Fræk besked i trussen, førte til lir på stranden

Det er fredag morgen og jeg har en weekend helt for mig selv, sidder og overvejer om jeg skal komme i bund med mine skoleopgaver, eller om jeg skal maile dig – egentligt har jeg allerede truffet mit valg, nu skal jeg bare finde ud af hvor og hvordan jeg vil udnytte min tid bedst mulig.

Jeg tager bilen og kører ind mod København, jeg har ikke mailet dig – har en eller anden ide´ om at tingene skal ske efter tilfældet. Jeg parkerer bilen, og går hen imod din bolig, ringer på, men ingen er hjemme. Jeg står lidt og tænker over, hvad jeg nu skal gøre kigger lidt rundt i gården – der er tomt, vejret er lunt, og fuglene synger, egentligt er det strandvejr.

Finder en kuglepind frem, men har ikke noget at skrive på, jeg ringer på hos en af dine naboer og bliver lukket ind. Jeg stiller min taske på gulvet og tager mine trusser af, takker mig selv for at jeg valgte at tage de hvide på, eller i det hele taget at jeg tog nogle på! jeg begynder at skrive min besked til dig på indersiden af min trusse- jeg ved at du ikke vil se min besked medmindre at du kigger ordentligt efter, for den vil umedelbart ikke være til at se – jeg ved at det er en chance at tage – men nu hvor jeg har valgt at det skal være på til tilfældet, så vil jeg ikke hjælpe for meget til.

Jeg skriver: Hornbæk strand ved Redningspost kl:16:00. Som underskrift laver jeg et aftryk med min læbestift.

SEX I DAG?

Sætter mig ind i bilen og kører mod mit mål.

Jeg breder mit tæppe ud, jeg har fundet en lille “gryde” hvor jeg har overblik over Redningsposten klokken er ved være 16:00, folk er ved at pakke sammen og jeg er ved at være godt varm – havde ikke lige tænkt over at jeg skulle have badetøjet med, og siden trusserne hænger på din dør, har jeg ikke rigtigt kunne gå i vandet.
Begynder at overveje om du overhoved kommer, så jeg lægger mig på ryggen som naturen nu har skabt mig, og lukker mine øjne, solen er stadig stærk og jeg kan mærke hvordan den brænder mod min mave, jeg tager min flaske vand og hælder den ud over mig – jeg gyser af velbehag, mærker en vind der let leger over min krop, jeg spreder mine ben en smule, og lader min hånd kører ned over mine bryster ned mod min mave, mine øjne er stadig lukket – jeg ved at chancen for at der kommer nogen er der, men det bekymrer mig ikke – ikke så længe mine øjne er lukket *s*

Sådan lægger jeg et stykke tid mærker vindens kærtegn efterfulgt af min hånd og nysgerrige fingere – pludselig får jeg en fornemmelse af ikke at være alene, det sitre i hele mit indre – er det dig? eller er det en eller anden tilfældig som har lægget og kigget på mig i et stykke tid? jeg vælger at forblive med lukket øjne og fortsætte med at nyde de følelser, jeg forunderligt nok at trylle frem med mine fingere – jeg ved nu at jeg ikke er alene, og kan høre og mærke en, der sætter sig bag mig med benene på hver sin side af mit hoved. Lyden jeg kan høre når personen sætter sig ned, bedømmer jeg til at være en mands vægt om ikke andet en voksens vægt – det kunne jo også være en kvindes, jeg begynder at overveje om jeg mon kunne være i stand til at være sammen med en kvinde – mange tanker flyver igennem mit hoved, men bliver afbrudt da jeg mærker et bind der bliver bundet for mine øjne – jeg er ikke helt rolig, begynder at overveje om det nu alligevel, skal op til dagens tilfældigheder. Midt i alt og ingenting bliver jeg hivet op – det ophidser og skræmmer mig på samme tid, og selv om mine tanker løber forvirrede rundt, syntes tiden at stå stille, alt imens dette bliver jeg fuldt ned mod vandet – jeg kan høre menneske stemmer, men de lyder fjernt væk, jeg befinder mig i en tilstand som ikke kan beskrives, det eneste jeg mærker tydeligt er personens åndedræt i mit øre, jeg mærker det lune vand der nu når mig til maven – en finger der langsomt kører ned af min ryg ned mod min røv mellem mine baller – min puls banker og mit blodtryk er kritisk, jeg er et sted mellem himmel og jord, men hvor ved jeg ikke!

Jeg mærker en tunge lege med min ene brystvorte, på det andet bryst mærker jeg to fingere der knipper hårdt – den blandede følelse jeg mærker, får mig til at glemme alt omkring mig – jeg føler mig berørt alle vegne og i et kort øjeblik tvivler jeg på, at der kun er en person, men jeg kommer bort fra tanken da jeg mærker en finger, er langsomt trænger ind i mig – jeg ved nu at jeg er tættere på himmel end på jord, for jeg mærker intet andet end den berøring og den ubeskrivelige virkning den har.

Mine hænder reagere instinktivt nu – som var de deres egen herre – min hjerne er koblet fra og alt andet end kærtegnende og de reaktioner de lader mig få mærker jeg.
Jeg mærker at personen er ved at løsne båndets stramme greb om mit ansigt, jeg vender mig om og ser det er

Forfatter: Julle

porno med danske piger