Firma Julefrokosten

SPAR MANGE PENGE

Jeg satte mig træt ned på sædet det samme gjorde Tanja overfor mig, langsomt gled kjolen op, jeg kunne nu se hendes sort behårede fisse igennem det meget tynde stof…

Skynd dig nu lidt, jeg vil ikke komme for sent til min jule frokost, hun passerede mig nøgen og gik ind i vores soveværelse, jeg fulgte efter. Tanja som min kone hedder, er en lækker flot slank pige med mørkt hår på bare 31 år, hun pakkede et par nyligt indkøbte nissepige trusser ud og i iførte sig dem, jeg kiggede op, stoffet var næsten gennemsigtigt, jeg så hendes sorte behåring igennem det tynde stof. Hun så hånligt på mig ” bare rolig der vanker ikke noget til dig ”. En rød nissekjole blev taget ned af bøjlen, hvorpå hun iførte sig den, kjolen var kort og stoppede lige akkurat ved enden af hendes nylonstrømper, kjolens store frække udskæring i halsen blottede det øverste af hendes bryster, der var vist ingen tvivl om at hun absolut ikke havde BH på. I det hun satte sig ned på vores seng krøb kjolen op og blottede hendes frække trusser samt den sorte behåring, hun grinede frækt over til mig. Vores ægteskab var den seneste tid kørt af sporet, for meget arbejde og for lidt opmærksomhed havde gjort sin indvirkning på vores sexliv som var stoppet.

Hun gjorde det garanteret bare for at håne mig, ” Er du klar, vi skal nå toget” jeg blev revet ud af mine tanker. Vi ankom til tiden og gik ind, der var mange borde pludselig råbte et par gutter ” du skal sidde her Tanja” hun forlod mig og gik over til de 2 fyre og satte sig imellem dem, jeg måtte selv finde min plads ved et bord langt derfra, jeg kunne se at de flirtede med Tanja og hun nød den opmærksomhed de gav hende.

Endelig en kedelig middag blev indtaget imens jeg havde kunnet se hvordan Tanja hyggede sig og drak lystigt, De rejste sig og gik over til baren og satte sig med Tanja imellem sig, det var tydelig at hun var blevet små beruset nu, flere gange dansede de sammen og nu begyndte det at blive meget intimt, han krammede hendes krop indtil til sig, pludselig var begge hans hænder på hendes baller uden hun gjorde modstand, lidt efter sad de atter i baren og drak, han lænede sig ind over hende og begyndte at kysse hende på munden, hans hånd gled langsomt op under kjolen. Jeg rejste mig i arrigskab og gik over imod hende ” Jeg skal lige på wc, så tager vi hjem” da jeg lidt efter kom ud fra toilettet var de væk, hvor pokker var hun henne.

SEX I DAG?

Efter ca. 1½ time kom hun atter tilbage ”hvor pokker har du været henne” det er vel ikke forbudt at få lidt frisk luft når man bliver sløj snerrede hun ad mig. Nu stod vi på tog stationen og ventede vi havde ikke ført et ord sammen fra vi forlod festen og til nu, toget standsede og idet vi gik ind måtte vi passere 10 indvandrere som stod i forhallen og pjattede, kupéen var heldigvis tom, jeg satte mig træt ned på sædet det samme gjorde Tanja overfor mig, langsomt gled kjolen op, jeg kunne nu se hendes sort behårede fisse igennem det meget tynde stof, en af dem ude i gangen havde vist også set det samme ved hendes frække påklædning. Døren gik op og de kom alle ind 2 af dem satte sig på hver side af Tanja.

Den ene lagde sin hånd på hendes ben, forskrækket klemte hun benene sammen, jeg ville rejse mig vredt men idet samme satte en tredje mand sig ved siden af mig og trak sin kniv, bange satte jeg mig atter tilbage i sædet.

De tog begge fat om hendes ben og tvang dem fra hinanden, Tanjas trusser var nu helt blottet, hans anden hånd gled op imellem hendes spredte ben og trak trusserne til side, hendes sorte men veltrimmede fisse var blottet han pressede sin finger op i hende, hun gav et gip med sin krop idet den forvandt indenfor, så lod han fingeren køre ind og ud i et stykke tid inden han endelig trak den ud igen. Fingeren glinsede af hendes safter, han grinede hva pokker hun er squ liderlig, noget hvidt sad på fingeren han kiggede, ” din yndige kone har vist lige haft sex hva” hun kiggede skamfuldt over på mig, ” undskyld men efter du var gået havde de rejst sig og inden jeg vidste af det var deres hænder overalt på min krop, og jeg lod mig rive med ” han grinede over imod mig ” hva pokker din kone har været dig utro, jeg må vist hellere straffe hende ” han hånd tog fat om elastikken i nissetrusserne, en høj lyd af flænset stof lød i kupéen, derefter faldt resterne af stoffet på gulvet. Jeg sad nu og kiggede lige imod hendes blottede sorte kønshår og de lettere hævede skamlæber der blottede sig imellem hendes vidt spredte ben. Pludselig rejste han sig og greb hende hårdt i armen, Tanja blev trukket over til nabo sædet ved siden af os, hun blev løftet op på sædet så hun sad på sine knæ. Han trak hendes kjole op om hofterne, hendes faste hvide baller var synlige, et højt klask efterfulgt af et skrig for igennem kupéen. Han gav hende et hårdt skub i ryggen så hun mistede balancen og faldt ind over ryglænet på de 2 sæder, hendes røv strittede i vejret og blottede de let hævede skamlæber som nu sprang frem imellem ballerne for ham. Han trak bukserne ned og tog om sin halvslappe pik der dog hurtigt rejste sig ved synet af hendes dejlige røv. pikken nærmede sig indgangen, han satte den imod hullet og pressede til, hun skreg fortvivlet idet den gled op og i bund. Jeg kunne blot se på imens han satte farten op og voldtog min kones fisse bagfra, så stønnede han endelig, hårdt blev pikken banket i bund og holdt stille, det rykkede i nosserne i takt med at han sprøjtede op i skeden. Imens havde den anden mand trukket sine bukser af og sad nu på sædet med en stiv pik der strittede faretruende op i luften imellem hans ben, jeg gispede da jeg så dens enorme længde hun kunne umuligt rumme den inde i sig.

Idet samme gav han tegn til den anden som trak Tanja hårdt over og stillede hende imellem hans ben og med fronten imod mig så jeg nu tydeligt kunne se de hævede skamlæber der nu havde foldet sig til siderne og blottet hendes indgang imellem den flotte behåring. Pikken stod og dunkede hovedet glinsede af hans præsperm, derefter tog hans hænder fat om hendes hofter og tvang underlivet imod pikken, hun gispede højlydt og jeg måtte bare passivt se til imens den pressede sig op cm efter cm indtil den helt var begravet i hende. Nu begyndte han ivrigt at løfte hendes spinkle krop op og ned, i takt med at pikken farede ind og ud kunne jeg se hvordan den var fedtet af hendes og de andre mænds sperm. Hans hænder slap taget om hofterne og tog fat i kjolen og trak den ud over hendes skuldre og ned til maven, Tanjas små faste bryster strittede lige ud i luften og hoppede blidt op og ned i takt med at han løftede hende op og ned. Fingre begyndte at nive i de lyserøde vorter som hurtigt blev stive imens hun skreg ud i luften. Hendes krop farede hurtigt op og ned, brysterne dansedeivrigt. endelig stoppede han og trak tanjas underliv hårdt ned over sin pik og holdt fast om hende, det rykkede vildt i pikken sprøjt efter sprøjt fyldte hendes udblokkede skede, så blev der stille hun sad der længe med hans stive pik oppe i sig, deres sperm begyndte langsomt at glide ud imellem hendes hævede skamlæber som omsluttede hans pik. Toget begyndte at sagtne farten ” Tag dit tøj på igen” du skal med os sagde han.

Idet han hårdt trak af sted med hende i armen blev der grinet højlydt ” du har vel ikke noget imod at vi låner din kone resten af weekenden vel ” Dørene lukkede sig igen og jeg kunne blot se på hvordan de trak hårdt af sted med Tanja selv om hun prøvede på at stritte imod…

Jeg stak nøglen i vores dør og lukkede mig ind, lidt efter sad jeg i mørket og spekulerede som en gal, hvad skete der dog med min stakkels kone…

Søndag aften puslede det ved vores dør min kone vraltede ind i stuen ,jeg lå i sengen og hørte hun gik ind på vores wc og i bad, noget efter kom hun over og krøb under dynen, jeg rejste mig op og tændte lyset, ” hvad har de svin gjort ved dig” forsigtigt trak jeg dynen af Tanja hendes baller var røde efter utallige slag de havde tatoveret ” jeg har været utro” på den ene balle endetarmen pressede sig hævet ud imellem de spredte baller. Jeg havde aldrig måttet få anal sex og nu var hun vist blevet kneppet i tarmen hele weekenden. Forsigtigt vendte jeg Tanja om på ryggen og gispede, hun var squ blevet glatbarberet dens ellers så flotte sorte behåring som hun værnede om var væk, hendes faste bryster var røde og hævede vorterne strittede stadig flere blå mærker bevidnede om en intens klemmen, jeg spredte forsigtigt hendes ben, skamlæberne var dobbelt så tykke og spredte sig i takt med benene klitorissen var blå og stod stift op i luften, hva pokker de havde squ piercet hendes klitoris det måtte have gjort vildt ondt. Forsigtigt lagde jeg atter dynen over hendes nøgne krop og puttede hende ind til mig…

I løbet af natten fantaserede jeg om hvordan disse mænd gang på gang havde underkastet min dejlige kone tortur og havde voldtaget alle hendes krops åbninger, min pik rejste sig stift og lidt efter mærkede jeg hvordan den sprøjtede op imellem hendes baller og op af ryggen imens hun intet anende sov…..

porno med danske piger