Foredraget

Mit underliv kan slet ikke ligge stille….. Du lader din ene hånd glide ned over min krop, ned til min min ‘regnskov’!! Jeg venter spændt på, at dine fingre skal finde min hule…

SEX I DAG?

Jeg skal til Kolding, hvor jeg skal til et foredrag omkrig ”kommunikation”. Selvom det er et foredrag, vil jeg godt tage mig godt ud, så jeg vælge mit tøj med omhu, hvor jeg inders vælger mit mørkerøde BH-sæt, dernæst tager jeg en sort top, der sidder helt til, uden over tager jeg en lettere gennemsigtig hvid ærmeløs skjortebluse på. Jeg har valg min sorte nederdel, hvor jeg indenunder tager mine sorte hofteholder og tilhørende sorte nylon strømper på. Jeg slutter af med min sorte habitjakke og mine sorte lange støvler. Make-up og håret sidder som det skal.
Jeg kommer frem, der er allerede kommet mange, så desværre får jeg en plads, nede ved de bageste rækker, hvor der sidder 2, på 7 stole fra mig, belysning er svagt, så det er halv mørkt, med masse af lys på foredragsholderen.
Foredraget starter, jeg syntes allerede fra start det er meget spændende, ca. 20 min inde i foredraget kommer du, og hvisker om du må sætte dig på den tomme plads, ved siden af mig, jeg rejser mig og du masse dig forbi. Jeg lytter stadig, men ud af øjenkrogende, tager jeg et kig på dig……….Jeg tænker hvor han bare total lækker, og du dufter rigtigt godt………Jeg får lige pludselig nogle frække tanker, jeg kan mærke du ser på mig, vi sidder tæt og vores arme snitter hinanden, det går et helt stød gennem min krop……nu kan jeg slet ikke koncentrere mig mere, og kigger på mit ur, at der er 10 min til vil skal holde en pause.
I pausen er der forfriskninger, lige pludselig står du foran mig, og du præsentere dig og siger du hedder Jens, du spørger om hvad jeg hedder. Vi står og taler om foredraget, som jeg ikke har fået så meget ud af. Pausen er ved at være forbi, men jeg skal lige på toilettet, inden vi går ind. Jeg er blevet total liderlig, og har kun SEX i mit hoved, og tænker på hvordan jeg skal få dig. Jeg beslutter mig til, at tage mine trusser…..og kan mærke jeg allerede er godt våd…..
Foredraget skal til at starte igen, du venter på mig, vi går sammen der ind, men jeg kan se på dig, at du har andre tanker. Vi sætter os, foredrager fortsætter, jeg hører intet af hvad der bliver sagt. Lige pludselig ligger du din hånd på min hånd, jeg igen et kæmpe stød gennem kroppen, hvorefter jeg giver din hånd et klem, lidt efter ligger du din hånd på mine ben, og forsigtigt lirker du hånden ind under min jakke, jeg giver et lille gisp….Hvorpå jeg ligger min hånd på dine lår, og hurtig flytter jeg hånden op, til dit skridt, jeg kan mærke en mega stiv pik, dine bukser er lige ved at briste. Du får hånden op under min nederdel, og er hurtig op ved mit skød, det giver et helt ryk i dig, da du opdager jeg ingen trusser har på, du begynder pille lidt ved min fisse, jeg stønner svagt. Du ser mig i mine øje og signaliserer op mod udgange, og visker til mig, at jeg skal komme ud på handicap toilettet om 2 minutter.
Efter 2 minutter begiver jeg mig ud, jeg kan mærke min fisser er sjask våd. Jeg ser at døren til handicap toilettet stor på klem, lukker den forsigtigt op, du står der inde og ser total liderlig ud i dine øjne. Vi lukker døren, vi omfavner hinanden og begynder at kysse blidt.
Måske er det tilfældighedernes spil…. måske er det skæbnen…
Der må helt sikkert være en mening med at dette sker!!!!
Det er en skøn følelse.
Alle sanser arbejder på højtryk!
Du kysser mig blidt i panden, videre ned over øjnene til min næsetip, inden du igen finder din mund i et langt kys, vi bliver mere og mere grådige med vores heftige kys, vores vejrtrækning bliver mere heftig og stønnende.
Mine hænder finder knapperne i din skjorte, som jeg stille og roligt åbner en efter en, da jeg når bukselinningen, må jeg først forbi bælte og en genstridig bukseknap… men det lykkedes, jeg trækker skjorten fri og stille få dig ud af den.
Jeg lader mine hænder udforske din overkrop, alt imens vi igen smelter sammen i et lidenskabeligt kys.
Nu har du fået min jakke af begynder, at åbne min bluse og jeg smyger mig ud af den, så jeg stå kun i bh.
Du berører mine skuldre og lader dine hænder glide stille og roligt ned over mine bryster, jeg kan mærke mine brystvorter stritter som små rosenknopper gennem det tynde stof.
Jeg lader dine hænder glide om på ryggen for at finde hægten, så du kan befri min bh.
Dine hænder finder vejen tilbage til mine nøgne bryster, som du kærtegner blidt og nænsomt.
Mit underliv er gledet ind til dit, jeg kan tydeligt mærke den dejlige bule i dine bukser. Du rykker lidt tilbage og lader min hånd finde vej og strejfer stille dine bukser . Jeg hjælper dig af med bukserne og ser du heller ikke har trusse på…. sikke et syn, der møder mig… din pik peger lige mod mig uhmmm…..Jeg får en vanvittig lyst til at kaste mig over den, med min mund og tunge… Du visker at, jeg vente lidt endnu!!!!
Jeg kan mærke, hvordan mine safter stiger endnu mere og nærmest løber ned langs mine lår….
Jeg bøjer mig ind over dig og kysser dig.. jeg fortsætter ned ad din hals og videre til din brystkasse… videre til maven. Jeg sidder nu på knæ mellem dine ben.
Jeg lader mine hænder vandre fra maven udover hofterne, ned langs låret og til indersiden, hvor mine hænder begynder at arbejde sig op mod din pik og store nosser!!
Mine hænder finder vej til dine nosser, som jeg massere ganske blidt, alt imens min tunge har fundet vej til din pik….. jeg slikker stille og roligt, for pludselig at køre tungen helt op til spidsen og drillende lader den cirkle.
Du stønner højt og heftigt… og nu tager jeg dig i munden… Det gipper helt i dig!! Jeg slikker blidt ned langs skaftet, forsættet op mod spidsen, hvor jeg tager din din pik helt ind i min mund, og begynder at ”Mundkenppe”, jeg sutter og suger og kan mærke du snart er ved at komme, og hvisker jeg skal stoppe.
Du hjælper mig op, så du står lige foran mig og hjælper mig af med nederdel.
Du kysser mig på maven, og jeg mærker hvordan mine safter løber ud af mig, ….Jeg lægger mig på gulvet.
Jeg er parat til, at tage imod dine hænder og tunge… men jeg kan mærke du vil drille, og det pirrer endnu mere…..!!
Du kysser dig og kæler for mine bryster… mit underliv kan slet ikke ligge stille…..
Du lader din ene hånd glide ned over min krop, ned til min min ‘regnskov’!!
Jeg venter spændt på, at dine fingre skal finde min varme hule…. men nej, l du lægger din hånd og lader en finger lige akkurat finde åbningen… din hånd ligger helt stille!!
Jeg er desperat nu, og kan tydeligt mærke, men det er dig der bestemmer nu !!
Du kysser mine bryster og lader din tunge lege med vorterne, de er helt spændte og stritter.
Du fortsætter med at kysse mig ned over kroppen, til du igen er der, hvor alle nerver i kroppen er samlet… og som et lyn fra en klar himmel finder du min knop med tungen!!
Mit åndedræt er meget heftigt… jeg er i total nydelse..!!!
Jeg er totalt i ekstase…. og det varer ikke længe inden at jeg kommer i en meget lang og vidunderlig orgasme…. og den kommer som en kæmpeeksplosion!!!! – min krop gennemrystes… og jeg er totalt tændt og parat til at tage dig…. men du giver mig tid til at nyde eftervirkningerne..!!
Jeg ligger helt stille og du lægger dig ved siden af mig og kysser mig blidt på kinden.
Det er dejligt og vi ligger sådan nogle minutter….. men nu er du parat til mig, og sige nu vil du have, at jeg ridder på din pik….. Så rejser mig op på albuerne og kysser dig, mens at jeg skræver ind over dig og sætter sig på din dejlige, stive pik….. og mit underliv, begynder at arbejde omkring din pik..!!
Pludselig vælter du dig rundt, så jeg ligger under dig…. og du støder din pik dybt op i mig… jeg skriger at du skal blive ved… og det gør du!!!
Jeg kan slet ikke få nok, vil bare at det bliver ved og ved og ved………
Jeg mærker hvordan din krop gennemrystes af en orgasme og at din sæd bliver skudt ind i mig med raketfart….. og jeg tager imod!!!
Du bliver liggende ovenpå… Jeg synes det er skønt at mærke din tyngde.
Du aer mig på ryggen og nusser mig i håret….. sådan ligger vi længe…..er total udmattede.
Vi bliver enig om det nok er på tide at komme i tøjet……Og bliver enige om at det skal gentages.

porno med danske piger