Fik nok af konens drilleri og lod min ven kneppe hende!

Min kone var en narrefisse!

Min kone kan lide at drille mine venner, efter hun har fået et par drinks. Hun flirter og snakker beskidt, har ofte tynde toppe på uden bh, så hendes brystvorter stikker ud, og et par gange har hun flashet med brysterne, men hun vil aldrig lade nogen gøre noget ved hende. Hun gør det så vidt jeg ved kun når jeg er i nærheden. Altså hun er sådan en kvinde som mange mænd vil kalde en rigtig narrefisse.

Fredag ​​aften drak hun ret meget, blandede både sprut og vin. Efter arbejde kom jeg hjem, gik i bad og min gode ven kom forbi. Hun begyndte selvfølgelig på sine seksuelle drillerier igen, men denne gang ignorerede vi hende totalt. Hun blev mere og mere aggressiv og flashede med brysterne lige foran min vens ansigt. Da han efter lidt tid rakte ud for, at røre ved dem trak hun sig tilbage og dækkede sine bryster mens hun grinede flabet.

Jeg lod som ingenting, men da jeg lavede hendes næste drink, skrabede jeg belægningen af ​​et par valium og opløste dem i hendes margarita, og inden for 45 minutter var hun helt sløv og pacificeret. Jeg fortalte hende, at hun havde fået for meget, og at jeg ville hjælpe hende i seng. Da jeg gik med hende ned ad gangen, lod jeg hende med vilje glide ned på gulvet, og spurgte så min ven om at hjælpe hende ind og tage fat under hendes anden arm. Vi bragte hende ind i soveværelset og lagde hende oven på dynerne.

SEX I DAG?

Jeg begyndte at klæde hende af, og hun forsøgte at gøre modstand, men hun var ikke i stand til at gøre det. Efter at jeg havde taget hendes tøj af, var hun vågen men var ikke i stand til at gøre modstand. hun lå bare der på senge helt nøgen, min ven kiggede på hendes krop og især på hendes store bryster og helt glat barberet fisse.

Jeg sagde til min ven, at nu var det på tide han fik lov til, at stikke pikken i hende efter hun gang efter gang havde holdt ham for nar og spillet op til lir et utal af gange uden, at ville noget alligevel. Jeg slikkede min kones fisse og gav hende noget finger indtil jeg kunne se på hendes øjne hun både var sur men også mere og mere liderlig. Jeg spredte hendes ben og tilbød min ven at stige på og få pikken i bund på hende. Vi grinede og gav hinanden en highfive hvorefter vi skiftedes til, at kneppe hende. Efter ca. 15 min. kom han langt oppe i hende og jeg sprøjtede ud over hendes ansigt, vi efterlod hende nøgen og tilspermede på sengen.

Vi hang ud inden i stuen og så fodbold, jeg lod ham gå ind til hende igen og have det sjovt med hende et par gange mere i løbet af aftenen hvor han den sidste gang kneppede hende i røven, og jeg tog også selv en sidste tur i hendes røv, efter han var gået.

Blond babe bliver ordnet af 2 Danske fyreHun var sur da hun vågnede lørdag morgen. Jeg spurgte hende, hvad hun troede der ville ske, når hun viser patter igen og igen og spiller op til sex. Hun sagde kun, “hvordan kunne du gøre det? I voldtog mig”.

Det tog et par dage for hende at køle af. Vi må se, om hun vil gøre det igen næste gang min ven kommer forbi 😆

porno med danske piger