Fræk Morgenvækning af magt liderlig mand

SPAR MANGE PENGE

Dansk gigantsex 2Mærker en hånd på skulderen den vandre ned af ydersiden på armen.. ned forbi hånden og op af indersiden af armen.. Får helt kuldegysninger af det.. åbner mine søvnige øjne og ser direkte ind i mandens øjne. De øjne fortalte mig at jeg kunne ligeså godt glemme at lægge mig til at sove igen.. Ser mere intens ind i øjnene og er ved at vågne helt. Manden nusser stadigt armen. Da jeg er helt vågen, begynder hans hånd at søge op imod mit ansigt.. hvor hånden stille hviler på kinden og jeg får et blidt kys.. Mærker hurtigt hvordan begæret kommer op i mig..

Lader tungen forsigtigt stikke lidt frem og legende løbe over hans læber for derefter at lege med hans tunge. Vi ligger længe på denne måde.. Nyder det intense kys, nyder følelsen der forplanter sig i kroppen.. Den følelse der bare skriger på at blive tilfredsstillet.. Mine hænder glider op på hans brystkasse og op til hans hals for derefter at glide ned over brystkassen og videre ned over maven til jeg når, hvor der var en kant af boxer shortsene da jeg gik i seng men den er der ikke mere fortsætter ned og klemmer blidt om pikken.. Mærker hvordan du nyder det.. din tunge stopper sin leg og du begynder at stønne lidt. Jeg trækker forhuden frem og tilbage over pikken.

Nyder du er i min magt på den måde. Du ligger hovedet tilbage på puden og tager stille fat i nakken og føre hovedet ned til pikken.. Mærker duften fra den i mine næsebor, sådan en dejlig duft.. Griber fat ved roden, lader den anden hånd massere nosserne og mærker hvordan du så fint holder hårene nede.. Dejligt for så er jeg også fri for at de kommer i munden.. Du har da også tænkt på alt.. Lader tungen ramme pikhovedet høre du stønner lidt mere.. Lader tungen lege blidt ned til roden på skaftet og op til hovedet igen.. Kan mærke det trækker i din pik.. bliver ved med denne leg et stykke tid.. Og fortsætter ned på dine nosser for at lege med dem.. Suger først den ene ind og sutter på den som var det en slikke pind.. Stopper lige så pludselig som jeg startede.. Ser op på dig.. du kigger meget bedende på mig.. Jeg begynder nu at lege med den anden sten giver den samme tur som den første.. Lader tungen lege op over pikken til jeg når hovedet, lukker her munden om hovedet.. Begynder stille at lade tungen glide rundt om pikhovedet og mærker hvordan det trækker i din pik. Mærker hvordan den dunker på tungen og høre dit åndedrag ændre sig til en svag stønnen..

SEX I DAG?

Du tager fat i min nakke og presser blidt mit hoved ned over pikken så du kommer langt ned i halsen på mig.. Nyder din faste hånd på nakken, mærker hvordan du begynder at mundkneppe mig.. Jeg har nu begge dine hænder på nakken og dine stød bliver hurtigere og hurtigere.. pludselig stopper du.. Nu er det mig der ser bedende op på dig.. Du trækker dig ud af min mund og puffer mig blidt ned i sengen, jeg ved hvad der venter mig nu, læner mig tilbage og spreder mine ben.. mærker du lægger dig mellem mine ben og får pludselig en kold følelse på maven jeg ser ned.. Du har taget en isterning i munden og lader den smelte ned over maven jeg gyser ved den kolde berøring.. Du ser op på mig og smiler lidt.. Du tager endnu en og køre den omkring mine læberne over halsen og videre ned til mine brystvorter.. Jeg mærker hvordan den kolde is får dem til at stritte indbydende imod dig.. Du lader terningen glide ned over maven på mig endnu engang denne gang lader du den smelte i min navle.

Plusligt føles det varmt på mine brystvorter jeg mærker din tunge lege med dem. Dejligt. Mærker du bider let i dem, føler velværet brede sig i kroppen tager fat i dit hoved og føre det ned over maven til min ventende fisse.. Sitre da du skiller skamlæberne med tungen og lader den køre op og ned af begge læber. Sukker af nydelse og lader en hånd hvile på dit hoved og prøver at føre dig hen til klitten lige der hvor det er bedst.. Men du vil hellere lege med mig og begynder at slikke silkeblødt op og ned af her læbe og ned på mellemkødet og tilbage igen.. Jeg er ved at være desperat.. Lader et par finger finde ned til klitten selv.. Mærker hvor hård den er og lader et par finger massere på den. mmm.. kan mærke varmen brede sig ned af benene og op ad maven. Nyder følelsen.. Plusligt mærker jeg din tunge slikke på mine finger og mærker din hånd der fjerner mine fingre.. Men nej jeg vil ikke fjerne mine finger.. Bare blive ved med at lege med min klit.. Blive ved at mærke denne følelse af at tilfredsstille mig selv.. Men du er her jo også.. Må hellere fjerne fingere.. Tager dem op til munden og slikker dem rene.. De smager at mere.. Mærker din endnu en gang kolde tunge mod min varme fisse. Åh det er en dejlig følelse, skyder fissen op mod din mund og mærker hvordan du suger på læberne.. Holder fast i dit hår, og gnider mig rundt i hovedet på dig.. Slipper igen da jeg mærker 2 af dine finger glide ind i min våde fisse.. stønner højt af nydelse og mærker hvordan du fingerknepper mig.. Og mærker du suger på klitten.. mærker dine stød i mig forplanter sig op gennem kroppen og får brysterne til at gynge frem og tilbage.. Kan mærke det ikke vare længe før jeg kommer.. Kan du også mærke og holder..

Jeg rejser mig for at ride dig men du skubber mig blidt tilbage i sengen igen.. og kravler op over mig og trænger ind.. Mærker hvordan du fylder mig ud på den velkendte måde du når bunden af fissen i første hug.. mine støn bliver heftigere og heftigere.. Mærker din pik mod fissevæggen og kan lige pludselig ikke få nok støder imod din pik hver gang den køre i bund i fissen.. Og stønner på mere.. vil ha mere.. Du stopper og siger at hvis jeg vil ha mere så skal jeg da så sandelig også få mere.. Du rejser dig og går over til din taske og tager en dildo op.. Jeg ser på dig.. og undres.. Du har samtidig taget noget glidecreme op og kommer over til mig. Jeg er ved at sprænges af liderlighed.. Du beder mig at sætte mig op på alle 4 hvilket jeg gør med det samme. Mærker dine finger lege med min ringmuskel. En uvant følelse for mig men meget pirrende mærker hvordan musklen giver efter på din finger og at den glider ind.. Åh det sortes for mine øjne over denne nye pragtfulde følelse jeg begynder stille at ride din finger og føler hvordan du får både 2 og 3 finger op. Da du trækker dem ud er jeg ved at komme og du køre pikken i bund i min fisse og køre dildoen op i røven på mig. da du køre den ind kommer jeg i en lang orgasme der får kroppen til at trække sig sammen i kramper. Men du er endnu ikke kommet..

Amatørsex 7Du køre stille frem og tilbage i min fisse. hvilken dejlig følelse mærker hvordan du øger tempoet endnu mere jo mere jeg kommer til mig selv.. Mærker du pumper i min fisse.. Jeg rækker om og begynder selv at føre dildoen frem og tilbage i røven mens jeg har den anden hånd til at stimulere min klit.. høre hvordan du stønner og mærker endnu en orgasme bygge sig op ved vores fælles behandling. Kan sige ud fra dine stød at du kommer lige om lidt.. mærker hvordan min fisse automatisk begynder at trække sig sammen om din pik. kommer endnu engang men denne gang kommer du sammen med mig.. du trækker dig ud og jeg fjerner dildoen og du kommer ud over min åbne røv.. Jeg får endnu en orgasme og mærker kroppen segne hen og blive helt dvask og får den velkendte prikkende følelse af orgasmen i kroppen. Nyder den og dine små berøringer på kroppen..

Høre du hvisker i mit øre. God morgen min skat.. Det er din tur til at gå til bageren..

porno med danske piger