klem, kunne jeg ikke lade være med at smugkikke ind. Jeg kunne fornemme at Allan, under dynen, kærtegne Joan mellem benene. Hun havde tilsyneladende et fast greb om Allans pik, for han stønnede højlydt. Jeg kunne høre de begyndte at hviske sammen og selvom de hviskede, kunne jeg høre Allan fortælle Joan, at hun havde en flot mor. Det var jeg selvfølgelig glad for at høre, og mit underliv og hjerte begyndte at banke og sitre stadig hastigere. Mens jeg lyttede til deres frække samtale kunne jeg mærke at jeg var begyndt at blive temmelig våd. Jag førte min hånd ned til mine trusse for at mærke mine safter. Jeg lod mine fingre glide forsigtigt ind under trussen og kunne fornemme den våde varme, som omsluttede min finger. Jeg var rent ud sagt godt ophidset og havde lyst til sex. Jeg håbede at Per ville dukke op, så kunne vi… En pludselig indskydelse fik mig til at åbne døren, og lade som om jeg troede de begge sov. Da jeg trådte ind i stuen vender Allan sig om og siger:

Hej ”svigermor”, vi lå netop og talte om dig, og hvor godt du ser ud. Jeg har netop fortalt Joan, at jeg – undskyld udtrykket – ikke ville have noget imod at have sex med dig. Jeg tænder på erfarne kvinder, og Joan mener at du har ”meget” erfaring. Har du ikke løst til at komme over til os og vise os hvordan man gør ?, spurgte han drillende, idet han slog dynen til side, og jeg kunne se hans erigerede lem ligge op af hans mave.

– Det går vist ikke !, sagde jeg, selvom jeg fortsatte med at stirre på hans pik
– Du har Joan, min ven…det …
– Det gør ikke noget, mor, Allan må gerne få sin lyst styret, så længe det bliver i familien. Kom du bare, sagde Joan leende, og rakte sin hånd ud efter mig.
– Nejjj… jeg ved ikke, rigtig, det er forkert…jeg tror ikke, jeg…
– JOHH, afbrød Joan, kom nu mor, den chancen får du nok ikke igen.

Min puls bankede og jeg kunne mærke min fisse var blevet rigtig fugtig. Jeg lukkede døren bag mig og gik over mod dem, og Allan kiggede frækt på mig, og jeg forsøgte at slå blikket ned, men jeg kunne ikke lade være med at se på hans stive pik. Allan er en flot fyr, og tanken om at kunne komme til at holde hans pik i mine hænder, gjorde at jeg hurtigt fik smidt min nederdel og top, men beholdt min bh på. Inden under havde jeg selvsiddende sorte strømper og meget små trusser.

– Hold da helt op, hvor du ser dejlig fræk ud Bente, sagde Allan Jeg krøb ned til dem begge og vende mig mod Joan, som hviskede i mit øre,- Mor nyd det nu ! Allan er fantastisk til at elske, men han skal altså sprøjte i mig. OK ?
– JA, men…han må da ikke… jeg mener.. i min.. ?

Joan lagde en hånd over min mund og strøg mig forsigtig på mine bryster idet Allan havde løsnet min bh. Jeg kunne også mærke at Allan var i færd med at tage mine trusser af. Hans hænder var hurtig nede ved min nu smaskvåde fisse og jeg kunne mærke hans fingre søgte ind og fremad mod min klitoris. Jeg følte bagud og fik fat i Allans stive lem, og jeg lod mine fingre glide forsigtig frem og tilbage. Jeg kunne høre ham stønne stadig heftigere.

Pludselig hørte vi hoveddøren gå, og døren til stuen åbnes forsigtig. Vi lå alle bomstille. Mit hjerte hamrede. Hvem kunne det være. Hvad ville de sige ?

– Er her nogen ?. Jeg så lys, jeg har glemt min jakke, så jeg tænkte….
– Hej Per, sagde Joan og vendte sig glad , kom bare ind, men luk døren for vi har gang i noget frækt her

SEX I DAG?

Per kunne i første omgang ikke se mig, for der var kun den lille lamper tændt.
– Jeg troede.. jeg skulle give din mor en besked… jeg ville…

Hun rejste sig op og gik over mod Per, fuldstændig nøgen. Hendes bryster gyngede kun ganske let. Først da opdagede Per mig, der lå og puttede mig under dynen. Han stirrede vantro på Joan, og derefter på mig.

– Ja, det er godt med dig…Jeg ved godt at du og mor har noget kørende, det er jo så tydeligt, og når du sådan bare går din vej, så må Allan jo tilfredsstille hende, ikk’ . Allan har en svaghed for ældre partnere med erfaring, og det har jeg i øvrigt også, så kom og deltag, sagde Joan, i mens hun langsom trak Per hen mod madrasserne. Jeg kunne godt tænke mig at se hvordan du elsker med min mor, for det har du vel gjort ?
– Jaahh.. jeg .. joh….mumlede Per

I det dæmpede lys kunne jeg se hvordan Pers pik allerede tegnede en stor bule i hans bukser. Han var vist godt klar over hvad vi var i færd med, og der var ikke tvivl om han havde lyst til mig.

– Jamen … hva’… skal jeg … vi .?. stammede Per lettere forvirret.
– Smid nu først tøjet , så skal du nok få sex, sagde Joan.

Under dette optrin kan jeg mærke, at Allan har ladet sin pik glide langsomt op i min kusse, og med smidige stød lod sit lem smutte ud og ind. Selvom min kusse var sjaskvåd kunne jeg tydelig mærke hans pikhoved glide frem og tilbage inde i min kusse og mærke hans søgende fingre henover min klitoris. Jeg havde lyst til at lukke øjnene og blot nyde hans virile pik, men da Per var i færd med at tage sit tøj af, kunne jeg iagttage hvordan Joan stod og stirrede nysgerrig på Pers stive pik, der vippede op og ned da han til sidst tog sine boxershorts af. Hun gik hen til ham og gav ham et rigtigt tungekys, imens hun samtidig tog fat om hans pik og begyndte at kæle for hans nosser. Jeg kunne se hvordan Per kiggede over på mig og derefter lod hånd og fingre søgte mod Joans mørke fisse. Hurtigt kom de begge hen og lagde sig ned. Per læner sig frem og giver mig et varmt kys, imens han drillende hvisker,
– Har du det godt, min elskede ??. Jeg nikkede tavst, Mhmmm….

Joan satte sig omvendt ned på knæ og tog om Pers pik, imens hun skræver ind over hans hoved og lod sin fisse være lige ud for hans mund.

– Smag min våde fisse, smag mine safter, opfordrede Joan lokkende…
– Slik min fisse…

Joan kigger koncentreret på hans pik og gnider fast men forsigtig på den. Jeg kunne se hvordan han slikkede Joans sorte kønshår og lader tungen glide henover hendes skamlæber og klitoris, som han har gjort så mange gang på mig. Joan begyndte at gispe højlydt, da han sugede hendes klitoris ind i sin mund og lod tungen spille på den. Jeg greb ud efter Pers pik og begyndte at massere han nosser, og han begynder at stønne højt. Allan pustede stadig højere og løftede mig pludselig op på knæene. Han ville have mig bagfra og samtidig hermed også bedre følge med i hvad der forgik ved siden af os. Jeg kunne nu tage Pers pik i munden samtidig med at Allan i vilde stød kneppede mig bagfra. Jeg presser min fisse bagud mod Allans pik, og kan mærke hans nosser slå mod mine lår og jeg havde lyst til at mærke hans jern pumpe sperm inde i mig.

– Du må gerne få din pik op i min fisse, Per, siger Joan opfordrende, men du må ikke gå oppe i mig, lover du mig det ? Det er kun Allan der må det.

Per vender Joan om, så hun også ligger på knæene, og jeg kan se han med sine fingre langsomt skiller Joans skamlæber ad og lader sine fingre gnide henover hendes sorte skamhår og klitoris, og Joan sitre, da hans pik trænger ind i hende. Han ta’r hende på hendes faste små brysterne og Allan gør det samme ved mig. Mine brystvorter bli’r hårde og en sitrende fornemmelse forplanter sig til min kusse. Allan stønnen bliver stadig mere intens og jeg kan mærke hans pik vokse inde i min våde skede. Jeg kører min kusse op og ned, samtidig med at Allan har sine hænder omkring mine hofter og trækker og støder sit lem dybere og dybere ind i min våde revne. Min orgasme er på vej og jeg overvældes af en sitrende rystelse og mærker min kusse adskillige gange trække sig sammen om Allans pik, der pumper frem og tilbage. Jeg ser på Pers pik, der glider ud og ind af min datters snævre fisse, og jeg kan mærke hvordan lysten til at mærke Allan sprøjte sit sperm ud inde i min kusse, forstærkes. Åhh..jaaaa, jeg kan mærke roden af Allans pik banker mod min våde kusse og jeg er besvimelsen nær, da Allan udbryder;
– Joan, jeg vil sprøjte op i din mors dejlige liderlige fisse, må jeg, må jeg ?, spørger Allan næsten tryglende.
– Nej, skat. Sprøjt mig i munden ! lyder det fra Joan og hun vende hurtigt sit ansigt mod Allans glinsende pik, som hun grådigt fanger, og lader glide ind i hendes mund.

En stund har hun således både Allans glinsende pik i munden og Pers stive pik inde i hendes snævre fisse. Jeg ligger mig på ryggen og fortsætter med at masturbere min egen klitoris med min pegefinger. Allan stirre begærlig på min fisse og mine fingere, der leger med min glinsende lille perle, jeg får lyst til at vise ham hvor liderlig jeg er, og fører langsomt mine finger dybt ind i min våde grotte og trækker dem glinsende våd ud og fører dem til hans læber. Allan åbner sin mund og slikker begærligt mine fingere og de fissesafter de er omgivet af. Allan stønner stadig højere og med Joans læber om hans pik kan jeg fornemme at han snart vil sprøjte. Jeg rejser mig på knæerne og hjælper Joan med at gnide på Allans pik. Jeg føre min hånd op til hans nosser og kan mærke hvordan han, i samme sekund jeg rører ham, sprøjter sit sperm ud over Joans mund og tunge. Samtidig med at Allan sprøjter, stryger Joan hans pik i lange malkende bevægelser. Hun og jeg slikker begge begærligt på hans pik, for at få de sidste dråber med. Jeg føre min hånd ned mellem Pers ben og lader mine fingre kærtegne hans nosser, imens jeg med mine fingre, fortsat gnider på min egen klitoris i små rykkende bevægelser. Den næste orgasmer kommer med kraftige sitrende og næsten spasmeagtige rystelser. Joan vender sig om og styrer Pers pik ind mellem mine skamlæber og tager med sine fingre om hans pik og lade hans nosser forsvinde ind i hendes hånd.

– Knep min mor ! næsten råber Joan, idet hun fortsætter med at gnide på hans pik, samtidig med at hun kærtegner hans nosser.

Skandinavisk firkantPer trækker sin pik frem og tilbage over min vidåbne og gennemvåde fisse og jeg kan mærke hans fingre på min klitoris. Jeg løfter mine ben op på hans skuldre, så han rigtig kan trænge helt ind i min fisse. Endelig skal jeg have sperm. Joan tager om Pers nosser men sin hånd , og siger opfordrende,
– Knep min mor, knep hende, jahhh, sprøjt oppe i hende !….

Jeg kan mærke hans pik vokse inde i mig, og med et brøl næsten fylder han min kusse med en ordentlig ladning sperm, samtidig med at han tungt og pustende falder ind over mig og vore læber mødes i et liderligt tungekys.

Vi ligger alle og puster en stund og kæler lidt med hinanden, stadig våde af sved, saft og sperm, men dejlig tilfredsstillet og helt udmattede. Per og jeg aftaler, at vi to snart skal mødes for at erindre denne oplevelse. Joan og Allan ligger tæt sammen og hvisker… jeg ved ikke om hvad – måske om mig …..

porno med danske piger