Tændt på gummi!?

Jeg skylder stort set Lotte alt, hvad jeg ved om sex. Hun var min barndomsven, og hun forblev min ven, da vi blev voksne. Den dag, jeg fyldte 18 år, begyndte hendes “uddannelse” af mig. Altså på det seksuelle område. Hun var selv 22 på det tidspunkt.

Grunden til, at en fire år ældre pige gad tage mig under sine vinger, var, at der ikke var andre i nærheden. Vi boede side om side på en af de mest øde og mindste øer i Danmark. Årsagen til, at hun stadig boede hos sine forældre, da hun var 22, var sådan set sørgelig nok. Faren sad i rullestol, og moren havde dårlige nerver. Så hun havde sin sag for.

Hun lærte mig at cykle. Hun lærte mig at kravle i træer. Hun lærte mig at slås, og hun lærte mig at leve af det, man kunne finde i naturen. Og de senere år lærte hun mig altså alt om sex. Det er to år siden nu, og jeg er flyttet til Odense i mellemtiden. Men jeg savner hende hver dag.

Hun var vildt utraditionel og grænseoverskridende. Hun kunne finde på at sige de mest mærkværdige ting på de underligste tidspunkter. Således gik vi en dag vores ugentlige tur rundt om hele øen, og pludselig spørger hun mig, om jeg vidste, at man kunne stikke en hel hånd op i røven på en anden, hvis man ellers havde tid nok til at udvide lukkemusklen!

Vi havde lige gået og snakket om fuglelivet på øen, så det var noget af et spring i samtalen. Det var først, da hun vidste, at jeg ville flytte fra øen til efteråret, at hun gik i gang med min “uddannelse”.

Jeg var som sagt lige blevet 18, og egentlig havde der aldrig været noget imellem os før. Selvfølgelig havde jeg set hende nøgen masser af gange, blandt andet når vi badede ved stranden, men vi havde altid set hinanden som bare venner.

Jeg havde en kæreste i den nærliggende by på fastlandet, men hende så jeg kun én eller to gange om ugen. Lotte havde ikke nogen fast, men jeg vidste, at hun engang imellem tog væk tre eller fire dage “for at kneppe hjernen ud”, som hun sagde.

Hun havde en sjov hobby. Hun elskede at stryge rejer. Det er der sikkert ikke mange, der ved, hvad er. Men det handler om, at man i sommermånederne med et rejenet eller en såkaldt rejehop kan fange masser af friske fjordrejer tæt under vand.

Det var noget, hun havde lært af sin far, og hun var fortsat med det, da han blev lammet. En aften i juni spurgte hun, om jeg ville med ud næste morgen og stryge rejer.

Jeg tilbragte gerne så megen tid som muligt sammen med Lotte, så jeg sagde ja, selv om det var pokkers tidligt om morgenen. Hun bankede mig op klokken lidt over fem. Hun havde alt udstyret på sin cykel, inklusive et par lange waders, en slags gummistøvler, der gik helt op til skridtet.

Da hun iførte sig dem nede ved vandet, må jeg have set mærkeligt på hende. Jeg lagde mærke til, hvordan kanten af gummiet gik helt op til hendes skridt, og jeg kunne ikke lade være med at tænke på, at hver gang hun tog et bevægede sig, måtte de støde mod hendes kusse.

– Hvad tænker du på? spurgte hun med et anklagende blik.

– Hvorfor går du ikke bare nøgen ud og stryger dem? spurgte jeg.

Det forekom mig mest logisk. Vandet var ikke specielt koldt denne tidlige sommer, og jeg fik pludselig lyst til at se hende nøgen. Det var faktisk mange år siden, jeg sidst havde set hende uden tøj, og dengang havde der ikke været nogen seksuelle undertoner. Det var der nu, det indrømmer jeg gerne.

Hun så undersøgende på mig.

– Ja, hvorfor egentlig ikke? sagde hun og trådte ud af støvlerne, hvorefter hun smed shorts, bluse, trusser og bh og stod fuldstændig nøgen foran mig. Så trådte hun igen ned i de lange, rummelige gummistøvler.

Det var lige dér, jeg begyndte at få stiv pik. Hendes nøgne krop i kombination med gummiet gjorde mig vildt liderlig. I stedet for at gå ud i vandet, sjoskede hun hen imod mig. Hun havde gennemskuet mig. Så stillede hun sig lige foran mig og skød de store ret runge bryster frem mod mig. Hun lagde sin ene hånd på mine shorts og tog om min pik.

SEX I DAG?

– Jeg vidste ikke, du tændte på gummi! smilede hun.

– Det gør jeg da heller ikke! forsvarede jeg mig.

Jeg kunne mærke, jeg var blevet ildrød i hovedet.

– Tag tøjet af! befalede hun.

Jeg var vant til at gøre, som hun sagde, for hun havde altid været anføreren i vores samvær. Men lige nu tøvede jeg alligevel. Hun sjoskede hen til de to kasser, hun havde hængende på begge sider af baghjulet på cyklen, og nu trak hun en gul gummiregnfrakke frem. Den tog hun på, men hun lod den stå åben, så jeg kunne se hendes bryster og hendes behårede kusse.

Hun var ikke typen, der barberede kussen eller trimmede den i siderne. Den var én stor vildtvoksende sort dusk. Min pik var helt stiv nu. Jeg begyndte at tage tøjet af, undtagen shortsene.

– Vis mig din pik! sagde hun.

Jeg tøvede. Så trak jeg dem ned. Pikken svuppede opad og stod med blottet hoved og skinnede i morgensolen.

Jeg stod som lammet. Hun stillede sig igen helt hen foran mig. Der var et lille drillende smil omkring hendes læber. Så tog hun med begge hænder fat om min nakke og trak mit ansigt ned mod sig. Jeg landede med næsen mellem de nøgne bryster.

Hun strøg mig over nakken og skubbede mit hoved nedad og lidt udad, så jeg pludselig fik den skarpe duft af gummiet op i næsen. Det dunkede i min pik. Der var noget om det! Jeg tændte sgu på gummi!

Hun pressede mit ansigt længere nedad, og med ét mærkede jeg hendes bløde sorte kussehår i næsen. Hun spredte benene og holdt mig fast med min næse og mund mod hendes kusse. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle gøre. Jeg kyssede forsigtigt hårdusken og sørgede samtidig for at holde balancen ved at lægge hænderne på hendes hofter.

Nu slap hun mig et øjeblik og tog regnfrakken af. Hun lagde den hen over mig, mens jeg stadig var krummet sammen med ansigtet mod hendes kusse.

– Tag den på! sagde hun.

Jeg gjorde som hun sagde. Rejste mig og trak den på. Den var ikke foret. Det kolde bløde gummi ramte min hud som et elektrisk stød.

Hun hjalp mig med at lukke den. Så skubbede hun mig blidt ned at ligge på ryggen i det stadig våde græs. Jeg anede ikke, hvad der skulle ske. Hun stod nu hen over mig med skrævende ben, stadig iført de lange gummistøvler. Jeg lå ned, fuldstændig pakket ind i gummiregnfrakken.

Hun rykkede lidt længere op. Så skrævede hun endnu mere, og pludselig så og hørte jeg, hvordan en varm stråle af hendes pis ramte midt ned på regnfrakken. Jeg var igen som lammet.

Hun stod med to fingre på hver skamlæbe og spredte kussen ud, så hun kunne styre strålen ned mod mig. I vildelse knappede jeg frakken op og foldede den til side. Så de sidste dråber af hendes pis havnede på mit maveskind og på min pik, der blev om muligt endnu mere stiv.

Men det var ikke slut med det. For da der ikke var mere pis i hende, lagde hun sig ned på knæ ved siden af mig og bøjede sig ind over mig. Hun kiggede mig et kort øjeblik ind i øjnene.

– Lig stille og nyd det! hviskede hun.

Så krummede hun sig sammen og tog min pik i munden. Den pik, hun kort forinden selv havde overpisset med sit varme, gule pis. Det generede hende ikke det fjerneste, Tværtimod. Jeg lagde mærke til, at hun var begyndt at gnide sig selv i kussen imens, men jeg vovede ikke at røre mig og give hende en hånd.

Da jeg efter alt for kort tid var klar til at sprøjte, prøvede jeg at trække mig væk fra hende. Men hun holdt mig fast og kom med et protesterende grynt. Sekunder senere fik hun al min sperm i munden, og hun beholdt pikken mellem sine læber, til jeg var helt tom, og hun havde slugt det hele.

Hun var den første kvinde, der slugte min sperm. Min kæreste på fastlandet tog godt nok min pik i munden engang imellem, men hun ville ikke have, at jeg sprøjtede, når hun slikkede mig.

Jeg løftede fortumlet hovedet og så nu, hvordan Lotte havde taget fat i en flig af regnfrakken og brugte gummiet til at gnide sig selv i kussen med. Kort efter kom hun i en orgasme, der fik fuglene til at lette fra sivene og træerne, og som helt sikkert også skræmte rejer og andre smådyr i vandet langt væk.

Det var lige meget. Vi fik ikke strøget rejer denne morgen. Var hun pervers, Lotte? Det er der sikkert nogen, der vil mene. Bare vent, til jeg fortæller, hvad vi ellers lavede denne sommer. For det her var kun begyndelsen, en sagte ouverture. Inden for de næste tre måneder var vi fortrolige med samtlige hinandens kropsåbninger og kropsvæsker.

Jeg ville på forhånd have sagt, at det var for ulækkert og for perverst for mig. Men sammen med Lotte var det bare smukt!
Det føltes helt rigtigt.

Forfatter: Mara

porno med danske piger