Min kæreste bollede uden om til en fest jeg var med til..!

SPAR MANGE PENGE

Jeg hedder Jesper og er 28 år gammel. Jeg vil her bidrage med en oplevelse jeg havde, da jeg var 21 år gammel. Fra jeg da jeg var 18, havde jeg kommet sammen med en pige, der hed Lotte. Hun var 17 år da jeg mødte hende og var 20 år da det skete. Vi var inviteret til fest hos en af mine bekendte i Roskilde. Allerede hjemmefra havde Lotte og jeg været oppe og skændes. Jeg ville have at Lotte skulle tage den med ro den aften, hun plejede altid at drikke sig kanonfuld og spille op til et par fyre!

Netop derfor havde vi en aftale om at vi aldrig gik i byen hver for sig! Jeg stolede ikke 100% på hende. Lotte var en utrolig flot pige. En lille fast numse, et par gode håndfulde bryster, en dejlig lille blød mund og en stram lille mis! Og så havde hun kun været i seng med en fra hendes skole til en fest. Så jeg blev den første rigtigt faste fyr. Og så var hun fræk! Altid med på den værste! På en måde elskede jeg når hun var fuld, så kunne du gøre lige hvad du ville med hende, men jeg brød mig ikke om det til en fest!

Den aften så hun frækkere ud end nogensinde før! Hun havde en kort sort blondekjole på. Den var gennemsigtig øverst oppe, så man kunne ane hendes sorte push-up BH, der skubbede hendes bryster op og sammen, så de så meget store og dejlige ud!

Ved maven blev kjolen endnu mere gennemsigtig så man kunne se hendes navle og hendes trussekant. Så kunne man ikke se igennem kjolen mere, og den sluttede 10 cm over hendes knæ. Under den havde hun et par sorte G-strengstrusser. På benene havde hun et par hvide selvsiddende strømper og et par sorte sko, med en ikke alt for høj hæl. Lige til at spise!

Vi var ca. 10 mennesker til den fest. Alle fyrene kiggede helt vildt på Lotte, men hun så også fræk ud! Efterhånden som aftenen skred frem, blev vi mere og mere fulde. Der var en fyr der hed Gustav med. Han var 33 år, havde kone og børn og var af sydlandsk afstamning. Han førte sig frem med, at hans kone havde fået besked på at blive hjemme og passe børn, mens han gik i byen og morede sig! Lotte syntes om ham kunne jeg mærke, og Gustav klædte hende af med øjnene!

Lotte var også blevet temmelig fuld og dansede rundt og fjollede. Hele tiden holdt jeg øje med hende. Efterhånden gik ca. halvdelen hjem. Lotte og jeg skulle sove hos min kammerat, så vi kunne bare kaste os i seng når vi ikke kunne mere.

SEX I DAG?

Så begyndte vi at spille kort. Vi spillede halv tolv og taberen skulle drikke et glas ren vodka!Lotte ville ikke være med og sad bare og så på. Lotte var den eneste pige der var tilbage, og så os 3 fyre. Selvfølgelig var jeg så uheldig at tabe 4 gange i træk, og alt jeg ville var at få Gustav ned med nakken!

Jeg var så plørefuld at jeg ville i seng. Jeg lagde mig på sofaen og Lotte kom med en dyne. Min kammerat gik også i seng.

Jeg var så fuld at jeg ikke kunne sove eller bevæge mig! Jeg kunne bare ligge og vente på at værelset stod stille! Jeg hørte Gustav spørge Lotte om hun ville snakke lidt med ham før han gik. Det ville hun gerne. Jeg kunne sagtens se dem igennem mørket. De sad i stuen ved siden af og jeg kunne også høre hvert et ord. De troede sikkert jeg sov, men det kunne jeg bare ikke! Jeg ville gerne have haft en spand til at kaste op i, men jeg kunne ikke sige noget!

Det var virkelig ubehageligt og jeg troede faktisk jeg skulle dø! Jeg hørte Gustav fortælle Lotte, at han syntes hun var den smukkeste pige han havde mødt! Lotte var også kanonfuld og fnisede bare. Så rejste Gustav sig og råbte; sover du Jesper? Jeg ville gerne svare, men kunne stadig ikke. Så har du altså ikke noget imod jeg knepper din kæreste, råbte han! Lotte flækkede af grin. Jeg prøvede alt hvad jeg kunne for at råbe, men intet kom ud! Gustav gik om bag Lotte og holdt om hende og kyssede hende i nakken. Du må hellere lade være, sagde Lotte, men han var ligeglad! Jeg kan huske jeg tænkte, det her sker ikke i virkeligheden! Det var som en drøm! Og jeg ville gerne vågne nu! Gustav fik Lotte op at stå og skubbede hende ind over bordet. Nej, lad nu være, sagde Lotte da han trak op i hendes kjole og hev trusserne af hende. Han hev hendes numse tilbage mod sig, lynede sine bukser ned og fiskede sin pik frem.

Lotte prøvede at flytte sig, men han tog fat i nakken på hende og holdt hende fast mens han trængte op i hende!

Nu skal du fandeme få pik, sagde han og begyndte at kneppe hende! Lotte sagde, så knep mig dog! Gustav sagde noget på arabisk og så kom han højlydt! Han trak sig ud, lynede op og gik! Jeg kunne se en stor fed hvid klat glide ud af Lotte´s fisse! Det løgn tænkte jeg bare!

Lotte tog sit tøj af og lagde sig ned til mig. Hun var totalt våd og klisteret! Næste morgen prøvede hun at bilde mig ind at vi havde kneppet om aftenen, men jeg vidste godt hvordan og hvorledes! Så selvom jeg havde de største tømmermænd, fik jeg smidt hende ud med de værste gloser! Sådan sluttede det forhold.

Idag har jeg en kæreste, som jeg stoler på, og skal giftes med til Januar. Lotte ringer jævnligt og hører hvordan det går. Hun er blevet gravid og venter barn til September med sin kæreste.

porno med danske piger