Julefrokosten i varehuset

SPAR MANGE PENGE

Hun beder mig om at kneppe hende – i bagerste hul! Har du prøvet det før spørger jeg. Nej men det havde hun drømt om længe men hendes x-kæreste ville ikke…

Det var i oktober måned og jeg var ansat i en ledende stilling i et større varehus i København. Bemanding var forholdsvis ung og vi havde travlt da der var masser af kunder denne lørdag.

I vores blomster afdeling var der lige startet en ny pige der hed Sofie. Sofie var en køn pige på 1,60, dejlige såkaldte æblekinder, en god slimline røv, og en lækker c-skål 85 til brystmål. Desuden havde hun et smil, der kunne smelte en hel gletcher på Grønland. Med andre ord en pige der kunne få specielt mændene til, at dreje hovedet af led.

 Jeg havde et godt øje til Sofie og spurgte hende om hun skulle deltage i firmaets årlige julefrokost. ”Ja- det regner jeg med” sagde hun. ”hvad med dig”. Jo, svarede jeg der skulle da vist nok komme nogle søde piger. Herefter blinkede jeg til hende og forsatte videre rundt i varehuset. Det havde åbenbart sat gang i nogle tanker også hos Sofie. På trods af Sofie vidste at jeg havde en kæreste derhjemme, bød de næste 14 dage i højere grad end tidligere på en del ping-pong imellem os kørende omkring, hvad der kunne gå hen og ske til sådan en julefrokost, og hvem der turde være frækkest til julefrokosten. Men jeg bad hende dog om at holde det for sig selv, da jeg som leder jo ligesom må være den der ser ”pænest” ud- i hvert fald på overfladen.

SEX I DAG?

Dagen kom hvor vi skulle til julefrokost, og jeg vågnede op med stort jern på bare ved tanken om at jeg vidste det ville blive en speciel dag. Min kone var behjælpsom og hjalp med at tage trykket. Det sidste hun sagde til mig var, at jeg måtte have en god aften og opføre mig pænt. Ja, svarede jeg vel vidende at der var ugler i mosen. Da jeg kom var Sofie endnu ikke dukket op, og én af pigerne fra hendes afdeling sagde at hun var blevet lidt forsinket. Det havde jeg ikke det fjerneste imod og slet ikke da hun stod i døren lige pludselig i den flotteste lårkort, netstrømper & en hvis top med flæser, der var gennemsigtig så man kunne se den julerøde bh indenunder.

Sofie skulle desværre sidde ved et andet bord end mit; men vi hyggede os hver især. Da maden var ryddet  af bordene var det tid til at danse, og Sofie kom over til mig og spurgte om jeg ville danse? Ja, tak sagde jeg, og vi valsede af sted ud mod dansegulvet. Sofie har nogle dejlige brune øjne, og de funklede flot i skæret fra Djéns medbragte lysshow; mens tonerne af ”jingle bells rock” blev blæst ud i lokalet. Sofie læner sig op mod mit øre og hvisker om jeg er til naturoplevelser. Jeg kigger på hende, og svarer om det blot er de ekstreme eller om det er de ekstreme våde. Sofie siger de ekstreme våde, og hvisker så samtidigt med hun nappe i min øreflip. Lad os teste det på herretoilettet.

Da vi kommer derud mødes vores læber et hedt kys, og vores tunger danser omkring hinanden. Hun hiver mit bælte af på en charmerende og feminin måde. Da hun krænger mine bukser ned glider underbukserne lidt ned. Sofie slikker gestikulerende på mine underbukser uden på gylpen, og vil smage varen indenfor og napper blidt i gylpen. Mit erigerede lem er ved sprænges. Det næste der sker er at trække mine underdrenge af med tænderne. Sofie fugter sine læber med tungen, og sætter sig nu tilrette på sine knæ. Så begynder hun at slikke på hovedet uden at røre ved den på nogen måde. Hendes tunge danser undersøgende rundt på mit pikhoved blidt og legende, mens hendes øjne får øjenkontakt. Det var et slags go for det næste der sker er at hun derefter nærmest inhalerer hele lemmet i et hug. Jeg må koncentrere mig en del for ikke at komme bare pga den liderlighed hendes øjne udstråler. Hun varierer tempoet en del, og jeg er ved at sprænges af mine liderlighed og må anstrenge mig og melder ”at nu er det lige oppe over”.  Hun sætter tempoet en del ned og kæler stille og roligt med mine nosser med den ene hånd. Den anden  hånd flytter hun op til min pik, hvorefter hun sutter og malker min pik helt i bund i et tempo der var helt uden for beskrivelse, og da jeg lidt efter stønner af velvære skyder jeg min ladning af i munden på Sofie. Da Sofie kan mærke min varme sperm resonerer hun ved at deep throathe, så den nærmest bliver tømt direkte i hendes hals. Fuck, det var lækkert.

Jeg sagde til Sofie at nu var det hendes tur til at mærke kærlighedssafterne få frit løb. Jeg løfter derfor sofie op på en håndvask og finder ud af hun ikke har nogle trusser på. Jeg lyner nederdelen af hende, og slikker blidt revnen fra bund til top. Hver gang jeg rammer knoppen giver det et støn fra hende og jeg finder hurtigt ud af at det er her jeg skal bruge alt min energi. Jeg napper, bider slikker & sutter det bedste jeg har lært. Samtidigt har jeg krænget hende BH af og masserer ihærdig hendes bryster, så hun er ved at nå den første orgasme tinde. Hun intensiverer hendes stønnen i takt med at jeg bider og sutter i knoppen/ klitten, og jeg lader nu 2 fingre fra den frie hånd glide op i hende og lave samleje bevægelser. De glider ubesværet derop, og jeg udvidder derfor hullet, så jeg kan få både 3 & 4 fingre op. Det sammenlignet med mine tunges erobring af klitten, får Sofie til at smække  benene sammen om mit hoved, og hun råber nu højlydt at hun vil have lov til at mærke min pik. Hun, kommer i en orgasme der virkelig får det hele til at ryste og sejle i de kvindelige skød bliver massivt indsmurt i hendes kærlighedssafter. 

Hun vender sig om lettere forpustet, og smiler frækt, hvorefter hun beder mig om at kneppe hende – i bagerste hul! Har du prøvet det før spørger jeg. Nej men det havde hun drømt om længe men hendes x-kæreste ville ikke deltage i sådanne ting. Jeg kendte alt for godt til problemstillingen med modsat fortegn. Trods ihærdig overtalelse, har min kone aldrig ville være med på eksperimentet, og jeg tænkte derfor at det skulle hun ikke sige to gange- shit hun er for fræk. Jeg har stadig en del saft på fingrene fra Sofies ejakulation og jeg bruger safter til at smøre hende numsehul. Hun har måske leget med nogle dildoer derned før – i hvertfald kan jeg konstatere at hun ligner én der har prøvet det før. Jeg kører forsigtigt mit lem op i hende og hun stønner højlydt, samtidigt med at hendes stramme røvhul, lige skal vende sig til størrelsen på mit lem. Da jeg har kørt frem og tilbage i ca  2 minutter beder Sofie mig om at sætte mig hen på et af toiletterne. Hun siger at hun vil bestemme tempoet, ved at ride min pik, og jeg stikker forsigtigt min pik hen til hendes røv mens hun vrikker lidt med måsen og glider meget forsigtigt ned over den. Hun hæver sig ned og op 2-3 gange, og kigger mig så i øjnene inden hun siger lidt hæst ”er du klar” Ja svarer jeg lige knap før hun ligner én der er ramt af aladins lampeånd. Hun malker min pik med sin bagdel i en sådan grad at jeg tænker at den er ved at klemme mit hoved af. Det måde hun rider den på er ubeskrivelig og hun er også selv i højeste grad berørt af situation. Jeg tænker at hun vil have en pause og jeg begynder at massere hendes skamlæber ved at gnide på dem på en blid måde hvorefter hun opbygger antiklimaks og kommer. Lige idet hun udløser sin orgasme kan jeg mærke at mit lem også er ved at være oppe og ringe og jeg fylder for andet gang et hul i denne dejlige varehustøs. Hun spørger derefter om vi skal gå tilbage til de andre. Ja, svarede jeg og fik lavet en interimistisk vask af de ædlere dele i håndvasken på toilettet. 

Da vi kommer ud er de andre i en anden verden og festen er på vej til at slutte. Vi bliver enige om en 20 stykker at tage videre i byen på det lokale værtshus. Jeg kan ikke undgå at betragte Sofie, der smyger sig omkring mig, og stadig bevarer et liderligt blik i øjnene. Da kl. bliver 4.30 kommer Sofie hen og spørger om jeg interesseret i at dele en Taxi ind mod Valby hvor hun bor. Jeg kunne jo bare ”sove ved hende” som hun sagde. Taxien kom og der satte sig én af vores kollegaer på forsædet. Ingen kvaler forsædet betaler. Nåh; men vi kom derudaf og Sofie lænte sig over mod min skulder og lignte mest af alt en der var på vej til at sove. Hendes hoved faldt ned i mit skød og jeg troede faktisk at hun var  faldet i søvn. Pludselig blev min lynlås hevet ned og en dejlig følelse af 37 grader varmt mundvand skyllede ned over min pik. Er der i øvrigt nogle der har prøvet at få den suttet af nedaf en vej med en masse bump. Jeg tænkte at det var fandeme løgn hun kunne ikke Tømme den igen inden vi nåede hjem; men jeg tog fejl. 

Det skulle blive en lang nat og nærmere morgen………men det kan i læse om i et senere afsnit.

porno med danske piger