Sexfantasier af kendte kvinder med frække tanker

Sexfantasier af kendte kvinder med frække tanker

SPAR MANGE PENGE

Kvindefantasier IV af Julia Sofia AastrupHer er de anonyme kendte i kvindefantasier

Berømte eller berygtede – de er kendte fra film, tv og netmedier, men hvem skriver hvilken historie?

Læs de danske ‘Influenser Julia Sofia Aastrup, Carla Chloe Mickelborg og Jasmin Gabay egne sexfanasier. Plus Eurovision-vinderen Emmelie de Forest der også er blandt de danske kvinder, der fortæller deres frække fantasier i bogen Kvindefantasier IV.

Er det fantasi eller virklighed? eller måske noget derimellen…? Kun de kendte forfatter kender den ægte historie, men mon ikke der både er historier fra det virkelige liv, og også nogle der er fri fantasi?

Man kender ikke sin nabo bag de fire vægge, det samme gælder de kendte, hvem er til hvad og hvem har prøvet det ene eller andet? 

Hvilket håndværkerfag får mest sex?

Navnene på de anonyme kendte

Her kan du se alle navnene på de kendte fra det erotiske værk “kvindefantasier”, navnene er ikke anonyme, men det er dét desværre at få afvise hvem af de kendte der har skrevet hvilken historier. Måske du kan gætte det?

SEX I DAG?

Læs historierne der lever lystigt i tankerne på de kendte danskere, kvinder, damer og piger.

Kvindefantasier IV

I januar 2021 udgav syv kendte, danske kvinder den dampende hede novellesamling KVINDEFANTASIER med otte selvstændige, erotiske noveller. Novellesamlingen blev et hit, skabte massiv medieomtale om kvinder og lyst, lå på bestsellerlisten i månedsvis og førte til udgivelsen af flere kvindefantasier.

Her er KVINDEFANTASIER IV, hvor endnu et hold kendte kvinder med pennen drevet af lyster og noget på hjerte har skrevet otte sexede, pirrende, intime fortællinger.

Frække fortællinger om sex (sexhistorier & sexnoveller)

Ideen til de forførende samlinger af fantasier står Manager og PR-agent Elisa Lykke for. Hun har selv skrevet en af novellerne og har denne gang inviteret disse syv skønne damer til også at bidrage med hver sin fortælling:

Sangerinde og sangskriver Emmelie de Forest, entreprenør og influencer Carla Chloe Mickelborg, sanger, bagedystdeltager og influencer Jasmin Gabay, psykolog og debattør Louise ‘Twerk Queen’ Kjølsen, skuespiller Ditte Ylva Olsen, komiker og podcaster Natasha Brock samt Youtuber og influencer Julia Sofia Aastrup.

For at lade fantasien flyde frit fremgår det ikke, hvem der har skrevet hvilken novelle. Det må du selv fantasere om …

KØB OG LÆS DEN NYE KVINDEFANASIER NU

Læs 1000 vis af gratis sexhistorier i vores novellesamling eller på andre danske novellesider

porno med danske piger