Slik din kvinde som var du en kvinde selv!

Slik din kvinde som var du en kvinde selv!

SPAR MANGE PENGE

Derfor skal du slikke fisse på din kone, kæreste, elskerinde og one-night-stand.

  • 87 % af pigerne kan lide at modtage oralsex
  • 29 % af pigerne kommer hver gang, de modtager oralsex (her kan du rykke fra de fleste mænd)
  • 80 % af pigerne mener, at en fyr også skal bruge fingre, når han slikker

Få hende til at slappe af
Du har sikkert hørt det mange gange før, men en kvindes orgasme foregår lige så meget mellem hendes ører, som mellem hendes ben. Start derfor med at få din partner til at føle sig rigtig godt tilpas og afslappet. Skab en varm og tryg (læs: romantisk) atmosfære med levende lys, lækker musik og masser af kys, kram og komplimenter. Vis og fortæl hende, at du glæder dig helt vildt til at smage og tilfredsstille hende med din tunge.

En stensikker måde til at få hende i det helt rigtige humør er en lækker omgang erotisk massage. 

Ned på maven
Det tager i gennemsnit (gennemsnit!) 20 minutter at få en kvinde til at komme ved hjælp af oralsex, så det gælder om at finde en rar stilling, du kan holde i længere tid. Læg dig enten på maven mellem hendes ben, eller bed hende rykke numsen helt ud til kanten af sengen, så du kan knæle foran hende. Uanset hvordan du vælger at placere dig, så sørg for, at du ligger blødt og dejligt – du skal nok indstille dig på at blive “hængende” i en god rum tid. Et godt tip er at bede hende placere benene så tæt på hinanden, at du med mellemrum har mulighed for at hvile og støtte dine kinder mod hendes inderlår.

SEX I DAG?

Ro på
Selv om du har slikket dig laaangsomt vej til hendes klitoris, og hun er godt og grundigt varm, så er det strengt forbudt at gå grassat med propeltunge. Start i stedet med at slikke i lange, blide strøg fra bunden af hendes vagina, op langs de indre og ydre skamlæber og op mod klitoris (tænk samme bevægelser, som du bruger på en smeltende isvaffel). Lad din tunge vandre nysgerrigt på hele hendes vagina, så du ophidser hende så meget, at hun glemmer alt andet omkring sig.

Teknik, teknik og teknik
Når du har stimuleret hende et stykke tid med nænsomme slik, stepper du dit oralgame op. Spred forsigtigt hendes kønslæber, og flyt fokus til hendes klitoris og området lige omkring den – særligt lige ovenover. Leg lidt med tungeteknikken ved at veksle mellem at cirkle om klitoris, lade tungespidsen flakke fra side til side, eller sæt læberne til og sug forsigtigt. Husk, at alle kvinder er forskellige – nogle sværger til den spændstige, hårde og målrettede tunge direkte på klitoris, mens andre er til det mere forsigtige og kærlige slikkeri. Har du svært ved at greje, hvad der fungerer bedst for hende? Så kig på hendes krop og lyt til hendes åndedræt undervejs – du vil IKKE være i tvivl. Når du har knækket koden, så hold dig endelig til den! Nøgleordet her er vedholdenhed.

Fikse fingre
Det kræver lidt øvelse at mestre denne multitasking-kunst, men du kan virkelig give hende next level oralsex ved at indarbejde lidt fiks fingeraction. Prøv for eksempel at lade din pegefinger glide vandret fra side til side over hendes lille knop, mens du slikker hende med lodrette strøg – eller vice versa. Når hun begynder at stønne højlydt og vride sig i nydelse, så penetrér hende med en finger eller to, og stimulér hendes G-punkt ved at presse op mod hendes navle, mens du laver en “kom-her” bevægelse. Og det er nu, du skal give den gas! Slik hende i takt igen og igen og igen, indtil hun eksploderer i vild orgasme. Voilá!

Find olier og cremer til den frække leg her

porno med danske piger