Hvem er mest utro: Overklassen, middelklassen, arbejderklassen, underklassen?

Hvem er mest utro: Overklassen, middelklassen, arbejderklassen, underklassen?

SPAR MANGE PENGE

Hvem boller mest uden om? de rige eller fattige?

Er det juristen, læren eller er det pædagogen, håndværkeren? Se om du skal være nervøs, for om din partner leger med andre uden du ved det.

De veluddannede topper listen over utroskab!!!

Fakta om overklasen: Overklassen udgøres af virksomhedsejere, direktør, topledere og andre, der har mere end tre gange så høj løn som den typiske indkomst i Danmark. En person i overklassen tjener i gennemsnit 2,9 millioner kroner om året.

Datingsiden for utroskab Victoriamilan.dk har over 200.000 medlemmer i Danmark. Når brugerne registrer sig hos Victoria Milan, udfylder de også personlige oplysninger om dem selv, f.eks. hvor meget de tjener, hvilket erhverv de arbejder indenfor, hvilken uddannelse de har, hvor længe de har været i deres nuværende forhold mm. Magtliderlige Karrierekvinder lokker unge mænd til sex!

Nu har folkene bag Victoria Milan dykket ned i disse statistikker og kan derfor præsentere profilen på den typiske utro. I en pressemeddelelse fortæller Victoria Milan om resultaterne:

Flest veluddannede er utro
De fleste utro er ifølge Victoria Milan veluddannede – kun 2,7% af dem har udelukkende en grundskoleuddannelse, mens 6,0% har en doktorgrad eller anden højere akademisk eksamen.

SEX I DAG?

Størstedelen af dem, der registrerer sig hos Victoria Milan, er mellem 35 og 50 år, og de fleste har været i deres forhold i fem år eller mere.

Hvilken personlighed har de utro?
Når de utro, der bruger Victoria Milan, skal beskrive deres personlighed, er “ærlig” højst på listen med 44,5% af brugerne, som har valgt dette. Derimod er det kun 3,3%, som ser sig selv som værende “konfliktsky”.

99% af dem der søger en affære på Victoria Milan har børn.

Blandt de faggrupper der topper listen hos Victoria Milan, er advokater nummer et, dog tæt forfulgt af lærere og økonomer.

Nu er middelklassen også utro
“Historisk set er utroskab noget som overklassen har hengivet sig til, men takket være internettet, kan middelklassen nu bedre være med. I dag ses utroskab blandt kvinder også i et helt andet omfang end førhen. Dette er et skridt fremad for ligestilling – både mellem kønnene og mellem klasserne.

Kvindelige chefer, direktør og selvstændig søger uforpligtende sex her!

Fakta i tal og statistikker lyver ikke!

Statistikken fra Victoria Milan

Uddannelse
Ikke fuldført en videregående 2,7 %
Kortere videregående uddannelse 23.6 %
Universitet eller længere videregående 67.7 %
Højere akademisk grad 6.0 %

Erhverv
Jurist 4,7 %
Lærer 3,9 %
Økonom 3,7%
Læge 3,6 %
Håndværker 3,5%
Markedsføring 3,0 %
Sælger 2,9 %
Bibliotekar 2,9 %
IT 2,7%
Journalist 2.6 %
Militær 2,0 %
Sygeplejerske 1,9 %
Pædagog 1,8 %
Ingeniør 1,6 %
Administration 1,6 %
Politi 1,6 %
HR / Ledelse 1,4 %
Ejendomsmægler 1,2 %
Frisør / Kosmetolog / Hudterapeut 1 %
Landmand 0,9%
Anden beskæftigelse 48.5 %

porno med danske piger